|
Sada je: pon 04 svi, 2026 5:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 3x19 - Rise
Rise (Uspon) Sezona: 3 Epizoda: 19 Datum premijere: 26.2.1997. Prikazano na HRT-u: 21.9.2009. Scenarist: Brannon Braga Redatelj: Robert Scheerer Stardate: nepoznat (2373) Gostujući Glumci: * Alan Oppenheimer - Nezu ambassador * Lisa Kaminir - Lillias * Kelly Connell - Sklar * Tom Towles - Vatm * Geof Prysirr - Hanjuan * Gary Bullock - Goth Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Voyager pokuša uništiti asteroid koji prijeti matičnom planetu Nezua, ali neki od dijelova asteroida ipak padnu na površinu planeta. Astrofizičar dr. Vatm analizira dijelove asteroida koji su pali na planet i dođe do iznenađujućeg otkrića. Kako bi podijelio svoje otkriće, pokuša se javiti nezuskom veleposlaniku koji se nalazi na Voyageru. 
Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Rise
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 23 ruj, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: 3x19 - Rise
Sedmica.... Tuvok i Neelix opet zajedno i to i teškoj situaciji ali ipak ovaj puta je instinkt, kako bi tuvok rekao sreća, spasili ih od neuspjeha.... Sklar je bio taj izdajnik al razočarali su me i ostali Nezuici jer nisu vjerovali neelixu i tuvoku..... Opet je bilo ti njega kruhom on tebe kamenom... Zanimljivo bi bilo vidjeti Tuvixa u ovoj situaciji.....
|
| sri 23 ruj, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tuvok i Neelix su stvarno kontradikcija , tko bi rekao da su se ta dvojica spojila u tuvixa i funkcionirali dosta dobro kao spojene individue Ovaj lift mi je facinantan , bas dubaievska alien konstrukcija koja nikog ne ostavlja ravnodusnim , smijesno je da neelix kaze kako zna upravljat dizalom a zapravo je upravljao maketama , tuvok se pokazao u punom svijetlu sa svojom vulkanskom snagom i logikom a neelix je nasao snagu za pobijedu u imenu dizala koje je bilo isto kao i ono njegove sestre , to jest on ga je tako nazvao zanimljiv je i nacin osvajanja u kojem kreireas prirodnu katastrofu a onda kad se domacini isele ti osvajas planet , samo ovaj put se i voyager u sve umijesao pa zafrknuo napadace  Ambasador je inace isti glumac koji je glumio kapetana odiseya u jem haddaru  8
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 23 ruj, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 7. Orbitalno dizalo. To se namjerava jednog dana napravit i u stvarnosti.
|
| pet 25 ruj, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dati ću 9 Svidjela mi se je epizoda, pogotovo koncept svemirskog lifta....  Zanimljivo je i način napada na planet - sa asteroidima - tako da izgleda kao prirodna pojava. Da ih je bilo više, Voyagwr bi glumio brodić iz stare igrise "asteroids" Bilo je opet zanimljivih odnosa između Neelixa i Tuvoka - jedan i drugi se dobro upotpunjuju baš zato što su toliko različiti, i moram se još jednom prisjetiti Tuvixa kojeg su se tako bezveze rješili koju sezonu prije edit: sad kad sam pročitao ostale postove vidim da nisam jedini u takvim razmišljanjima  btw, za one koje interesira, tema o svemirskom liftu: viewtopic.php?f=37&t=4415
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 26 ruj, 2009 2:24 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
5
Ovu epku sam malo previše puta gledao, tako da mi je dosadila, a i da nisam gledao, pomalo mi je predvidljiva radnja. Tak-tak.
|
| ned 27 ruj, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
7 ocjena Neelix imo makete dizala a ovdje upravlja koda ih je 20 godina vozio 
| pon 28 ruj, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Orbitalno dizalo. To se namjerava jednog dana napravit i u stvarnosti. ...da priča se o tome... ...ali po meni postoje dva velika problema kojima ne vidim riješenje... ...dovoljno žvrsto postolje di bi to stajalo... i dovoljno čvrst materijal koji bi to nosio u ianosferu... ...jednostavno mi je to to mutch...
...a epizoda je baš fora... dajem 9...
...još jedan novi način preuzimanja planeta... ...pošalješ im prirodnu katastrufu poput asteroida, prisiliš ih da se odsele i proglasiš planet svojim...
...hmmm... lukavo... ...no sva sreća da se Voyager našao u blizini pa je spasio jednu koloniju...
...Neelix i Tuvok su opet bili zanimljivi... ...no mislim da će nakon ovog Tuvok više cijeniti Neelixa...NEELIX: And one day, Mister Vulcan, I'll get you to trust your gut. TUVOK: That is doubtful. NEELIX: We'll see. TUVOK: Your attempts have yet to succeed. NEELIX: You always have to get in that last word, don't you. TUVOK: I'm simply responding to your erroneous statement. NEELIX: Something tells me you just hate to lose an argument. TUVOK: Losing is irrelevant. NEELIX: See what I mean? TUVOK: No, I do not. ...ovo je predobro......e da, i zanimljive su mi maske aliena...
| uto 29 ruj, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
5 ja ocem to orbitalno dizalo!!! ok epka, nemam sto nadodati 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 29 ruj, 2009 6:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Evo ovdje se može pročitati nešto više o tom dizalu i kako bi to izgledalo u stvarnosti.http://en.wikipedia.org/wiki/Orbital_elevator
|
| uto 29 ruj, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Imas topic otvoren nedavno na tu temu =))

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 29 ruj, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|