| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Pa, počeo sam gledati ST dok još nisam znao ni čitati. Gledao sam samo sliku na TV-u, ali mi je bilo fora i to traje još do danas.
Zaljubio sam se u sve. Likove, radnju brodove i mislim da sam od tada posvetio svoj život ST-u. Proučavam povijest ST-a,rase, tehnologije, propise i mogu reći da je "gradivo" ogromno. i da, slažem se s T'Grelom oko vanzemaljaca i toga, jer nema šanse da ima toliko planeta, pogotovo onih sličnih Zemlji, a da ni jedan nije nastanjen, no moram reći da se baš ne veselim "Prvom kontaktu" jer nitko nam ne garantira da su "mali zekeni" miroljubivi.
| pon 04 ruj, 2006 8:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a Voyager je za sve kriv... kad je počeo na HRT-u... ...mislim da sam bio 7-8 razred odnovne... ...to je bio moj bjeg od okrutne stvarnosti... ...i totalno sam se zakačio za taj svijet... ...što je rezultiralo ovisnošću!!! ...eto ukratko...
| pon 04 ruj, 2006 12:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
ST je doista bijeg od stvarnosti, a trenutno mi je takva faza da mi bijeg dobro dođe. Trek je vrlo maštovito gradivo, potiče na razmišljanja, postavlja brojna važna pitanja - serija nije glupa, mislim da nekoga tko je gleda i doista shvaća može samo obogatiti.
Kako je Trek utjecao na moj život?
Pa prije svega imam više prijatelja, zahvaljujući ST forumima. No to je došlo nakon što sam postala Trek ovisnik koji ne trepće dok gleda Trek.... Evo jedan primjer - kada mi ljudi idu na živce smišljam koja bi rasa u Treku bili. Začudili biste se koliko ferengija i kardaša poznam 
|
| uto 05 ruj, 2006 9:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...imaš i za to topic ovdje, pa možeš napisati kojiu usporedbu...
| uto 05 ruj, 2006 9:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još da znam koji je to topic? Plz help!
|
| uto 05 ruj, 2006 12:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...snašla se je već ona... ...i napisala zanimljive usporedbe... 
| sri 06 ruj, 2006 11:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Oprostit ćete mi što sam malo offtopic, ali može li netko navesti neku vrlo neodlučnu rasu? U stilu ja bi ovo... ili ipak možda ne bi? Ima li takav konkretni lik u Treku koji se neprekidno predomišlja oko stvari (pod time ne mislim na ENH i njegovo biranje imena čitavih sedam sezona)  Baš mi treba za jednu zgodnu usporedbu.
|
| sri 06 ruj, 2006 11:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hm... najbliže kaj mi pada napamet su Bolijanci... ...a još su i malo strašljivi i vrlo skeptični...
| sri 06 ruj, 2006 1:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Capri je napisao/la: Oprostit ćete mi što sam malo offtopic, ali može li netko navesti neku vrlo neodlučnu rasu? U stilu ja bi ovo... ili ipak možda ne bi? Ima li takav konkretni lik u Treku koji se neprekidno predomišlja oko stvari (pod time ne mislim na ENH i njegovo biranje imena čitavih sedam sezona)  Baš mi treba za jednu zgodnu usporedbu.
neznam koliko ce ti biti od koristi, ali: http://memory-alpha.org/en/wiki/Empathic_metamorph
btw, bobra im je to bila ideja, trebali su ju jos malo razraditi 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 06 ruj, 2006 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
OMG sjećam se toga! Jadni Picard... 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 06 ruj, 2006 10:45 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 13 stu, 2006 11:43 pm Postovi: 11 Lokacija: Unimatrix 0
|
Kako se najjednostavnije zaljubiti u "Star Trek"?
1. Volite SF - nema problema
2. NE volite SF - neka vam barem Seven of Nine ili T'Pol bude dovoljan razlog da gledate Star Trek! 
_________________ Resistance is futile!
|
| pet 17 stu, 2006 11:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kod mene nije bilo presudno što je Star Trek SF serija.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 18 stu, 2006 12:02 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
T'Grel je napisao/la: Kod mene nije bilo presudno što je Star Trek SF serija.
 Znači da je riječ o Sedmoj?? 
|
| sub 18 stu, 2006 8:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne, nema ni to veze. Star Trek me jednostavno očarao na prvi pogled. Obožavam svaki dio Star Treka i smatram za sebe da sam istinski ST fan. Još kao veći klinac (13 g.) sam zavolio Trek.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 18 stu, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
T'Grel je napisao/la: Ne, nema ni to veze. Star Trek me jednostavno očarao na prvi pogled. Obožavam svaki dio Star Treka i smatram za sebe da sam istinski ST fan. Još kao veći klinac (13 g.) sam zavolio Trek.
Svaka čast, čovječe! 
|
| ned 19 stu, 2006 9:18 pm |
|
 |
|