| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Volim/Ne volim
ne volim prehaldu ne volim što me boli glava volim jesen volim joy division volim stari Canon koji sam našla na sajmu volim što sam ga kupila za puno manje nego što vrijedi
|
| pon 21 ruj, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim fax. Svoj.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 21 ruj, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne volim uzasan raspored ovaj semestar Ali unatoc tome, volim svoj faks 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 21 ruj, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim što nemam koncentracije. Ne volim što imam previše toga za učit. Ne volim što sutra ujutro imam labos. Ne volim što mi profesor krade koncentraciju. Ne volim što sam pod stresom. Ne volim što ne vjerujem u sebe. Ne volim što želim odustat od faxa. Ne volim što ne znam što bi od života. Ne volim što zbog faxa ne mogu do udruge.
|
| uto 22 ruj, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
|
VOLIM MATRICE 
|
| čet 24 ruj, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim dr.horrible's sing along blog  volim genijalnost neila patricka harrisa volim kaj su zapocele nove sezone vecine serije koje pratim  volim rasprave na MSNu volim skup rijeci genetskimodificiranakokos volim kad redhair govori fuckyeah i bitch volim kaj za 2 dana navrsavam 16 godina  ne volim konstantni umor 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 24 ruj, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne volim kad mi se ljudi na javljaju kad ih hitno trebam 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 24 ruj, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
|
|
| pet 25 ruj, 2009 7:48 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim što ću sutra cijeli dan provestu u vinogradu ne volim berbu ne volim što je sve blatno ne volim što ću zakasniti u grad volim vikend
|
| pet 25 ruj, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim jucerasnji izlazak  volim danasnji dan 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 26 ruj, 2009 10:10 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim pit Volim Star Trek Volim naš i STO forum Volim što je uskoro Rikon Volim udrugu Volim igrat Ogame Volim slušat muziku (naravno onu koju ja volim) Volim Kardasijance Volim svoj mobitel Volim jager-colu  Volim kebab Volim Sovereing X refit Volim RPG-at  Volim GTA Vice City/San Andreas Volim ST Armada 2, SFC3, Bridge Commander, Legacy PC igre Volim Warhammer 40k Volim C&C Generals Zero Hour Volim nove buseve Volim svoj komp (iako je star i malo s*re) 
Ne volim kad mi nestane para Ne volim kad mi se bahate glupi mali klinci koji si misle da su centar svijeta, a zapravo su nitko i ništa, i mogu ih zgazit ko male crve/mrave Ne volim kad mi kukavički petaQ-si razbiju flotu koju sam teškom mukom i s puno resursa uspio napravit Ne volim glupe RPG saveze tipa Romulanci i Borg Ne volim one koji se grče preko foruma
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 26 ruj, 2009 10:25 am |
|
 |
|
|
Ne volim što se nisam danas našla s frendicom. 
|
| sub 26 ruj, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
|
Volim inverzne funkcije. 
|
| sub 26 ruj, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ne volim što su moje frendice poigrale faceom pod mojim imenom i prezimenom 
| uto 29 ruj, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim Budimpeštu. Volim svoju prijateljicu. Ne volim kad ljudi zaključuju gluposti. Ne volim kad mi ljudi ne vjeruju. Ne volim depresiju. Ne volim što nisam osobito inteligentna. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Volim Tina Ujevića. Ne volim što je ljubav najčešća inspiracija za pjesmu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 29 ruj, 2009 3:35 pm |
|
 |
|