| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Volim/Ne volim
redhair je napisao/la: volim svoju novu boju kose i ja volim tvoju novu boju kose  volim svoj novi avatar volim svoj novi sig volim firefly 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 07 stu, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim Vivaldija. Volim Homera. Volim pametne sugovornike. Ne volim kad mi je nešto na vrhu jezika, a ne mogu se sjetiti što. Ne volim prerano postavljene božićne ukrase. Volim kazalište. Volim predstavu ,,Garderobijer". Volim Shakespearea.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 07 stu, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim svoj novi nick volim svog muža  volim što mi je muž promjenio nick  volim svoju novu boju kose volim što postoji post u forumskim obavjestima o mojoj promjeni nick-a
|
| ned 08 stu, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 11 stu, 2009 2:23 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Volim ovaj Dejanirin post. Štoviše, mislim da je ovo najbolji post na ovom forumu otkad sam registriran... Volim ovaj forum... Volim star wars... Volim "Princess Leia's theme..." Volim što mi suze idu na oči dok ju (upravo) slušam... Ne volim što sam odjednom hiper-emocionalan...
|
| sri 11 stu, 2009 2:32 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ne volim sto sam tako neodlucna ne volim sto oko svake sitnice sto puta promjenim misljenje ne volim sto ne znam sto ustvari zelim volim dir 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 11 stu, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što mi brat ima problema u školi. Ne volim što ravnateljica te škole misli da sam ja bila sama sebi dovoljna dok sam išla u tu školu. Ne volim što su to vjerojatno svi mislili. Ne volim napetost ovih dana. Ne volim što ljudi inteligenciju uglavnom poistovjećuju s matematikom. Ne volim McDonald's. Ne volim što smo se danas sjetili prvi put jesti iza devet navečr i radio je samo McDonald's. Volim Bajadere. Volim čitati o logičkom pozitivizmu. Ne volim što logički pozitivisti odbacuju metafiziku. Volim Immanuela Kanta.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| čet 12 stu, 2009 1:01 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ne volim asistente koji kazu bit ce rezultati do cetvrtka helou, ljudi, cetvrtak navecer je ](./images/smilies/eusa_wall.gif) i jos nista ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim bliceve. Ne volim pucanje naramenica grudnjaka na fitnessu. Ne volim kad mi sestra ne otvara vrata i moram čekat 15 minuta na hladnoći.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 12 stu, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Volim Trapa Jako volim Trapa Obozavam Trapa 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
volim shvatit tko su mi pravi prijatelji volim te ljude volim bit slobodna 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 14 stu, 2009 6:04 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ne volim svoju neodlucnost
ne volim sto gotovo uvijek dobijem ono sto zelim
ne volim sto ustvari ne znam sto zelim
ne volim shvatit da ono sto sam dobila nije ono sto sam zeljela
ne volim sto se povijest ponavlja
ne volim sto ja uvijek iznova radim iste greske
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 16 stu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ne volim sto samo ja pisem tu u posljednje vrijeme ali volim ovaj topic volim svoj faks volim i vjezbe, i predavanja i seminare ponekad cak volim i kolokvije i ispite volim kave u tangenti volim pjevanje kamile volim markovu novu frizuru volim planiranje ivaniniog i majinog disco-night rođendana volim sto ce sve bit puuuno šljokica volim sto cu izgledat ko disco kugla volm igora ne volim sto nitko osim mene ne voli igora ne volim sto svi osim mene zele ubit igora volim kad ivana komentira da igor izgleda kao da se nagutao domagojevih tableta volim domagojeva cudna raspolozenja iako me pomalo plaše ali svejedno volim kad prespava cijelo predavanje, i samo se tu i tamo probudi i promrmlja nesto u stilu "ja cu se ispisat s ovog faksa", "gotovo je" ili "jebem ti ovaj faks da ti jebem" volim sto smo svi shvatili da je 3*8=24 ne volim sto nam to nije nimalo promjenilo zivot volim ivanine glupe fore za vrijeme dira volim plakat od smijeha volim neku nedefiniranu zivotinju na mom mobu  mislim da je kornjaca volim sto me mea danas nije izbacila, iako sam kasnila na seminar ne volim tetu ivanku i njen 40-minutni seminar volim krešu i gospođu H. volim sto nikad ne zelim zavrsit faks 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 17 stu, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim retardirane prezentacije iz geografije ne volim geografiju općenito volim svoje nove hlače  volim svoje nove cipele volim što se nisam ništa pripremala za odgovaranje a dobila sam 5 ne volim što to neće biti slučaj sutra s biologijom volim gospođu atp volim svoj ipod volim što mi stane hrpetina pjesma na njega volim i svoj novi objektiv jako volim likovni volim povjest umjetnosti volim sok od višnje volim svoju kosu ne volim što sam umorna ne volim što se nisam naspavala tjedan dana 
|
| uto 17 stu, 2009 10:33 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Ne volim gradski promet. Ne volim što sam u jedanaest sati prijepodne otišla u Zagreb, a vratila se poslije pet sati poslijepodne. Ne volim što se u vezi državne mature stalno nešto mijenja. Volim što sam upoznala ljude u Udruzi. Volim svoj kutak.
|
| pet 20 stu, 2009 11:46 pm |
|
 |
|