| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: BSG shipovi (nisu brodovi!)
_Oz je napisao/la: Da je RDM imao pameti u glavi, mogli smo imat super Starbuck/D'Anna Biers ship. But nooooo... uuuu, to bi bilo lijepo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 01 ruj, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ok, ja to nikako ne mogu zamisliti 
| uto 01 ruj, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| uto 01 ruj, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ah lako tebi 
| uto 01 ruj, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... nije los ovaj topic... fine ideje se ovdje formiraju...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 ruj, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pahuljica je napisao/la: ...ah, ja sam veiliki shiper tih fosila  i ja hehe mogu reći da smo mi dobli taj naš fosil ship sa bed krajem... oh frack... da Dualla i Lee su mi pasali žao mi je da nisu ostali zajedno. Kara i Anders su mi se više pasali ...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
fluffy
|
yanna je napisao/la: da Dualla i Lee su mi pasali žao mi je da nisu ostali zajedno.
Kara i Anders su mi se više pasali ...
...velika šteta radi dualle, ona i lee su baš mogli ponovo biti zajedno ...kara mi je definitivno više pasala uz andersa, i ful me je živciralo što se kasnije ponašala kao bitch prema njemu sve dok nije nastradao...
| pet 25 ruj, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
pahuljica je napisao/la: ful me je živciralo što se kasnije ponašala kao bitch prema njemu sve dok nije nastradao... A pa kad joj je dopustao da se tako ponasa prema njemu  Mislim, da meni muz oprosti svaki put kad ga prevarim, i jos ide okolo mojim ljubavnicima pricat da nisu prvi, a ni zadnji, trpi i tolerira sve moje ispade i promjene raspolozenja, ko da ja njega ne bi nastavila varat i vrtit ga oko malog prsta 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 25 ruj, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Anders je predobar. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 26 ruj, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: A pa kad joj je dopustao da se tako ponasa prema njemu  Mislim, da meni muz oprosti svaki put kad ga prevarim, i jos ide okolo mojim ljubavnicima pricat da nisu prvi, a ni zadnji, trpi i tolerira sve moje ispade i promjene raspolozenja, ko da ja njega ne bi nastavila varat i vrtit ga oko malog prsta  ...ma na njegovom mjestu ja bi joj odmah dala nogu, on je predobar za nju definitivno...previše ju je volio da joj je oprastao svako s. koje je napravila i vjerovao u sve što bi mu rekla...
| sub 26 ruj, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pahuljica je napisao/la: ...ma na njegovom mjestu ja bi joj odmah dala nogu, on je predobar za nju definitivno...previše ju je volio da joj je oprastao svako s. koje je napravila i vjerovao u sve što bi mu rekla... da... i onda na kraju jos pokupio metak u bulju kao nagradu... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 12:35 am |
|
 |
|
fluffy
|
Ant je napisao/la: da... i onda na kraju jos pokupio metak u bulju kao nagradu...  ha, tko mu je kriv 
| ned 27 ruj, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
starbuck 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 8:34 pm |
|
 |
|