| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x22 - Unforgettable
| čet 05 stu, 2009 6:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x22 - Unforgettable
Zanimljiva rasa koja je stvorena da se zaboravi  , zao mi je sta na kraju chakotay ipak nije mogao uzivat u svojoj zaboravljenoj ljubavi , steta , mislim da bi bili dobar par Smisno je kako sedma primjecuje zaljubljene 7 ps u skoro svakoj epizodi voyagera ima borbe između brodova , fazori rade stalno 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 05 stu, 2009 6:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 4x21 - Unforgettable
...meni je ovo baš draga epizoda... ...dajem 10...
...Kim mi već na živce ide polagano, stalno se žali na Sedmine metode...
Kellin i Chokotay bi baš bili super par... ...i baš bi bilo fora da je ona ostala na brodu... ...to bi baš bilo cool...
...kad je Kellin izgubila sjećanje, možda je Chakotay trebao detaljnije ispričati cijelu priču...
...ali lijepo od njega što je to iskustvo zapisao na papir... ...da ne zaboravi... SEVEN: When you mentioned Commander Chakotay's name, she flushed. He did the same when he saw her. KIM: What are you saying. SEVEN: I suspect the Commander and Kellin are engaged in a courtship ritual. It seems an unnecessary and complicated precursor to the act of procreation. KIM: I know you think so, but trust me, some people need those rituals. SEVEN: Explain. KIM: It's, it's usually considered a good idea if two people get to know each other a little before they become intimate. SEVEN: Why is that? KIM: Because it's more comfortable. You spend some time together, you laugh, you talk. That makes it easier to, to get closer. SEVEN: But the end result is the same, is it not? KIM: Well, I guess so. SEVEN: Then I fail to see what is accomplished by all the talk. KIM: Seven, if you don't get it, then I can't explain it to you. SEVEN: Obviously. ...ovo mi je bilo najbolje...
| čet 05 stu, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
10 draga mi je epka, pošto mi je Chakoty  i konačno mu se posrečilo ....bolje mi je bilo dok je Tuvoku rekla Seven kao da se Chakotay zacrvenio njegov odgovor je bio zakon.. ovo su već špekulacije 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 05 stu, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
8... glupost što se zaboravljaju...
| čet 05 stu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto nije snimila sebi poruku pa je jednostavno kasnije pustila da pogleda ..to jest rekla chakotayu da pusti snimku kad pocne zaboravljat 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 05 stu, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Ova epizoda mi je draga. Stvarno čudna vrsta. Koju je nemoguće zapamtiti. Čitav taj koncept je jako zanimljiv. Zamislite samo da je tako nešto istinito u stvarnosti i da ste sreli negoga ili nešto, ali da ste to ubrzo zaboravili.
Inače u ulozi Kelin pojavljuje se poznata glumica Virginia Madsen, koja je bila nominirana za Oscara.
A ovo je inače i najdraža Voyagerova epizoda Robertu Beltranu ( Chakotay ).
|
| čet 05 stu, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Fora fora epizoda ali čudno da mogu izbacit sve podatke iz računala... ali dobro da je Chaky sve zapisao... dajem 7
|
| čet 05 stu, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
captain je napisao/la: Zasto nije snimila sebi poruku pa je jednostavno kasnije pustila da pogleda ..to jest rekla chakotayu da pusti snimku kad pocne zaboravljat  ...da da, to sam si i ja mislio...kad sam drugi put gledao... ... trebala je napraviti video zapis nekakav... ...odmah kad je posumjala da je tragač na brodu... ...a Chakotaya bi za uha nategnuo... !! ...trebao ju je svojim tijelom zaštiti, a on se odmakne od nje... ...i ne puca na Curneth kad je okrenuo uređaj prema Kellin...
| pet 06 stu, 2009 10:36 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe sedma mi je bila najzanimljivija...stalno zapitkivala ...fora mi je mogucnost ove rase da može navesti da oni koji dođu u doticaj s njima za par dana zaborave na njih...nice ...šta na kraju Chakotay nije snimio tu njihovu veliku ljubav pa joj pokazao snimku, možda bi tada i ostala... ...8
| pet 06 stu, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
8 - zanimljiva , ali tužna epka Čudna mi je ta rasa koja neda nikom iz svog naroda da napusti njihov teritorij, i mislim da njihove metode nisu fer Chakotay je mogao pucat na tragača prije nego je ovaj Kellin izbrisao pamćenje, al mi nije jasno zakaj nije  Na kraju je Kellin morala otić i napustit Chakotaya Ta rasa koristi tu spravu za brisanje pamćenja u loše svrhe, ali mislim da bi meni vrlo dobro poslužila
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 stu, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9
da su scenaristi malo pametnije riješili probleme, bilo bi 10
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 16 stu, 2009 4:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne pašu si Chakotay i ona. I ženska je bič na kraju. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
5 ocjena rasa koja nezeli da se zna za njih sapunasta epizoda ..... 
| uto 17 stu, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
4 od 1 je napisao/la: 5 ocjena rasa koja nezeli da se zna za njih sapunasta epizoda .....  Sa glumicom koja je bila nominirana za Oscara u glavnoj ulozi. 
|
| uto 17 stu, 2009 12:21 am |
|
 |
|