| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: BOTTOM 5 NAJGORIH STAR TREK EPIZODA
Alokin je napisao/la: Kako možeš bilo koju Trek epku ocjenit s 1?? Pa jednostavno: 1 = F = FAIL Za mene su npr Threshold i Sub Rosa čisti FAIL, a TATV je 0.
|
| sri 15 srp, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Alokin je napisao/la: Kako možeš bilo koju Trek epku ocjenit s 1?? Pa jednostavno: 1 = F = FAIL Za mene su npr Threshold i Sub Rosa čisti FAIL, a TATV je 0. Pa čak i TATV zaslužuje neku anoreksičnu dvojčicu...
| sri 15 srp, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Netreba mi 5, postoji samo 1 najgora: ENT-"These Are The Voyages"  ...točno tako... sve se ostalo može prežvakati, ali ta nikako...
| ned 02 kol, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: Alokin je napisao/la: Netreba mi 5, postoji samo 1 najgora: ENT-"These Are The Voyages"  ...točno tako... sve se ostalo može prežvakati, ali ta nikako... Ma kako molim te možeš "Sub Rosa" prežvakat? Okej, Threshold se može gledat ako ga se doživi kao komični trash, ali Sub Rosa... Gledanje te epke je teški neugodnjak... Ono, gledaš i sram te.
|
| ned 02 kol, 2009 1:22 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Meni je sub rosa bila baš zanimljiva epka ... možda nije u trek duhu ali nisam oči niti u jednom trenutku micao s ekrana....
|
| ned 02 kol, 2009 2:39 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Pa sad koja mi pada na pamet je iz TNG-a Shades of Grey i pilot of TOS-a The Cage.... IZ DS9-a In the pale of moonlight ali ima ih još.... Cage je jedna od najboljih epizoda star treka. Ček je emitirana u kinima kao kao film. 
|
| čet 01 lis, 2009 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
istina, Cage je full dobra epka. meni bolja od dosta TOSa. vuce vise na TNG. a i pale moonlight mi je odlicna. da nema Shades of Graya ispalo bi da imamo dijametralno suprotna misljenja. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 lis, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni ni Threshold nije loša epizoda. Nije sad ni odlična ali nije ni loša.
Meni su recimo loše one epizode TNG-a i DS9-a kad su O'brien i Picard mislili da je prošlo puno vremena a kasnije se ispostavilo da nije prošlo nego samo nekoliko minuta. Ne sjećam se naziva epizoda.
|
| čet 01 lis, 2009 12:16 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni ni Threshold nije loša epizoda. Nije sad ni odlična ali nije ni loša.
Meni su recimo loše one epizode TNG-a i DS9-a kad su O'brien i Picard mislili da je prošlo puno vremena a kasnije se ispostavilo da nije prošlo nego samo nekoliko minuta. Ne sjećam se naziva epizoda. LOL, ona iz DS9 nije nešto, ali ovaj forum je izabrao Inner Light za najbolju epizodu TNG-a. Threshold se inače općenito smatra jednom od najlošijih epizoda Treka, ne samo ovdje, već u cijelom svijetu. Čak ju je i Star Trek Enciklopedija proglasila najlošijom VOY epizodom.
|
| čet 01 lis, 2009 12:20 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni ni Threshold nije loša epizoda. Nije sad ni odlična ali nije ni loša.
Meni su recimo loše one epizode TNG-a i DS9-a kad su O'brien i Picard mislili da je prošlo puno vremena a kasnije se ispostavilo da nije prošlo nego samo nekoliko minuta. Ne sjećam se naziva epizoda. LOL, ona iz DS9 nije nešto, ali ovaj forum je izabrao Inner Light za najbolju epizodu TNG-a. Threshold se inače općenito smatra jednom od najlošijih epizoda Treka, ne samo ovdje, već u cijelom svijetu. Čak ju je i Star Trek Enciklopedija proglasila najlošijom VOY epizodom. Znam. Ali ja se ne slažem sa njima. Ta epizoda je meni uvjerljivo najgora epizoda TNG-a uopće nije logična.
|
| čet 01 lis, 2009 12:26 am |
|
 |
|
bubica
|
Pa možda i nije logična, ali ljudi ju vole jer je emocionalna, dirljiva. Ja se naježim svaki put kad čujem onu Picardovu melodiju...
|
| čet 01 lis, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni smeta najviše to. Picard proživi cijeli životni vjek negdje. Zatim se probudi na svom brodu. Shvati da je prošlo nekoliko minuta. Zatim bez pardona vrati se na kapetansku dužnost i svega se sjeća. I nije išao na nikakvu procjenu dali je i dalje sposoban vršiti svoju dužnost.
Recimo da bilokoga od forumaša netko vrati 10 godina u prošlost, bili se vi bez problema mogli opet uklopit u situaciju koja je vladala tada, da ne govorimo o 50 godina.
|
| čet 01 lis, 2009 12:31 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, to je istina. DS9 se jedini uspio nositi sa tim problemom. (ok, i Ent djelomicno) imali su kontinuitet price i likova.
to mi je recimo zakon sto nakon Best of Both Worlds dolazi Family.
inace, sad sam se sjetio one epke Voya kad je Janewayica sva u qurcu i ne izlazi iz svoje sobe, a u iducoj epizodi ko da se nista nije dogodilo. e tu sam ja imao taj osjecaj diskontinuiteta (mohorovicicevog!!!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 lis, 2009 12:34 am |
|
 |
|
bubica
|
Priznajem da je to velika rupa. Al dobro, meni osobno ta epizoda nije među pet najboljih TNG epki (iako mi je draga). Zapravo, mislim da bih mogao nabrojat barem desetak boljih, čak i dirljivijih, tipa "The Offspring." Ant je napisao/la: da, to je istina. DS9 se jedini uspio nositi sa tim problemom. (ok, i Ent djelomicno) imali su kontinuitet price i likova.
to mi je recimo zakon sto nakon Best of Both Worlds dolazi Family.
 Odličan primjer. Isti recept je i ENT pratio sa "Home," iako su na kraju išli više radit romantičnu priču nego Archerov "dealing."
|
| čet 01 lis, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
TNG definitivno ima puno boljih epizoda od one.
I da te smirujuće epizode su mi uvijek super. Poput epizode Home u ENT-u.
|
| čet 01 lis, 2009 12:40 am |
|
 |
|