| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mislio sam na forum... (...možda mi je promaknulo...)
| pon 03 srp, 2006 8:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne kužim?! Objasni malo bolje.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 03 srp, 2006 8:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisi na forumu nigdje rekao , da imaš veselje, da učiš za ispit... ...jasnije... ?
| pon 03 srp, 2006 9:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne želim s time opterećivat ljude.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 03 srp, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 08 svi, 2006 8:22 pm Postovi: 66 Lokacija: Suhopolje K Tomislava 268
|
Da a klingonci vrlo puno dotičnih točaka sa vikinzima-primjer ajmo zatuć nekoliko ljudi zapalit im selo i nakon toga se dobro oblit sam što jedni deru medovinu a drugi blod vine
_________________ Yu wil be asimilated resistanc is futail
|
| uto 22 kol, 2006 9:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...i kakve to ima veze s temom??
...kroz ljeto sam se uvjerio PONOVO da je Enterprise jedan od najboljih trek serijala...
| pon 04 ruj, 2006 10:01 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Popravljaš se. Samo jedna netočna riječ u postu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 04 ruj, 2006 6:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ma koliko ti vidio nepravilnosti... ...uhvatio ja fonetičare koji su potvrdili da je sve u redu...
| uto 05 ruj, 2006 10:19 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Nepravilnost u tom postu je samo riječ TREK. Ostalo paše kontekstu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 05 ruj, 2006 7:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Ja sam propustila glavni dio rasprave! Šteta! Evo da izrazim svoje mišljenje: Enterprise je Trek. Ono što mi osobno nije drago je da scenaristi, producenti i svi koji sus udjelovali u stvaranju Star trek Enterprisea nisu uložili više truda, kreativnosti i sveskupa se više potrudili. Seroija je imala dobru ideju, likove koji su bili dobar materijal, ali nedovoljno iskorišten. Treća sezona se dogodila prekasno a novac je presudio.
E sad - da li je Enterprise Trek? Ne vidim uopće nikakav razlog zašto Enterprise ne bi bio Trek. Službeno prpada franšizi, odvija se u Trek svemiru i dio je cijele priče. Oni kojima se Enterprise nije svidio su se, kako mi se čini, nakačili na onaj nedostatak natpisa "Star Trek" u špici... što je po meni manje bitno od svega ostalog.
Što se tiče ostalih serija, na trek sam se nakačila gledajući TNG i potpuno se navukla (bespovratno rekla bih  ) kada sam gledala DS9. Volim sve serijale - svih pet - i niti jedan ne smatram promašajem (kao neki). Uostalom bilo je momenata i u drugim serijalima koji su mogli biti bolje odrađeni, ne pati Enterprise jedini od te boljke. No također valja imati na umu da je nemoguće napraviti nešto "savršeno". Svaki uradak ima bolje i lošije momente.
Evo primjera - loša TNG epizoda "Sub Rosa". Mislim stvarno. Sliči na filmove s neuvjerljivim duhovima. Ima još takvih pogotovo pred kraj serije, ali svejedno, TNG ostaje dobra serija. S druge strane ne vidim zašto epizode Enterprisea poput Cogenitor ili Similitude ne bismo s pravom zvali izvrsnima? A to nisu jedine dobre epizode Star trek Enterprise serijala.
|
| sri 06 ruj, 2006 9:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sri 06 ruj, 2006 10:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tnx bobo. Oduvijek slovim za razumnu osobu.
|
| sri 06 ruj, 2006 11:38 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Wikipedia.org (ENT) je napisao/la: Controversy
Even before it aired an episode, Enterprise was already one of the most controversial science fiction TV series in history.
Enterprise arguably polarized the Trek fan community and two "factions" emerged within fandom, particularly on the many Internet message boards devoted to the Star Trek franchise (Enterprise was the first Trek series to debut following the rise in popularity of online chat rooms and forums). Initially, the term "Gushers" was used to describe fans who enjoyed the series, while "Bashers" was applied to Trekkers who did not like the show. Each group tends to object to these titles. As the series progressed, the terms were modified to refer usually to only the extreme fans on both sides—i.e. "gushers" was used for those who rejected any criticism of Enterprise, and "bashers" for those who hate the show and refuse to be swayed—although in the wake of the show's cancellation the original definitions appear to be reestablishing themselves on Internet discussion boards such as TrekWeb and TrekBBS.
To objašnjava da je Bobo "Gusher", a ja i TerNek da smo "Basheri".
|
| pet 06 lis, 2006 11:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Interesting. Ja ne volim biti ekstrem, imam i vlastite zamjerke na Enterprise ali ga smatram Star trek serijom i njegovi nedostatci me ne smetaju da uživam u lijepim i dobrim stvarima. Baj d vej, iskompletirala sam prvi dio priče i idem sad editirati prvi post. Bacite malo oko, ne mislim da sam najbolji pisac na svijetu, ali ideja je prilično dobra, Ent je mogao mnogo bolje izgledati. Šteta neiskorištene prilike.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 06 lis, 2006 11:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Please, spare me (ako se tako kaže).
|
| pet 06 lis, 2006 11:43 pm |
|
 |
|