| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x21 - The Omega Directive
| sri 04 stu, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x20 - The Omega Directive
Sedma odmah na pocetku epizode rijesila iz prve zadatak u vulkanskoj igri koji je bio za harrya nerijesiv a onda kasnije tokom epizode dodijelila borgovske funkcije clanovima posade koji su radili s njom na projektu , vezanom uz omega molekule : Zanimljivo kako borgu kojem je sve nevazno , jedina skoro religijska stvar jedna savrsena molekula , pa po logici borga sedma je na kraju epizode vidjela boga Valjda je ovaj omega direktiv jedini vazniji od prve zapovijedi i kuzim zasto , fascinantno je koliko nekoliko savrsenih molekula moze unazadit civilizaciju ako se destabilizira i unisti podprostor ... u pogresnim rukama ovo je ultimativna masina unistenja jer defacto moze rijesavat warp civilizacije njihovog putovanja svemirskim daljinama , jako opasna stvar 8
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 04 stu, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Ova epizoda mi je jako zanimljiva. Omega zapovjed je čini se vrhovna zapovjed iznad prve zapovjedi.
Ove omega molekule su doista opasne. Jer ako bi uništile recimo podprostor u alfa kvadrantu, federacija bi prestala postojati, jer bi put od planeta do planeta trajao vječno.
Sedma mi je bila smješna kad je posadi davala borgovske oznake.
U ovoj epizodi su konstruirali gravimetrijski torpedo, koji je čini se jači od fotonskih torpeda.
Sve u svemu fenomenalna epizoda.
|
| sri 04 stu, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena RAI'TARA mogla bi nesto nauciti iz ove epizode . Kata :federaciski znastvenici prepostavili su da je Omega bila energija pri velikom prasku . 7 od 9: to vase je jos jedan mit o stvaranju za 7 od 9 
| sri 04 stu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Desetka! Malo mi je išla na živce ona vrsta koja je htjela eksperimentirati s Omegom i bilo mi je čudno što nitko na mostu ne zna alfabet, ali neću cjepidlačiti jer sam nakon epizode mogla samo reći: ,,Ova je epizoda bila baš lijepa."
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 04 stu, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Neznam dali da dam 1 ili 9...jos cu dobro razmisliti...da ne kvarim epizodin zavrsnu ocjenu...
Ali meni se epka uopce ne svida...sta se tice sam radnje nije losa sa tom Omega molekulom, ali to da Federacija uvijek mora izigravati nekvog heroja, spasitelja cijelog kvadranta pa i sire, to stvarno onooo

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 04 stu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: ali to da Federacija uvijek mora izigravati nekvog heroja, spasitelja cijelog kvadranta pa i sire, to stvarno onooo Ah, to ti je uobičajno... na to si se već trebao naviknuti. Federacija/čovječanstvo u Star Treku su oduvijek imali tu ulogu...
| sri 04 stu, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
čista desetka!! Super epka sviđa mi se totalno!! 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 04 stu, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Suikotreki je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: ali to da Federacija uvijek mora izigravati nekvog heroja, spasitelja cijelog kvadranta pa i sire, to stvarno onooo Ah, to ti je uobičajno... na to si se već trebao naviknuti. Federacija/čovječanstvo u Star Treku su oduvijek imali tu ulogu... Pa znam ja to...i zato takve epke ne volim sad ce se oni igrat Boga...ma daj molim te

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 04 stu, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nemam pojma, na pocetku mi se cinilo vrlo zanimljivim kada je kapetanica to pokušava skriti od posade no kasnije mi je ispalo bezveze...Sedma i njezino vjerovanje u tu molekulu ...onaj dio sa harry-em je bio naj zabavniji  on se jadan muci a sedma mu odmah nađe rješenje i uništi zabavu ...5
| sri 04 stu, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 05 stu, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa mislim još od TOS-a, a i u buduće, federacija će uvijek biti najbolja i spašavat će svemir. Već ste se trebali naviknuti na to.
A ova zapovjed Omega je itekako logična. Jer da nema warp pogona, ništa u star trek svemiru više nebi imalo smisla.
|
| čet 05 stu, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da ...istraživanje svemira bi postalo cijloživotna mislija... ...jer bi brzine bile male... ...međuplanetarna trgovina bi doživjela kolaps... ...pala bi vrijednost latinuma... ...itd...
| čet 05 stu, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
kako je epka završila?? nisam vidjela kraj  odnosno vidjela sam samo do onog dijela kad se teleportiraju na onaj mjesec kod one čudne vrste...
| čet 05 stu, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
5 jedna prosječna epizoda iako je to s tom omega zapovijedi jako puno obećavalo ali ta teorija o toj molekuli mi je jednaka da kad se dostigne warp 10 da se može biti u svakoj točki svemira ....glupo ...
|
| čet 05 stu, 2009 11:04 pm |
|
 |
|