Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Essekon 2009
Essekon 2009., 13. po redu, održati će se u Osijeku od 13. do 15. studenog 2009. u prostorijama galerije Kazamat u Jagićevoj 2 u Tvrđi. Organizatori najavljuje se da će privući oko 200 posjetitelja.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Re: Essekon 2009
Ak je tko zainteresiran da bi išao u sub. i vračao se sub. navečer, eventualno nedjelju po noći...I`m in
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ovo je prva konvencija u zadnjih doosta vremena da ja nisam siguran da li ću ići
Iako bih volio... na prošlim Essekonina mi je bilo okej, čak mi je i na prošlom "lošem" Essekonu bilo dobro
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Meni je avantura bila zakon... pitanje je dali cu opet vozit kroz Štefana Kinga i ove godine....
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
4 od 1 je napisao/la:
To sam htjeo pitat hoce bit vas tamo ,kako udruga prestavljanje?
Pa to bi vi tam trebali organizirati ipak ste bliže...mi iz ZG se možda pojavimo
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Možda dođem, al nisam siguran Al bi htio ić pošto mi je bio zabavan prošli Essekon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Ovaj put ce doci i ekipa iz DOnjeg Miholjca, jos ne znamo u kojem broju . Jedino ja necu sigurno, jer sam daleko, a i potrosio sam bonuse za konvencje odlaskom u Beograd.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
4 od 1 je napisao/la:
Magister je napisao/la:
Mogu reci da ce ekipa iz DM ipak doci u manjem broju kad su vidjeli da je upad 50 kn. Nisam siguran da ce to bas biti popularno kod posjetioca.
Bio gaia-e prico sad na slavonskoj ,reko kao Da im ulaz takav jel nemaju potporu od grada a na ostalim konvencijama 60-90 kn upad za tri dana .
Ok, jel samo meni treba 5 min da dešifriram tvoje postove?
Pa, ne znam, nije 50 kn puno, ako ce ove godine stvarno bit dobar program, sa predavanjima, kvizovima, igrama i svime sto na dobro organiziranoj konvenciji treba biti
Ali ako bude kao prosle godine, onda se zbilja ne isplati dati tolko novaca...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
50 kn je svakak opuno, narocito ako se bas nista ne dobije za to. Mislim ok konvencija, ali vremena kad ce ljudi dat tek tako 50 kn bas i nisu. Ako je procjena da ce bez obzira na cijenu biti dobra posjeta onda ok, ali inace ne preporucam.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.