| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x03 - Day of Honor
| pon 05 lis, 2009 4:35 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: 4x03 - Day of Honor
9... obožavam spacesuit scene s Parisom i Torres. Dokaz da ljubav ne bira vrijeme i mjesto 
| pon 05 lis, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 9. Najviše zbog scena sa Parisom i B'Elannom. Bilo ih je zanimljivo vidjeti u pravom svemirskom okruženju. 
|
| pon 05 lis, 2009 7:08 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
7, najbolje je bilo vidjeti Toma i B'elannu vani u svemiru što je prekretnica u njihovoj vezi.... Al glupo mi je što se ista situacija reciklira u Ent-u, ja mislim između Tripa i Malcolma ali naravno bez ljubavnih pobuda.
|
| pon 05 lis, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hm, dvojac u svemiru mi je presladunjav, a siromašna vrsta koju je asimilirao Borg mi je bila zanimljiva, budila je moju sućut i posve razumijem da su iskoristili situaciju da mogu biti jači, to je normalno ponašanje. Donekle je normalno i to što su Sedmu od Devet htjeli za osvetu nad Borgom, jadnici nisu bili svjesni niti da ona nije odgovorna za svoje postupke i postupke ostalih članova kolektiva niti da njihova situacija i situacija njihovih asimiliranih obitelji neće biti promijenjena time što će se iživiti na jednoj bivšoj radilici. Uglavnom, Sedma od Devet počinje kao zanimljiv lik, šteta što kasnije postaje sve socijaliziranija pa se malo gubi njena neprilagođenost koja je meni čini interesantnom. Svidio mi se i klingonski obred i krvava pita. Sedmica.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 05 lis, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...cekam reprizu, evo još samo malo 
| uto 06 lis, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bellana je bas bila ljuta i peh a sve zbog nekog klingonskog rituala sa puno boli i muke , nista ju nije islo Seven od Nine se sve vise pretvara u ljudsku osobu i nekako vec sada polagano pocinje slicit na sedmu koju cemo gledat u kasnijim epizodama voyagera , nazalost njezino dobro dijelo se poklopilosa bellaninim losim danom i susretom s caatatima Caatati su mi kao ocajnici koje nepravda pretvara u ljude koji cine nepravdu , logicno je da se netko bori za sebe ,ipak je sve izgubio ali nelogicno je udarat ruku koja ti pomaze , na voyagerovu zalost pokus sa transwarpom je prosao lose i caatati su ukrali izbacenu jezgru , pa ucijenili voyager , ona scena sa sedmom i reakcijom caatata na nju kao borga je valjda jos jedan dokaz koliki ptsp borg ostavlja , jednostavno ta rasa uzrokuje zlo a posto joj se nemozes osvetit jer je kolektiv , svi bi se osvecivali prvoj radilici koju vide ili misle da je radilica Scena sa bellanom i parisom u svemiru je super , dijelili su zraka na kraju jos i priznali da su se zaljubiili jedno u drugo , a cinilo se da ih nitko nece spasit pa su eto se malo otvorili , to jest bellana toress je rekla sta osjeca  a paris i nije bas , na kraju su spaseni a sedma je spasila stvar vezanu uz caatate , i happy end imamo 8
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 lis, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
7 ocjena samo zbog plutanja u svemiru ,ovo nabijanje krivnje Borgu 
| uto 06 lis, 2009 10:49 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
7
dobra, ali malo klišejizirana epizoda...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 06 lis, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
8 - zanimljiva epka Bellana je strašno nadrk*na u ovoj epzodi i sve ju nervira Čak ni Klingonski obred nije dovršila kak spada Seven of Nine postaje sve bolja i sve manje se ponaša kao Borg  Voyagerov pokušaj ulaska u transwarp je failao pa su morali izbacit warp jezgru Caatati su strašno pohlepni žicaroši Janewayica im da hranu i sve, da bi joj oni na kraju ukrali warp jezgru i zahtjevali još Na kraju su ipak postigli dogovor s Caatatima Bellana i Paris su bili vrlo zanimljivi u svemiru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 06 lis, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
5 ok epka nije da je baš suuuper... ali ok sviđa mi se to poboljšanje 7 of 9...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 06 lis, 2009 6:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Osmica. Volim epke sa klingonskim običajima i ritualima, no u VOYu su svi klingonski običaji prikazani kroz prizmu Belanine krize identiteta; nije sigurna bi li obilježavala ili ne. I napokon scena u kojoj vidimo izbacivanje warp jezgre. Lebdenje u svemiru je spooky. Ali 'I love you' scena je u krivom trenutku izgovorena. Helou, pa kud baš na samrti. 
|
| uto 06 lis, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...B'elanna stvarno nije imala srece  cega god se uhvatila taj dan sve joj završilo katastrofalno...no barem ju je to na kraju natjeralo da se suoci sa svojim osjecajima prema Tomu, so fluffy 
| uto 06 lis, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Sedma zatraži zadatak, i to baš u strojarnici , što naravno B'Elanni nije najbolje sjelo...
Onaj aliien kaj je \icao hranu i ostalo mi je bio iritantan... ...no kapetanica je bila široke ruke...
...hmmm... Sedmina kostim je tako dizajniran da TITS dolaze u prvi plan...
...hmm... ekspermentiranje s transwarpom izazove potpuni gubitak pogona...
...Caatati im pokupe Warp jezgru...
...Tom i B'Elanna unište šatl (opet ) te se nađu u svemiru i izvuku živu glavu... ...mislim da će konačno početi vezu od sljedeće epizode...
Sedma spasi stvar kad napravi uređaj za sintezu torija... ...koji je neophodan za Caatate... i happy end...
9
| uto 13 lis, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
9 Najgori dan u Bellaninom životu koji je na kraju ispao nagovještaj zanimljive budućnosti  Jedna od rijetkih epizoda Treka, koliko mi se čini, u kojoj se koriste svemirska odjela... trenutačno mi na pamet pada samo još First Contact... Šteta što se nakon početnog neuspjeha nisu više zabavljali s borg transwarp tehnologijom.... svakih par epizoda dobiju neku novu tehnologiju i na kraju epizode ju manje više odbace... Ona rasa klošara imaju skroz poduklog vođu - prvo im Janeway puno pomogne, a onda kad bi oni trebali pomoći njoj - ne pomognu joj nego ju još i pokušaju zaj**at Pitam se, što bi se sa Sedmom dogodilo da su ju predali tim alienima - da li slična sudbina kao Šestice na Pegasusu (BSG) Miki je napisao/la: Volim epke sa klingonskim običajima i ritualima, no u VOYu su svi klingonski običaji prikazani kroz prizmu Belanine krize identiteta; nije sigurna bi li obilježavala ili ne. Meni je to okej... sa klingonskim običajima smo se sasvim dovoljno upoznali kroz TNG i DS9 ... meni je u stvari fora vidjeti ne da se epizoda vrti oko tog običaja, već da on bude samo dio opčenitog razvoja lika, u ovom slučaju Bellane... da ti običaji budu tu samo kao motiv ali ne kao tema...ili kako da već kažem (ne da mi se prerađivati post)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 10:55 am |
|
 |
|