|
Sada je: čet 30 tra, 2026 5:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Pritužbe
Ne bi forumsko osoblje trebalo okretat neke stvari naglavačke jer meni smetaju, nego jednostavno ne paše sve kako treba. Ovi razlozi gore navedeni više nisu problem jer buco više ne posta, ne vrijeđa se Wesleya, McGvyer više ne ocijenjuje DS9 epke i ne piše svojom bojom, a neki drugi korisnici su se popravili. Jedino što bih ja tebi učinio ili točnije rečeno korisničkom računu @_Oz, bez obzira tko ga koristio i koliko ga osoba korisitile, bih ukinio mogućnost moderiranja i brisanja postova u podforumu Nogomet jer oni koji se predstavljaju kao @_Oz su neobjektivni, pristrani i ksenofobični kad su u pitanju neka nogometna pitanja.
|
| ned 01 stu, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK. Ja ću od sada moderirati temu nogomet 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 stu, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Hvala...
|
| uto 03 stu, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ok onda ja imam zahtjev da se pročitaju postovi Modesty blaise upućeni meni, i moji upućeni njoj, pa da vidimo tko je koga tu vrijeđao, ali i na forumu također.
|
| čet 10 pro, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ako se netko poistovjeti sa činjenicom da učenje napamet, tj. štrebanje ne znači da netko razumije naučenu građu, kao ni da ocjene nisu mjerilo znanja kao i neke poslovice, te ih shvati kao uvredu onda je sve o toj osobi rečeno.
pritužba i jedini zahtjev koji imam u vezi te pritužbe je taj da lijepo zamolite raitaru da mi prestane slati privatne poruke.
ovo je ujedno i moj zadnji post na ovom forumu. puno pozdrava starim forumašima s kojima sam počela tipkati prije koju godinu, a i mladim s kojima nisam imala previše prilike tipkati.
ovo je kap koja je prelila čašu, a toj kapi ime je raitara.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 10 pro, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ak je ovako kako modesty kaže, onda se RAI'TARA ne bi trebala žalit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 10 pro, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sovereign je napisao/la: Ak je ovako kako modesty kaže, onda se RAI'TARA ne bi trebala žalit Pa kako se ja žalim onda nije kako modesty kaže zar ne. Postoje dokazi.Ona spominje ocjene, diplome i slične stvari. Ja se držim svojim argumenata, i nastojim ne vrijeđati druge po forumu, osim ako nisam isprovocirana. A i onda jako rijetko.
|
| čet 10 pro, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Sovereign je napisao/la: Ak je ovako kako modesty kaže, onda se RAI'TARA ne bi trebala žalit raitara pokušava izmanipulirati situaciju.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 10 pro, 2009 6:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
modesty blaise je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ak je ovako kako modesty kaže, onda se RAI'TARA ne bi trebala žalit raitara pokušava izmanipulirati situaciju. Ili pak ti to pokušavaš.
Uglavnom dala sam zahtjev, dokazi su tu, kao i u temi ''ravnopravnost spolova'' te ''evolucija'', isto tako obrisani postovi su u smeću. Pa nek se sve pregleda. 
|
| čet 10 pro, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Modesty, zaista dopuštaš da te jedna raitarda otjera s foruma!? WTF!?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 10 pro, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: jedna raitarda Ajmo se zadržat na civiliziranom nivou ovdje, molim vas ljudi. 
|
| čet 10 pro, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ups, sori, typo! R i D su odmah blizu!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 10 pro, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
The Boz je napisao/la: Modesty, zaista dopuštaš da te jedna raitarda otjera s foruma!? WTF!? Ti si još jedan primjer ljudi koji vole vrijeđati forumaše samo zato jer ne Dijele mišljenje kao ti. Odlučila sam od sad prijavljivati postove kojima netko želi mene osobno vrijeđati. 
|
| čet 10 pro, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Pa dobro, čovjek je rekao da je typo, have a little faith...
|
| čet 10 pro, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: Pa dobro, čovjek je rekao da je typo, have a little faith... Povjerovala bi da je ovo izdvojen slučaj. Ali jednostavno nitko ne može toliko puta ''pogriješiti'' 
|
| čet 10 pro, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|