| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: 3x22 - Real Life
pahuljica je napisao/la: ...BElanna cita klingonske ljubice...stvarno bih voljela koji procitati  Siguran sam da bi se dalo nać fan fiction takve tematike 
|
| pet 25 ruj, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...BElanna cita klingonske ljubice...stvarno bih voljela koji procitati  Siguran sam da bi se dalo nać fan fiction takve tematike  ako nađeš, javi 
| pet 25 ruj, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Epizodi dajem ocjenu 8. Simpatična epizodica. Sviđa mi se B'Elannina frizura u ovoj epizodi. 
|
| pet 25 ruj, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Epizodi dajem ocjenu 8. Simpatična epizodica. Sviđa mi se B'Elannina frizura u ovoj epizodi.  RAI srećo, jes to stvarno ti? 
|
| pet 25 ruj, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da vratila sam se. Napokon sam našla vremena. 
|
| pet 25 ruj, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ajde dat ću devetku. Doktor je mislio kako je sve super kada imaš obitelj, kad bi to tak bilo u stvarnosti, bilo bi milina. Odlično prikazan život u budućnosti (sin se druži s Klingoncima...jao nevolje); vidimo obiteljsku stranu 24. stoljeća, pa makar u holodeku.
Ovo s Parisom mi je ništ posebno.
|
| ned 27 ruj, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Doktorova 'obitelj' na samom početku epizode je bila totalna smijurija.... ko nekakva serija o savršenoj obitelji iz pedesetih... Još ono guranje tko će prvi pozdraviti oca Nije imalo smisla da mu takav program bude nekakva životna lekcija, Torres je otižala program koji je postao realniji, i iako je imao tragični završetak tako je ipak doktor iz svega i nešto naučio, slično kao koju epizodu prije s prehladom koja se je nastavila i nakon "isteka roka" Onaj svemir u koji je Paris upao mi nije bio nešto posebno, niti su previše objasnili o čemu se radi... došli, okkrili anomaliju, malo se mučili s njom i nastavili dalje.. bez neke velike pouke... Sve u svemu, okej za pogledati, ali ništa previše važno za pamćenje na duži rok... captain je napisao/la: Prije nego sta kazem ostalo , moran rec da konstatacija u kojoj pripadnik neke kulture prelazi na drugu jer misli da je ta njegova slaba , zapravo slabost karaktera jer po cemu je to klingonska kultura superiorna ljudskoj ? , mislim da nije po nicemu superiorna , nekako mi je prepustanje asimilaciji od strane vece kulture ili one agresivnije , velika slabost , jer ko ne cijeni sebe bar minimalno , nemoze cijenit nit drugog Ima smisla to što si napisao, ali mislim da je poanta ovdje bila samo da se doktorov sin pokaže kao nekakav buntovnik koji ne slijedi put svoga oca doktora... pahuljica je napisao/la: _Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...BElanna cita klingonske ljubice...stvarno bih voljela koji procitati  Siguran sam da bi se dalo nać fan fiction takve tematike  ako nađeš, javi  Ovako im izgleda ljubavna proza: I hunt in darkness. The stars my guide. The memory of you sings in my blood. I seize the gift. Carry it to your bower. And lay at your feet the hearts of my enemies. Zbilja romantično 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 ruj, 2009 4:58 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Citat: mislim da je poanta ovdje bila samo da se doktorov sin pokaže kao nekakav buntovnik koji ne slijedi put svoga oca doktora...
Istina , no svejedno me radnja oko tog buntovnistva potakla na ovu moju misao iz komentara epizode 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 30 ruj, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni je najsmješnije bilo to s klingonskim operama (jel je to klingonska opera?). U ne-SF serijama bi nečiji sin vjerojatno za sličnu scenu glasno slušao rock, punk ili metal... U epizodi su to trekizirali sa stilom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 ruj, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa mislim da je Docova obitelj billa više u prvom planu nego prostorni poremečaju što su se javljali oko Voyagera...
...Doc si kreira idiličnu obitelj... no B'Elanna mu malo zagorči tu idilu, i stavi nekakvo drugačije karaktere i situacije...
...te se Doc suočava s malo težim problemima...
...no malo je teško i nelogično staviti već ajmo reći tinegere koji su na neki način buntovni... Doc bi od malena imao potpuno drugačiji utjecaj na njih te ne bi baš takvi ispali...
Prostorni proemečaji su bili fora... samo neznam kako su štitovi n šatlu izdržali sva ona naprazanja... Tom je bio ok, zapeo je ''negdje između''...
...meni ne pretjerano dobra epizoda pa dajem 5...
| pon 05 lis, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
pet... epizoda zaslužije najmanje 9 mali je bio dobar... a djevojčica je bila dosta realna, samo što ne mogu zamisliti onakvu smrt sa medicinskom tehnologijom u tom stoljeću...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 05 lis, 2009 3:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Da i meni je ta njena smrt malo onako. Ali medicina u star treku je općenito čudna na taj način. 
|
| pon 05 lis, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
7 bilo mi je fora gledati Docu kao obiteljskog čovijeka  a i obitelj mu je dosta fora...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 06 lis, 2009 6:25 pm |
|
 |
|