| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Masters of the Universe
Tko zna možda i njen lik bude u filmu ili u nastavku tog filma. Možda da recimo Megen Fox glumi She-Ru
|
| sub 26 ruj, 2009 4:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Tko zna možda i njen lik bude u filmu ili u nastavku tog filma. Možda da recimo Megen Fox glumi She-Ru Tu netalentiranu drolju ne želim ni blizu MOTU-a! Kristanna Loken i točka! Pogledaj ju samo:  Rođena da glumi She-Ru! I da, Kristanna je lezbijka. 
|
| sub 26 ruj, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Fizički mi čini se Kristanna Loken savršeno odgovarala za ulogu She-Re.
|
| sub 26 ruj, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Fizički bi čini se Kristanna Loken savršeno odgovarala za ulogu She-Re. Drago mi je da se slažemo. Sad još da nađemo glumca za He-mana, i pišemo mail Columbiji. Možda Alan Ritchson iz Smallvillea? 
|
| sub 26 ruj, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Fizički bi čini se Kristanna Loken savršeno odgovarala za ulogu She-Re. Drago mi je da se slažemo. Sad još da nađemo glumca za He-mana, i pišemo mail Columbiji. Možda Alan Ritchson iz Smallvillea?  Meni je sladak onaj glumac iz Fantastične četvorke koji se pretvara u vatru. Možda on.
|
| sub 26 ruj, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
bubica
|
Hm, Chris Evans. I meni je pao na pamet.
|
| sub 26 ruj, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
|
| sub 26 ruj, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pine, samo se mora nabildat. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 26 ruj, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miroslav je napisao/la: Pine, samo se mora nabildat.  Ja sam kategorički protiv da jedan glumac glumi više od jedne ikonske uloge, a njemu bi to bila već treća, ne (Kirk, Green lantern)? Isto mi je glupo bilo da Christian Bale glumi Batmana i Johna Connora istovremeno. Al dobro, to su neki moji subjektivni ufuri... Anywayz, ekipa sa he-man.org foruma se baš ne slaže samnom, ali meni bi Grace iz Mentalista bila super kao Teela 
|
| sub 26 ruj, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Pine, samo se mora nabildat.  Ja sam kategorički protiv da jedan glumac glumi više od jedne ikonske uloge, a njemu bi to bila već treća, ne (Kirk, Green lantern)? Isto mi je glupo bilo da Christian Bale glumi Batmana i Johna Connora istovremeno. Al dobro, to su neki moji subjektivni ufuri... Anywayz, ekipa sa he-man.org foruma se baš ne slaže samnom, ali meni bi Grace iz Mentalista bila super kao Teela  Meni ona ima iritantno lice. Ne znam zašto.
|
| sub 26 ruj, 2009 5:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Amanda je pre hot za takvo nešto. 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 26 ruj, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: Amanda je pre hot za takvo nešto.  Objasni ovo, molim te Pa Teela je najveći imaginarni seks simbol još od Barbike!
|
| sub 26 ruj, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ma ja to samo rajtaru prcam :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 26 ruj, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Ja sam kategorički protiv da jedan glumac glumi više od jedne ikonske uloge, a njemu bi to bila već treća, ne (Kirk, Green lantern)?
Ryan Reynolds (Deadpool iz Wolverinea) glumi Green Lanterna.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 27 ruj, 2009 12:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 1:20 pm |
|
 |
|