Sada je: sri 29 srp, 2026 11:33 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 Rasprava o "pijanim sastancima" ;-) 
Autor/ica Poruka
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: Sastanak 20.9. nedjelja 20h Opatijski Trg PROMJENA PROGRAMA!
El Zvonko je napisao/la:
Dejanira [Bot] je napisao/la:
... da cu narednih par mjeseci cetvrtka i nedjelje radije provodit u pivnici ili bilo gdje drugdje nego na sastancima udruge :zivili:

slobodno =D> ...opijanje je važnije od druženja s ljudima :roll:

Pa... mozda nije vaznije, al je zabavnije :mrgreen:

I ja trenutno smatram da cu puno bolje potrosit slobodno vrijeme ak odem u pivnicu/na kavu/u kino, nego ako odem u udrugu :roll:

Uostalom, s ljudima iz udruge do kojih mi je zbilja stalo i s kojima se imam potrebu druzit se viđam i na kavama ili biljaru, tak da, ni zato mi udruga ne treba :roll:

I ako se netko pita, nisam tim svojim postom namjeravala postic da me svi moljakate da dolazim u udrugu ili nesto slicno, samo sam iznjela razlog zbog kojeg ne planiram tako skoro u udrugu (ok, nije to jedini razog, ali je bla kap koja je prelila casu) :roll:

El Zvonko je napisao/la:
najbolje da otvorimo pivnicu ili u najmanju ruku šank u klubu i zaposlimo nekoga kao barmena [-( :thumbs3:

zvonko, ak je tesko procitat moj post, evo, sad cu ja tebi ponovo napisat:

Daleko od toga da smatram da se svaki sastanak treba pretvorit u pijanku, naravno da ne, ali mogli bi bit malo tolerantniji prema ljudima koji se jednom godisnje pojave malo veseliji :roll:

Eto, jesi sad uspio procitat? ili trebam jos koji put napisat? :roll:

Uostalom, zasto ja uopce trosim vrijeme na raspravljanje s tobom? :zubo:

Ja vise necu dolazit u udrugu, ni pijana ni nikako, bar ne neko vrijeme :zubo:

Vi cete i dalje izbacivat ljude :zubo:

I svi sretni :biggrinlove:

I da, btw, s obzirom da mene nema, treba vam novi arhivar/ka :wink:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 22 ruj, 2009 8:14 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf

zvonko, ak je tesko procitat moj post, evo, sad cu ja tebi ponovo napisat:

Daleko od toga da smatram da se svaki sastanak treba pretvorit u pijanku, naravno da ne, ali mogli bi bit malo tolerantniji prema ljudima koji se jednom godisnje pojave malo veseliji :roll:

znam ja kaj si ti mislila =;
već je to bilo isprobano :roll: ali kod nas u udruzi je ovak: "nekima ljudima daš prst, a onda žele cijelu ruku"
bilo je čak jednom dozvoljeno da se može nositi piva i slično, pili smo žesticu-gledali tekme, a onda su neki počeli dolaziti s buteljama vina i u vidno alkoholiziranom stanju-mislim come on =; -gle meni ne smeta ali ima onih kaj im smeta :mrgreen:

A što se tiće gore navoda onda najbolje da zatvorimo udrugu i nalazimo se u petak na biljaru/pivi...

Jedan od bivših predsjednika udruge je rekao: "ne pitaj kaj udruga može napraviti za tebe, već kaj ti možeš za nju" :wink:

sri 23 ruj, 2009 8:27 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Admiral
Admiral

1. OGNJENI MAČ smije piti na sastancima, jer očito kad oni tulumare nema problema. Kad MI tulumarimo UVIJEK bude problema. Izbacila sam vas onako, jer ste tako upali. Dakle na način na koji ste upali, ste izbačeni van.
Inače mi smo tamo čekali da se pojavi još neko, da možemo odraditi program, i naravno da ću popi***t kad netko tako upadne.

