|
Sada je: sri 24 lip, 2026 10:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitaj osoblje
1.9. ide posljednji poziv da se plati članarina (bilo je doba godišnjih pa sam pustio da se vrate s mora i navrate u udrugu platiti)
8.9. kreće zatvaranje kutaka čiji vlasnici kasne s članarinom više od 3 mjeseca (za tada ću četvrtak prije toga tražiti popis članstva da provjerim).
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 31 kol, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jao jao vi imate pune inboxove, a meni nitko ne piše Ma to je zato što se ne poznajemo.
Uglavnom zanima me što će biti sa podforumom 'Velike Trek ankete' nakon što završi prikazivanje Voyagera na telki? Vidim da je moguće komentiranje onih epizoda čije je vrijeme za glasovanje isteklo, no ne može se dati ocjena; što ima smisla ako se pazi na usklađenost sa tv programom. Hoće li se svaki topic preurediti tako da bude on-going anketa; hoće li se možda staviti ENT i TOS u taj podforum?
Jer razmišljao sam si kako bi bilo zgodno imati stalno otvorenu anketu u slučaju da se netko predomisli nakon X vremena (evo konkretno, ja nisam dao nijedan glas u TNG anketi, jer nisam bio registriran korisnik dok je anketa trajala), a i uvijek se može dogoditi da bilo koji novi korisnik poželi dati svoj glas i mišljenje o nekoj epizodi.
Eto zamolio bih vodstvo foruma samo da uvaži ovaj prijedlog kao mogući scenarij nakon završetka prikazivanja Voyagera; jer znam da bi podvig mijenjanja svakog topica u 'vječnu anketu' bio dug i zamoran posao. No možda se pronađe neki entuzijast.
|
| čet 03 ruj, 2009 7:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja podržavam tu ideju, uostalom o tome je već nas nekoliko pričalo, mislim da još dok je trajala DS9 anketa... Da sve ankete promjenimo da budu za stalno otvorene za glasanje, i uz to sam mislio dodati post s popisom i linkovima na sve TNG i DS9 topice/ankete, i buduće Voy i ostale kad završe... za lakše snalaženje... Mislim da se do sada nikome nije dalo da to napravi (znam da meni nije  ) a nitko nije službeno tražio... Inače, za lakše pronalaženje točne teme dodao sam prije nešto vremena mogućnost da se teme poredaju po vremenu otvaranja, pa se tako lakše može naći određena tema... Što se tiče TOSa i ENTa, kad krene prikazivanje na nekoj od domaćih televizija (vjerojatno HRT kao i do sada), otvoriti će se podforum i za njih pa ćemo otvarati anketu za svaku epizodu) Večeras ako sretnem Bricka ćemo popričati o tome... pa javimo...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 03 ruj, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Netko je nekaj zeznul...ili? 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 21 ruj, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nije, to ja vremena na vrijeme isprobavam kombinacije 
|
| pon 21 ruj, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Imam ja jedno pitanje, možda dva... ...mogu li admini na forumu čitati pm-ove korisnika...? ...ako mogu... smatrate li da se o tome trebaju obavjestiti korisnici foruma... ??
| čet 24 ruj, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pa naravno da mogu ali je postupak dosta kompliciran za izvuči ih, čak mi je netko nekad rekao kak to ide Zašto posebno obavijestiti, pa nejdu admini čitati drugima poruke jer im je dosadno  . Uostalom ako imaš nekaj "škakljivo" za napisati piši mail  Kaj sam ja več davno rekao da bi bilo zgodno da se može napraviti neka forma  ...da određeni user pošalje direktno na mail drugoga poruku  kao npr.... http://usscroatia.hr/forum/memberlist.php?mode=email&t=3244
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 24 ruj, 2009 8:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: Imam ja jedno pitanje, možda dva... ...mogu li admini na forumu čitati pm-ove korisnika...? ...ako mogu... smatrate li da se o tome trebaju obavjestiti korisnici foruma... ?? Tehnički je moguće doći do PMova, kao što je i Zvonko napisao. Ne znam na kakvo obavještavanje misliš... Ovo radi, jedino ne znam kakva je korist pisati email s foruma a ne iz outlooka ili nekog drugog programa 
|
| čet 24 ruj, 2009 8:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ne znam na kakvo obavještavanje misliš...
...pa dati korisnicima foruma do znanja da zapravo njihove privatne poruke mogu biti pročitane... ako to zbilja admini žele... ...te da taj dio koji je kao privatan, može biti kompromitiran... 
| pet 25 ruj, 2009 12:55 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Pito sam dolje za kutke pa cu oped sad ovdje Icke tema ako moze da se prebaci u moj kutak ?
| sub 26 ruj, 2009 12:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ajd, privremeno dok se Modesty ne vrati 
|
| sub 26 ruj, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zašto je izbrisana moja tema Najbolji/Najdraži star trek kapetani. Temu sam stvorila, odnosno anketu da bi se mogle izabrati 3 opcije te da bi se takva anketa mogla usporediti sa drugima koje su imale samo jednu opciju. Tako bismo vidjeli donosi li to različite rezultate. A ovako teme se zaključavaju ili brišu bez veze bez ikakvog smisla.
|
| pon 28 ruj, 2009 2:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa zato jer već imamo temu istog karaktera... ...ovako se nepotrebno ponavlja još jedna... ...a već su se u prvobitnoj temi ljudi izjasnili oko svojih stajališta...
...ni je na vidim razlog zašto je to potrebno ješ jednom... 
nhf
| pon 28 ruj, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa da vidimo donose li višestruke opcije različite rezultate na kraju. To bi baš bilo zanimljivo za vidjeti.
|
| pon 28 ruj, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa da vidimo donose li višestruke opcije različite rezultate na kraju. To bi baš bilo zanimljivo za vidjeti. Hm, ono... Ne.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|