| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: trill kroz serije
dašo je napisao/la: ti si ga napisala.... Onda bolje da sam ga ja napisala jer da si ga kojim slučajem ti, tko zna što bi tek onda bilo. 
|
| čet 29 lis, 2009 6:36 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
captain je napisao/la: Zanimljivo , prvi trillovi su kao goauldi u stargateu i preuzimaju cijelog domacina i cijeli karakter dok su drugi kao tokre i zive nekako paralelno sa domacinom  Da osim što izgledaju drugačije i odnos je drugačiji kod te dvije vrste Trilova. Ovi u TNG-u su više poput parazita. Zapravo ne shvaćam koju korist imaju domaćini od njih, kad je njihov um, inteligencija tu potisnut. 
|
| čet 29 lis, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da  , ovi iz TNG-a su uistinu kao goauldi i nema od njih koristi za domacina
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 29 lis, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: captain je napisao/la: Zanimljivo , prvi trillovi su kao goauldi u stargateu i preuzimaju cijelog domacina i cijeli karakter dok su drugi kao tokre i zive nekako paralelno sa domacinom  Da osim što izgledaju drugačije i odnos je drugačiji kod te dvije vrste Trilova. Ovi u TNG-u su više poput parazita. Zapravo ne shvaćam koju korist imaju domaćini od njih, kad je njihov um, inteligencija tu potisnut.  A nekako imam osječaj da to uopče nisu dvije različite vrste trillova, već da je jedino riječ o nedosljednosti scenarista u radnji između TNG-a i DS9-a. Mislim da bi se slična stvar mogla pronaći kod Borga između TNG-a i Voy-a.
| čet 29 lis, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Trili su najbolje prikazani u Ds9-u i to je najviše tako zahvaljujući Jadziji... i Daxu .... Dok su u TNG-u sjhebali situaciju malo s loše napravljenim crvom.
|
| pet 30 lis, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni simbiot izgleda bolje u TNG-u. U DS9-u, izgleda više poput nekakvog tumora nego crva.
Ovi u TNG-u su definitivno druga vrsta, neslužbeno se zna razlog zašto su različiti, ali po kanonu su to dvije vrste trila. 
|
| sub 31 lis, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni simbiot izgleda bolje u TNG-u. U DS9-u, izgleda više poput nekakvog tumora nego crva.
Ovi u TNG-u su definitivno druga vrsta, neslužbeno se zna razlog zašto su različiti, ali po kanonu su to dvije vrste trila.  Gle, sve to stoji.... samo odakle tebi ta informacija? Gdje se to može potvrditi ovo što si ti rekla? S memory alphe ili od kud? Jer ja stvarno mislim da su to samo nedosljednosti scenarista između TNG-a i DS9-a, ništa više. Ili točnije, da su tako u TNG-u površno prikazali puno vrsta... koje su onda u kasnijim serijalima puno bolje prikazani... Primjer: DS9- Kardasijanci Klingonci Ferengiji Trillovi VOY- Borg ENT- Vulkanci Andorijanci Telariti
| sub 31 lis, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Da to jesu nedosljednosti, odnosno namjerne nedosljednosti gledane iz kuta snimanja i iza scene. Ali uglavnom iz kuta serija svaka primjena u izgledau neke vrste obješnjuje se da postoji više rasa ili podvrsta te iste vrste,( kao sa ljudima, crnci, bijelci, azijci itd.. )ili nekom vrstom koja pripada istom rodu. A promjene u kulturi objašnjuju se time da postoji više različitih kultura i običaja kod tih vrsta ( kao i kod ljudi, kultura amerikanaca i njihovi običaji nisu isti kao kod kineza, ali jedni i drugi su ista vrsta ljudi ). http://www.startrek.com/startrek/view/library/aliens/article/70738.html
|
| sub 31 lis, 2009 6:39 pm |
|
 |
|