| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Moderatorima
Dejanira [Bot] je napisao/la: a ti si ionako na nasoj strani  ...službeno bi trebao biti nepristran...
...a neslužbeno... (dogovorimo se) :lolsmjeh:
| pon 09 stu, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: a ti si ionako na nasoj strani  ...službeno bi trebao biti nepristran...
...a neslužbeno... (dogovorimo se) :lolsmjeh: Vidim li ja tu otvorenu korupciju na djelu?  Zato sam ja tu da to spriječim u samom korijenu i da uvedem red u kaos kako bi Borg volio reći. 
| pon 09 stu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nema tu mjesta za korupciju... ...svi smo si mi... 
...ajde više stavite smajliće... !!
| pon 09 stu, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Aaaaaaaaaaaaa, znaci nista od manekenke na forumu... OK, ljudi, koji vam je *****? Mislim kazniti nekoga zbog necega sta je zna?  Blazeno je neznanje...  Sem toga, nigdje u pravilima foruma ne pise da korisnici moraju tuzakati druge korisnike. Nitko nije duzan to. Svakako da triba kazniti onoga tko je prekrsija pravila, a to sigurno nisu Dejanira i daso. Pa sad vas pitan, koji bi to tocno bio razlog naveden za njihovo bananje? Pa nisu oni natjerali tedeu da napravi drugi korisnicki racun. Hoce li razlog biti sto nisu pravi trekiji jer nisu htili tuzakati prijateljicu koja je prekrsila pravila foruma. Pitan ja vas, tuzakate li i vi onako prijatelje za koje znate da su napravili nesto lose? Ako da, za takve ima lipih slikovitih naziva. Ma da sumiram, zaista ne vidin razlog zasto bi itko ovdi bio banan osim teddee i layle? Ako razlog postoji, prosvijetlite me. Hvala lipa. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 09 stu, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da l tebi ovih zadnjih nekolicina poruka (nakon prvih 4-5) izgledaju kao iole ozbiljna rasprava? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Cvicek je napisao/la: Da l tebi ovih zadnjih nekolicina poruka (nakon prvih 4-5) izgledaju kao iole ozbiljna rasprava?  A znan da je bobo neozbiljan uvik... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 10 stu, 2009 12:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nego, da se vratimo na temu - da li je itko od vas uspio skužiti da je to Teddea bez da su mu prišapnuli?  Meni se ne čini da je velika mogućnost - ali nikad se ne zna... Uglavnom, mene je svakako nasamarila 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 stu, 2009 1:53 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Mr.Good je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Da l tebi ovih zadnjih nekolicina poruka (nakon prvih 4-5) izgledaju kao iole ozbiljna rasprava?  A znan da je bobo neozbiljan uvik...  ...po čemu to zaključuješ...??Cvicek je napisao/la: Nego, da se vratimo na temu - da li je itko od vas uspio skužiti da je to Teddea bez da su mu prišapnuli?  Uglavnom, mene je svakako nasamarila  ...i mene... a pričali smo prije koji dan, i ništa mi nije prišapnula... ...mislim da je ovo provala godine...
| uto 10 stu, 2009 2:56 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ni ja nisam skužila 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 10 stu, 2009 11:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Da l tebi ovih zadnjih nekolicina poruka (nakon prvih 4-5) izgledaju kao iole ozbiljna rasprava?  A znan da je bobo neozbiljan uvik...  ...po čemu to zaključuješ...??Ma mislija san da se volis saliti, nisan nista lose... 
|
| uto 10 stu, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| uto 10 stu, 2009 6:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Nego, da se vratimo na temu - da li je itko od vas uspio skužiti da je to Teddea bez da su mu prišapnuli?  Meni se ne čini da je velika mogućnost - ali nikad se ne zna... Uglavnom, mene je svakako nasamarila  Hehehe Ma da ste vidjeli kak joj je profil izgledao kad je tek dosla kao Layla Najserija-TOS, najfilm-First Contact, Opis stanja-May the snowflakes be with you I jos napise u chat nest u stilu "dejanira, kao sto sam rekla- I'm back" Svatko ko imalo zna teddeu skuzio bi da je ona Al nije bilo puno ljudi on line tih par minuta dok nije to sve promjenila 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 10 stu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|