|
Sada je: sri 02 ruj, 2026 11:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
TAS i uvrijedjeni Ant :) (split by Chaky)
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ah, taj TAS...
a sta ces?
ni kriv ni duzan, nikad priznat. vanbracno djete, moglo bi se reci.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 kol, 2006 5:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bilo bi bolje da priznaju vanbračno dijete kao dio obitelji, a službeno izbace mutantskog izroda.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 28 kol, 2006 5:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Bilo bi bolje da priznaju vanbračno dijete kao dio obitelji, a službeno izbace mutantskog izroda.
ovo vrijeđa moja vjerska uvjerenja i molio bih te da malo ublazis svoje viđenje stvarnosti.
|
| pon 28 kol, 2006 6:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Bilo bi bolje da priznaju vanbraèno dijete kao dio obitelji, a službeno izbace mutantskog izroda.
Slazem se, i ja mislim da treba izbaciti DS9... Samo ih sramoti
|
| pon 28 kol, 2006 6:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
MacGyver je napisao/la: Slazem se, i ja mislim da treba izbaciti DS9... Samo ih sramoti
sad sam vise nego uvrijeđen! nakon ovoga me se cuvaj, jer kad te nađem, nece ti biti spasa 
|
| pon 28 kol, 2006 7:25 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Kakve opake rijeci od tebe, a na avataru si tako sladak i dobročudan...
|
| pon 28 kol, 2006 7:50 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| pon 28 kol, 2006 8:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Nightshoot je napisao/la: Kakve opake rijeci od tebe, a na avataru si tako sladak i dobročudan...
kako dobrosudan!
lik uopce nema avatar!
si ti na nekim drogama?!
ili se ja zayebavam, a ti govoris o meni?
(retoricko pitanje, odgovor se podrazumjeva  )
|
| pon 28 kol, 2006 8:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
MacGyver je napisao/la: TerNek je napisao/la: Bilo bi bolje da priznaju vanbračno dijete kao dio obitelji, a službeno izbace mutantskog izroda. Slazem se, i ja mislim da treba izbaciti DS9... Samo ih sramoti
Možda (sigurno) nisam bio dovoljno jasan. Uopće nisam mislio na DS 9, štoviše, to mi je najbolja ST serija. Ako ste imalo čitali moja piskarije na ovom forumu, uvjerit ćete se u to, a mutantski izrod, serija koju ne smatram Trekom, odnosno kvazitrek je samo jedan, i to je Enterprise.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 30 kol, 2006 5:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
..
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 30 kol, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
opce je poznato da se vama dvojici Ent nesviđa te da smatrate da se on cek nebi ni trebao ubrajati u kanon, ali zasto vrijeđati?
pa mislim, mogu shvatiti da se nekome neka TV serija nesviđa, da ga zivcira, pa cak i da ju se nemoze podnjeti, ali da ju se prezire ili tako nesto?
cemu toliki negativni osjecaji, dovoljno je da kazete da vam nije po volji i gotovo. ja mogu postovati vase misljenje cak i ako se s njim neslazem, nemozete li vi bar pokusati isto?
ima na ovom forumu (hvala Qu  ) prilican broj ljudi, i sto bi sad bilo kad bi svatko od nas poceo vrijeđati druge samo zato sto se razilazimo u nekim stavovima?
cinjenica je da su ljudi drugaciji i to se niti moze niti bi se trebalo mjenjati, jer upravo te razlicitosti nam omogucuju da pronađemo i slicnosti u drugima. međusobni odnosi zasnivaju se kako na slicnostima, tako i na razlictostima, i uprao je priznavanje i postovanje prava i na jedno i na drugo u srzi međuljudskih odnosa, a bez to g postovanja nemoguce je graditi prijateljstva, sto je (imo) upravo cilj ovog foruma.
|
| čet 31 kol, 2006 5:59 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ant, tebe je nekad baš divno čitati 
_________________ njanjanja
|
| pet 01 ruj, 2006 12:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Lil'Mee je napisao/la: ant, tebe je nekad baš divno čitati 
hm... tnx
(upravo sam prosao od  preko  do  u sekundu/dvije)
|
| pet 01 ruj, 2006 1:02 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
( Govorim samo za sebe jer ne želim nikoga zastupati i govoriti u njegovo ime, pa ni TerNeka ). Poštujem svačije mišljenje i ako netko želi vjerovat da je ENT Trek neka tako misli. Ja tako ne mislim. Naime, što. Ima ljudi koji vjeruju u Boga, koji su mu odani, a opet ima i onih koji su atesiti.
Zašto da ja vjerujem da je ENT Trek kad je točno vidi da teško krši kanon! I to u više navrata. Nisam rekao da ENT nije dobra SF serija jer to je.
Besmisilca je, u nedostatku ideja, izmišljati neku Star Trek seriju koja to zapravo nije i koja se besmisleno i bez ikakvog opravdanja stavlja ispred serije Star Trek (kasnije nazvane Star Trek The Original Series) jer to nije onako kako se trebao kanon razvijati. Gene Roddneberry je točno naglasio kakav je kanon (to se moglo vidjeti po raznim intervjuima koje je dao).
Po čemu je ENT Trek? Po neprepoznatljivim uniformama? Mislim, nema smisla.
I, naravno da se isti nije prikazivao dalje jer producenti i scenaristi nisu znali kako bi napravili ono što se praktički ne može napraviti-izmišljati neke ideje kako iči prije serije koja se snimala '60-ih godina (TOS, op.a). Jer je to sasvim apsurdno. Naravno da Picard, Sisko i Janewayica, pa čak ni sam Kirk nisu mogli čuti za nekog Archera jer on zapravo nije ni postojao nego je nasilno, kasnije ubačen u seriju kao nekakav sin velikog oca koji je napravio warp 5 pogon tj. bio voditelj tog cijelog projekta.
Je li Zephram Cochrane spomenuo u svom govoru Archera starijeg? Nije! Zašto? Pa, zato jer on nije ni postohao.
Mnogi trekkeri će se sa mnom složiti da ENT teško krši kanon.
I, za one koji misle da se to neće ostvariti: DA, napisat ću uskoro dizertaciju na temu "Zašto Enterprisenije Star Trek?". U kojoj ću objektivno, argumentirano obrazložiti zašto tako mislim, i zašto tako mnogi trekkeri misle.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 01 ruj, 2006 10:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
@ T'Grel:
meni nimalo nesmeta samo tvoje stajaliste o Entu.
ali smeta me nacin na koji ti i TerNek na forumu govorite o njemu.
dopusti da se posluzim tvojim motivom religije i upitam te sljedece:
sto bi se dogodilo kad bi netko Isusa Krista oslovio sa TerNek je napisao/la: mutantski izrod
ja ne tvrdim da bi reakcija na tu izjavu trebala biti ista kao moja reakciji na TerNekovu izjavu (za koju ti smatras da je "dobro recena"), niti da bi trebala biti ista, samo da potjece iz istog izvora: vrijeđanja necijih uvjerenja.
btw, nebih zelio da se ova rasprava skrene u razgovor o ispravnosti ubrajanja ili neubrajanja Enta u kanon. unaprijed hvala.
|
| sub 02 ruj, 2006 10:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|