Tko god ima s tim problem, može razgovarati sa mnom osobno, jer

A. ja sam vas izbacila (nije nitko drugi)
B. ako ste imali problem s pravilom tipa "zašto ognjeni mač smije a mi ne" ne vidim kako bi ga, ajmo upast pijani na sastanak riješio?

sri 23 ruj, 2009 9:38 am
Profil ICQ
Admiral
Admiral

I da još nešto.

Bruno?

Ok, ja mogu vikat, mogu se derat, mogu lijepo objašnjavat. Očito ništa ne pali.

Ajmo JOŠ JEDNOM:

1. Bruno, ognjeni maš i sl.
2. ZAKON JE KAKAV JE, NEMA PUŠENJA U UDRUZI, NEOVISNO ŠTO DRUGI RADE.
3. Uredba o nepijenju je moja, s dobrim razlogom. Da je Brunina, onda je ne bi više bilo :)

Ukoliko imate problem s time, pravi način je dođite mene pitat. Pa su ljudi pitali, pa sam ja rekla, pa niko nije zapamtio očigledno.

I btw. ja se nisam na vas naljutila kaj ste došli pijani, ali izbacila sam vas po kratkom postupku, jer ste se derali, i iskreno jeste zaslužili. I dobili ste samo kratko i jasno "Van" + da ne ostanete ispred udruge.

A na neke druge ljude se trenutno jako ljutim. To kažem zato da ne bi mislili da to što razmišljam udrugu sterat u 3pm, ima veze s ovim threadom ili s vas troje. A mislim. Jer se u udruzi ne cijeni kad netko jako puno radi, nego se očito cijeni tko što s**e.

sri 23 ruj, 2009 9:50 am
Profil ICQ
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Jednostavno moram reagirat na neke ovdje postove jer sam neizravno prozvan u ovom "triumviratu". Istina, da smo mi, triumviri ( :mrgreen: ) popili poprilično i znamo da ne smijemo takvi u udrugu, ok. Sebe smatram jednim od ozbiljnih članova udruga, naposljetku, voditelj sam jedne udružne sekcije, pa prema tome do sada ni jednom od 2006.g., otkad sam učlanjen u udrugu (znači sad već 3 godine) nisam došao pijan u udrugu. Dakle, znate što sam time htio reći.
Nisam kanio ostati u udruzi nego sam samo htio pozdravit neke ljude i ok.
Što se tiče zmajčekovog "istjerivanja" - to je bilo ok. Samo nam je rekla da ne smijemo pivo nosit u udrugu i da se ispred nje ne smijemo zadržavat. To je rekla normalnim glasom, bez vikanja. Barem sam ja tako vidio i čuo. Meni osobno, zmajčekica nije ama baš ništa rekla.

Da rezimiram, nismo smjeli u takvom stanju doći u udrugu, a kamoli nosit alkohol. To ja jako dobro znam. Ali do tog četvrtka, nikad nisam dolazio u udrugu pijan. Za ostale članove triumvirata ne znam niti želim govorit u njihovo ime. Što se tiče našeg pjevanja: "otpjevali" smo možda pola strofe ako i toliko, a neki su se mjesecima, da ne kažem godinama derali u udruzi. Oni su samo tako razgovarali. Naše "pjevanje" je trajalo možda par sekundi (nisam ni bio u podrumu, nego do vrata sam došao), a "razgovori" su trajali cijeli sastanak. I tko može nekome zabranit da dođe pripit u udrugu? Ako sam ja npr. doma si popio čašicu i ne nosim više alkohol sa sobom, a u pripitom sam stanju u udruzi i ne stvaram probleme (ne bučim i sl.) zašto ne bi takav bio u udruzi? Smatram da je druga stvar donijet alkohol u udruzi i pit. I to se, naravno, ne smije.

sri 23 ruj, 2009 10:21 am
Profil Web stranica
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Sad sam se čak sjetio da sam jednom i ja mrtav pijan došao u udrugu, sa jednom bocom bambusa i nitko me nije sterao, a to je bilo prije nekih godinu, a možda i više, ne sjećam se :)

