| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Galilejeva noc u Zagrebu - trebamo VAS!
Cvicek je napisao/la: Zakon!  Ne kužim 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 29 ruj, 2009 8:05 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Zakon!  Ne kužim  Bobo je quotao Leov post u kojem Leo pise kak se namucio oko tog standa i promoviranja udruge u subotu, a Bobo napise "svaka cast Cviček" 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 29 ruj, 2009 8:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Zakon!  Ne kužim  Bobo je quotao Leov post u kojem Leo pise kak se namucio oko tog standa i promoviranja udruge u subotu, a Bobo napise "svaka cast Cviček"  AHA, i meni je bilo cudno zakaj spominje Cviceka, pa sam mislio da je neki drugi razlog  ...a Bobo legendo  p.s. slike stavljam danas, jucer zaboravio 
|
| uto 29 ruj, 2009 8:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uhhhh... !!! ...veliki lapsus... ...cviček buuuuuuuuu... ...mogao si praviti društvo Leo, a ne tako negdje drinkati...
LEO RULES !! LEO je zakon !! LEO je trekkie !!
| uto 29 ruj, 2009 10:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I sada sam buuu jer sam eto preskočio jedan event... vidite vi kak se ne isplati raditi za udrugu? Koji puta preskočiš takve stvari i onmah više ništa što si napravio do tada ne vrijedi BTW, Ant je dobro napisao kako lakše privući ljude Mislim da nije u redu prozivati one koji nisu došli, jer nikome od članova udruga ne mora biti obaveza da ide na bilo koji event, treba čestitati onima koji jesu nešto napravili i to je to 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 29 ruj, 2009 10:24 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 29 ruj, 2009 11:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eh ali moram biti malo i kontra Anta jos samo malo za kraj...
kad netko iznese program u udruzi npr. Zvonko i zbilja se potrudi da nam osigura i stand i dogovor sa Brunom itd.. i netko ga na kraju potkopa "ali mi igramo rpg" kako ocekujes da ga itko od ostalih shvati normalno i ozbiljno.
Moj savjet je ako si podpredsjednik tvoja recenica je trebala biti sljedeca:
"Evo culi ste Zvonka da li je tko slobodan u subotu (ujutro, popodne, navecer). Trebamo ljude za promociju udruge na Trgu Bana Jelacica, tko moze doci jako ce pomoc udruzi, i sad ... ja osobno ne stignem radi ... rpg-a kazes potiho... no glasno kazes doci cu vas pogledati da vidim kako napredujete..." ajde ljudi da vidimo tko je za i molim vas obavjestite ostale koji nisu na sastanku a htjeli bi sudjelovati... (... eto to kazes... )
obavio si svoju ulogu podpredsjednika i nisi sabotiro Zvonka.... a ovako zivopisno "ali mi igramo rpg.... i tu napravis pauzu... sorry" je fakat bilo potkopavanje...
| uto 29 ruj, 2009 11:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... nisam znao da si kontriramo, al' ajde...  mislim da bi u udruzi trebalo biti i drugih ljudi osim mene koji mogu organizirati takve stvari. to je i razlog zasto sam "propustio" mjesati se u ovaj konkretni event. vidjeli smo na primjeru Marija i Chakya kako ne valja kad je samo uski krug pojedinaca sposoban voditi takve stvari, organizirati okupljanja, program i slicno. mislim da je vazno da i drugi razviju takve vjestine. eto, mozes na ovo gledati kao na poucno iskustvo za sebe. jer ponekad najbolje ucimo na vlastitim pogreskama. ali nemoj me krivo shvatiti, da ste me pitali za pomoc ja bih bio tamo. ali Zvonko je rekao da moze preuzeti organizaciju, a i ti si se javio. prema tome, ako tajnik i jedan od najstarijih clanova udruge kazu da imaju nesto pokriveno... u svakom slucaju, ne mozes tvrditi da ti je rpg sabotirao ista, na njemu smo bili samo Tihana i ja. a sto se tice potpore Zvonku, mislim da tu nije bilo sumnje. ako ja nesto odobrim onda to i odobravam, i cinjenica da osobno necu prisustvovati to nipocemu ne umanjuje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 29 ruj, 2009 12:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 29 ruj, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A dobro, znam da si daleko, ali bi mogao bar jedanput mjesečno doć ak ništa drugo  I znam da si redovit bio dok si bio u ZG-u, kaj je je Da se nisam ja dogovorio s frendovima prije, sto posto bi otišao na taj event, ali jbg dogovorio sam se još 3 dana prije. I nisam sad mogao reć da neidem.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 29 ruj, 2009 12:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: vidjeli smo na primjeru Marija i Chakya kako ne valja kad je samo uski krug pojedinaca sposoban voditi takve stvari, organizirati okupljanja, program i slicno. slažem se i zato sam rekao na sastanku pred "cijelom" udrugom  , bilo je na forumu (sljedeči dan-srijeda), listi, fejsu, opet forumu kao važno...jedino nisam nazivao po redu s moba članove Ant je napisao/la: ali Zvonko je rekao da moze preuzeti organizaciju, a i ti si se javio. prema tome, ako tajnik i jedan od najstarijih clanova udruge kazu da imaju nesto pokriveno...
