|
Sada je: ned 03 svi, 2026 3:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
4x19 - The Killing Game, Part II
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 30 lis, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: 4x19 - The Killing Game, Part II
...najjaci mi dio sa Klingoncima 
| pet 30 lis, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odlicna epizoda i pravi mali drugi svjetski rat na voyageru Nekako mi je janeway preolako dala tehnologiju hirogencima s obzirom da mi se cini da bi oni otisli ovako i onako sa voyagera ali moguce da je nesto u janewayici presudilo , nekakav altruizam jer bi to sprijecilo lov na zive osobe i na neki nacin zaustavili pokolj koji hirogenska kultura nalaze Klingonci i neelix su mi bili bas jaki u ovoj epizodi jos kad je neelix dobio natrag svoje ponasanje i molio klingonce da mu pomognu a doktor mu je samo rekao kako to nisu macici nego klingonci , super spoj klingonaca i ww2 Turanj je uprskao sve jer nije mogao shvatit viziju koju je imao njegov zapovijednik , tako je skoncao sebi zivot a nije nikakav plijen uhvatio :/ Karr mi je bio kao nekakav picard  , istrazivac i nekakav poludiplomat u rasi koja uopce ne poznaje diplomaciju i ravnopravnost a bio je i upravu kad je rekao da ce se hirogenci izlovit do smrti , mozda bi ih na kraju docekala sudbina koju i nisu bas htjeli Zanimljiivo je kako on gleda na ljudsku rasu kao na bica koja znaju kad treba krenut u smjeru promijena i prilagodit se svemiru oko sebe , a bas to je trebalo hirogencima koji nit po cemu nisu pozitivci svemira i nitko ih nece postedjet ako postanu slabi Ulicne borbe su bile jako zanimljive a scena di se sedma pita parisa zasto uziva u ovom i ona di se torres ljuti jer je trudna , su mrvu smijesne , u to se moze dodat i opis klingonaca kao excentricnih ljudi koji zive u spiljama dok je chakotay jos bio hololik 10
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 30 lis, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Odlična epizoda. A taj opis klingonaca kao ekscentričnih ljudi koji žive u špiljama je bio presmiješan.
Sve borbe su bile odlične. A Janeway je pametno nasamarila onog hirogenca, onim trikom sa holoemiterima.
|
| pet 30 lis, 2009 6:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: ...najjaci mi dio sa Klingoncima  Ti pises sve duze i duze komentare 
|
| pet 30 lis, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Previše klanja. Četvorka.  Bilo bi manje, ali primirje diže ocjenu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 30 lis, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Al si ga i ti pacifist 
|
| pet 30 lis, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena 
| pet 30 lis, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
10... naravno... uvijek mi je ova epizoda bila nešto što sam mogla iznova i iznova gledati... ima ugođaj rasula i borbe,a li i nekog mira, pogotovo na kraju epizode... neelix klingonac je bio legendaran... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 31 lis, 2009 3:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
9 samo ću to reći.... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 31 lis, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
captain je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...najjaci mi dio sa Klingoncima  Ti pises sve duze i duze komentare  a ono, malo lijena u zadnje vrijeme 
| sub 31 lis, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
10 - odličan nastavak  Neellix ko Klingonac Holografski nacistički vojnici invadeaju Voyager Hirogenci se međusobno svađaju te na kraju ovaj jedan ubije zapovjednika, jer nije spreman na promjene Zakon je na kraju bio fight između nacista i klingonaca Na kraju su se Hirogenci ipak pomirili sa posadom Voyagera i vratili Janewayici brod, a ona im je zauzvrat dala holoprojektor
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 stu, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...HELLO... !!! ...tko je dao 1 i posramljeno sad šuti... ...ja dajem 10... ...bolji je nastavak od prethodnog...
Kad je Janeway onesposobleno ono sučelje na vratu... ...i došla k sebi... o na i Sedma kreću u akciju...
Neelix kao Klingonac... ...to je zaista komedija...
...nelogičnost1...ranjavanje kapetanice je bilo nelogično... ...jer joj je ta noga bila zaklonjena od konzole... ...dakle veliki gaf... te je poslije hodala skoro kao da ništa nije...
...LOL Doktor... KLINGON: The battle has begun. Our plan is to penetrate the enemy's position, cut his forces in half. NEELIX: And a very good plan it is. Best of luck with it. KLINGON: You will lead us into battle, Great Warrior. NEELIX: Maybe I'll just watch from here. Try to offer up some pointers as things develop. KLINGON: Sto'Kar! Lead the attack or die here by my hand. EMH: You heard him. Don't argue with the man, run along! I'll reattach any severed limbs, just don't misplace them. KLINGON: You! Cover our flank! Qapla'! NEELIX: Qapla'. EMH: Tally-ho. ...potrgao sam se na ovo...
Janeway je dobro zeznula Hirogenca kad ju je pokušavao ubiti... došao je preblizu i puška mu se dematerijalizirala... 
...nelogičnost2... kad je sedma slagala onu bombu koja je trebala uništiti hololikove... bila je pogođena tako da je pala u nesvijest... a malo kasnije se borila protiv onih holograma... ...mislim znam da se ona regenerira, ali baš tako brzo i uspješno, nisam baš siguran...
...na kraju je ipak razun Hirogenaca prevladao, naišli su na prevelik otpor...
Janeway je ipak bila poštena i dala holotehnologiju Hirogencima... možda će se tako ponovo okupiti kao civilizacija... to bi baš volio...
...pitam se koliko će posadi trebati da vrati brod u prvobitno stanje... vjerojatno nekoliko mjeseci...
| čet 05 stu, 2009 1:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mr.bobo je napisao/la: ...HELLO... !!! ...tko je dao 1 i posramljeno sad šuti...  [/color] Da ni meni nisu jasni ti koji se srame svojih ocjena pa šute. Ja uvijek napišem koju sam ocjenu dala, pa kakva god ta ocjena bila. 
|
| čet 05 stu, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
RAI'TARA je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...HELLO... !!! ...tko je dao 1 i posramljeno sad šuti...  [/color] Da ni meni nisu jasni ti koji se srame svojih ocjena pa šute. Ja uvijek napišem koju sam ocjenu dala, pa kakva god ta ocjena bila.  Pa nije jedinica nesto cime bi se itko triba ponosit, jasno da se srame... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 05 stu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|