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 23 ruj, 2009 10:54 am
Profil YIM Web stranica
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
I opet se sve vrti oko Tedee i Maše... a Dašo se našao kao glavni branitelj, pravednik koji će ispraviti nepravdu.
Ovdje nije riječ o tome kako su se svi urotili protiv vas dvoje, već da je riječ o kršenju pravila, i da se toga treba pridržavati sve dok je to pravilo na snazi.
Ako nekome smeta neka to pokuša na sastancima promjenit na normalan i kulturan način, bez vrijeđanja i to je bit svega ovog...

sri 23 ruj, 2009 12:30 pm
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Ne... ne radi se o kršenju pravila...jer koliko ja znam one nisu donjele akohol u udrugu...nego su samo došle pijane i otpjevale pjesmicu na vratima.... kad nisu pijane i dopušta im se pjevanje pjesmica... onda je uredu... de molim vas pročitajte još jednom ove riječi... zar smo stvarno postali udruga gdje se treba dopustit pjevanje pjesmica... :?

@zmajchek daleko od toga da netko podcijenjuje i tvoj trud i tvoj doprinos udruzi kao predsjednica... a ako to netko radi...samo kaži...pa će bit i neka sačekuša :zubo:
postavila si se ozbiljno, odlučno, konkretno... tj. kao pravi vođa... i sigurno si i uspjela promijenit neke stvari... i učinit da udruga funkcionira bolje...

ova godina je općenito bila jako pozitivna i dobra za udrugu... imali smo dobre i štandove i programe na konvencijama.... program rada u udruzi se poboljšo... svaki sastanak (99%) se radi nešto trekovski... izlazili smo puno u novinama zbog novog filma.... sf pa s njim i st se počinje sve više cijenit i postaje popularniji... [-o< , osnovali smo rpg sekciju ( fakat veliki korak...) podružnicu u đakovu....

Tako da...ako se ljudi pri kraju ajmo reć jedne školske godine...žele opustit prije nego počnemo ispočetka... mislim da se trebamo svi naučit bit tolerantniji i popustljivi...posebice ako nije prekršeno nijedno pravilo osim što su došli veseliji.... come on...

@suikotreki joj...ne znam koliko puta moram nappisat...da to su tda i maša... moja cura i frendica...ali nije sad bitno tko je...mislim da se ovako strogo ne smije ponašat nitko u udruzi...

sri 23 ruj, 2009 1:01 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koji vam je k.... :shock: :zubo:
Ne znam Dašo, jel su one nosile alkohol, ti bolje znaš jer nisi bio tamo :wink: , jedino sam vidio TGrela s pivom :D
Da se bar pjevaju pjesmice (može i klingonske :biggrinlove: ) već se viče, kriči, nagurava, tuče (tebe ili ti nekoga-znam da je u šali ali ipak) pa i sam navodiš da su i tebe negdje gađali sa...neznam ni sam više čim =;
Kaj misliš zakaj neki ljudi više ne dolaze u Udrugu; zbog pjevanja pjesmica ili zbog ovog drugog... :roll:
Evo ovaj prošli četv. mi je rečeno kaj se tu tak moraju jako derati...a nisu bile ni Maša ni Teddea
A za njih (sve 3)vrijedi isto pravilo kao i za Sov. ono kad je došao pijan kaj sam gore napisao :thumbs2: (12-ti post, ak se ne bu nekaj brisalo :zubo: )

sri 23 ruj, 2009 2:08 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Sorry ekipo ali ja se moram slozit sa Tihanom fakat ste dosli ko "Ero s onoga svijeta" i totalno ste pokvarili koncepciju jer je taman pocelo predavanje od Tihane i cekalo se na ljude koji su mislili nes radit za udrugu a ne pjevat pjesmice Toma Bombandila... :P

sri 23 ruj, 2009 3:21 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
El Zvonko je napisao/la:
Ne znam Dašo, jel su one nosile alkohol, ti bolje znaš jer nisi bio tamo :wink: , jedino sam vidio TGrela s pivom :D