 pa da sve je bilo dogovoreno by me...- samo smo se trebali pojaviti u večem broju Mislim da tu predsjednik i potpredsjednik igraju največu ulogu...da makar pokušaju "natjeraju" ljude  (tak je bilo nekad i nije bilo loše) A vi ostali kaj ste se opijali mogli ste doči u subotu navečer ak ste se opijali u petak ili u subotu prijepodne/popodne ak ste imalu namjeru iči kam navečer  ...niste išli na slavonske svadbe koje znaju trajati od petka do nedjelje  Shadowmaster je napisao/la: "Evo culi ste Zvonka da li je tko slobodan u subotu (ujutro, popodne, navecer). Trebamo ljude za promociju udruge na Trgu Bana Jelacica, tko moze doci jako ce pomoc udruzi, i sad" morao sam ovo quotat
|
| uto 29 ruj, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Well činjenica je da nekima odgovaraju funkcije ali i ne odgovornosti koje dolaze s tim funkcijama. Nitko ne može reći protiv Zvonka da nije sve unaprijed obavijestio o "Galilejevojoj noći" i o tome koliko bi to moglo biti važno za udrugu ne samo zbog promocije već i zbog starijih problema koji su se vukli u vezi teleskopa i pitanja oko njegovog vlasništva. Sad ovim postupkom očito smo dali do znanja da nam taj teleskop nije važan i da nam nije potreban...
| uto 29 ruj, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, jeste li vi normalni? Kao sto je Cvicek vec napisao, svaka cast onima koji su se odazvali i isli promovirat udrugu  Vrlo pohvalno Ali kao prvo, ne glumite sad tu neke zrtve koje su tim cinom napravile ne znam sta za udrugu i toooolko se napatile  Ispada ko da ste tri dana stajali na trgu bez hrane i pica, a s neba su padale sjekire Kao drugo, kao sto je cvicek isto vec napisao... Cemu "buuuu" i prozivanje clanova udruge? Udruga je SLOBODNO vrijeme, svako ima svoje razloge za rad, a isto tako i za nerad Ne sjecam se da sam igdje u statutu procitala da su clanovi OBAVEZNI dolazit na evente koje organizira udruga A kako cu ja ili bilo koji drugi clan udruge organizirat svoje slobodno vrijeme, se uopce ne tice ostalih clanova udruge... I nije u redu kritizirat nas koji smo u vrijeme dok smo mogli promovirat udrugu odlucili igrat rpg/ic van s ekipom/jednostavno cijelu subotu lezat na kaucu i gledat tv Dakle, bravo za one koji su isli, al daj, oladite malo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 29 ruj, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Slazem se sa Antom u nekim stvarima koje je naveo u zadnjem postu, no kako kaze Dejanira ohladili bi mi da nas je vodstvo (citaj vodstvo=ant) sljedeci dan pohvoalilo ili bar pokazalo neke naznake zahvale... barem lijepim postom u temi... No koliko mi je poznato Zvonko zove Anta i kaze: "Imamo stand i promoviramo udrgu...!!!!" Antova rekacija... bjaše... "  Ekg=0"
| uto 29 ruj, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ajme Ant, sram te i stid moze bit  Ovaj... A hoce bit sve ok ak vam Ant posalje nekakvu pismenu zahvalu? Ili je sad vec prekasno? Jer su vase akcije nepovratno sabotirane od strane potpredsjednika? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 29 ruj, 2009 3:48 pm |
|
 |
|