Fliper sa Oblivionskim zahtjevima
Ako niste nabavili novi BUG i instalirali najnoviji PINBALL DREAMS 3d "TWO WORLDS" promotivni fliper možete to učiniti sada na linku:
http://www.dream-pinball.com/en/index.html
Ovu igru ne može igrati svatko, jer su zahtjevi za njeno izvođenje dosta veliki. Minimalni zahtjevi su da vasa graficka kartica podrzava pixell shader 1.1 ili vise (nesto kao poput Obliviona) jer tek onda mozete okusiti pravi ugođaj ove igre. Trenutacno se može igrati samo jedan stol, dok ako imate punu verziju možete igrati i ostale stolove, kojih jos na zalost nema za download, a bome ni Algoritam jos nije nista rekao kada ce igra biti raspoloziva kod nas, no do tada imate ovaj predivan stol za promo TWO WORLDS igru sa 8 kutova kamere, pa ako vam dosadi jedan pogled lako mozete promjeniti kut i igra dobiva skroz novi izgled. Također je moguce ukljuciti iskljuciti neke efekte, te štimati osvjetljenje u sobi i na fliperu, te micati ili stavljati staklo po želji. Ako mislite da imate dovoljno viskok rezultat uploadajte ga na internet. Ja sam svoj uploadao jos prije par dana no nisu ga jos postavili zato probajte ako mozete.
Muzika u fliperu je također zarazna pa ce darkeri i metalci i ljubitelji fantazy muzike doci na svoje. Zato ljudi tastaturu u ruke zaboravite miša i udri po lopticama kojih ima u mnogo materjala poput standardne metalne, drvene, mramorne, kamene, porculanske i zlatne koja je najgadnija jer je najteza pa ce te snjom imati najvise muke. Zatu ljudi udrize po fliperu i javite mi score.