| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Trek obitelj
…jeste li ikad razmišljali koju bi ste rasu nadjenuli svojim ukućanima… ? …s kojim sve rasama zapravo živite… ? …meni se svašta trekastično mota po glavi , pa čak i to… …i zaključio da živim s:
Mješancem Klingonca i Kardasijanca (tata) Bajorankom (mama) Romulankom (sestra) Ferengijkom (baka)
…i ja kao mješanac Humana i Vulkanca…
…ajme koje veselje imam doma…
| sri 25 lip, 2008 12:18 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Trek obitelj
hehe, fora tema Klingonac (tata)- huh trebam li objasnjavati. mozda cak kao i kod Bobovog Pola Kardasijanac pola Klingonac Betazoid (mama) - uvijek zna kada lazem, kao da mi cita misli, a i nema dlake na jeziku bas kao Lwaxana Troi Ferengi (mladja sestra) - uvijek nesto mulja sa parama, huh kao pravi ferengi Romulanka (starija od mladje sestre)  - huh, stalno nesto skriva, poruke neke, ma sva je misticna A o sebi necu 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 25 lip, 2008 12:29 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
mama betazoid tata human Baka romulan/human Djed polu/betazed polu vulkanac djeca sve pomalo od ovog 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 25 lip, 2008 12:56 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
lol obitelj mi je nemoguca prakticki 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 25 lip, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 25 lip, 2008 2:28 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moja sestra bi bila Dabo djevojka. Mama hm trill. Tata klingonac. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: Mješancem Klingonca i Kardasijanca (tata)
Lucius je napisao/la: Klingonac (tata)- huh trebam li objasnjavati. mozda cak kao i kod Bobovog Pola Kardasijanac pola Klingonac Hrčak je napisao/la: Tata klingonac.  Vrlo zanimljivo... Većina oca doživljava kao agresivnu, strogu, zaštitničku i nasilnu osobu... Što bi Freud rekao?
|
| pon 16 stu, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Tata klingonac.  Vrlo zanimljivo... Većina oca doživljava kao agresivnu, strogu, zaštitničku i nasilnu osobu... Što bi Freud rekao? Ja sam ga stavila za Klingonca jer uvijek brani nešto kad misli da je u pravu i onda se uvijek posvađamo oko gluposti. 
|
| pon 16 stu, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Tata klingonac. Mama klingonka. Brat klingonac. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 stu, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Heheh zanimljiva tema... Ajd da vidim kak bi za svoju... Stari (Vulkanac) stara (hibrid Klinkonke/Betazoiđanke) brat (Borg) ja (Romulanac) Kad pogledam zanimljiva kombinacija... 
| pon 16 stu, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Stara - definitivno Bajoranka/Betazoiđanka (najviše zbog njene vjere, zna bit agresivna nekad ko Kira, a i dosta stvari prokuži tj. teško ju je zmuljat) Stari - tipični Kardaš/Vulkanac (voli muljat, agresivan je rijetko, ali ima i logične poglede na život) Ja - hibrid Čovjeka/Kardasijanca i Klingonca (mislim da sam to negdje već objasnio)
Uglavnom jako zanimljiva kombinacija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 stu, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
|
Zašto su svima majke betazoiđanke?
|
| pon 16 stu, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
mama-bajoranka tata-romulanac nona-betazoiđanka nono-vulkanac nona-ferengijka teta-romulanka barba-trill kornjaca-klingonac 
| pon 16 stu, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
mama - klingonska betazoiđanka... tata-ljudski vulkanac brat-ferengi romulanac dakle... oni žive sa mnom... idemo sad širu obitelj: baka-bajoranka did-vulkanac đed-ferengi vulkanac... mačak- ja-betazoid klingonka... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 16 stu, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 17 stu, 2009 1:53 am |
|
 |
|