Ma nemoj, je li, samo si mene vidio s pivom? E, joj... :mrgreen:
Shadowmaster je napisao/la:
Sorry ekipo ali ja se moram slozit sa Tihanom fakat ste dosli ko "Ero s onoga svijeta" i totalno ste pokvarili koncepciju jer je taman pocelo predavanje od Tihane

Eh, da smo znali da je predavanje sigurno ne bi tako "pjevali". Ne bi ni meni bilo drago da netko meni tako upadne na predavanje.

sri 23 ruj, 2009 4:21 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Post (molim rename u) Rasprava o "pijanim sastancima" ;-)
Shadowmaster je napisao/la:
i cekalo se na ljude koji su mislili nes radit za udrugu a ne pjevat pjesmice Toma Bombandila... :P

ajd ajd, makar su razbili monotoniju čekanja sa svojim "uletom" :mrgreen:

T'Grel je napisao/la:
Ma nemoj, je li, samo si mene vidio s pivom? E, joj... :mrgreen:

DA :zubo: :wink:
i Cviček mi je bio sumnjiv al nisam niš htel reč :mrgreen:

A najžalosnije je da su neki sad dignuli nos kao da su centar svijeta... :roll:
...dođi sljedeči put "u normalnom stanju" i nikom niš :thumbs2:

sri 23 ruj, 2009 6:12 pm
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Baš je fora kad nisi ni na jednoj "strani" čitati kad se drugi prepucavaju, eventualno nešto komentirati i otići dalje :mrgreen:

Meni nije neki problem to što se ne smije piti u udruzi... tako je već godinama i okej... pravila su za Opatijski takva kakva jesu i teško da se to može promjeniti.

Ali u Špansko se slobodno može unositi i konzumirati piva. Ja na svaku projekciju dofuram sebi Q pack i pijuckam, i nitko nema ništa protiv.
I petkom kad idemo na biljar teće piva, a za konvencije i da ne pričam :zubo:

Tako da to što se samo četvrtkom na Opatijskom ne može unositi piva mi nije neki bad, uostalom, što se tiče alkohola u udruzi vidi ovaj Quote:
Ant je napisao/la:
27. 9. - nedjelja - 20h Špansko
Star Trek drinking game.
- Druži se sa trekkijima i utaži žeđ... za TNGom.

Dakle organizirano drinkanje u udruzi. Ne može se reći da se u udruzi ne vodi računa i o žednim ljudima :mrgreen:

A šta se tiče galame, to je istina... zna biti ekstremno bučno i nisam siguran da li je gora galama kroz cijeli sastanak ili samo 1 pjesmica pri dolasku... mene više smeta kontunuirana galama cijeli sastanak...

Prošli četvrtak nisam primjetio da je bilo pretjerano glasno (tada je došla Zmajček i ostala do kraja, obično kad ona navrati iz nekog razloga je duplo mirnije :D) ali inače je znalo biti jako glasno...

Prije neki tjedan jrecimo... ja tamo kod vrata pričam nešto s Mirnom o stolnom nogometu i ne čujem ju na metar od sebe jer par metara dalje se ekipe izderava (i tako već pola sastanka :evil: ), a Ant ništa konkretno ne poduzima,...
I ja lupim rukom po stolu da ih stišam na trenutak i onda od Anta ja ispadnem bad guy jer je taj stol kao jako lomljiv i mogao se strgati :beee:

Uglavnom, povremena pjesmica-dvije me ne smetaju, ali me zna smetati kad se njih nekoliko počne derati i ne prestaju... a nitko od "nadležnih" ne mari za to...

...

BTW, hoće li netko ovo izmoderirati?
Sve osim prve 2 poruke nemaju veze s temom - da se te poruke odvoje u temu "drinkanje u udruzi" ili tako nešto? :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 23 ruj, 2009 6:27 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
tada je došla Zmajček i ostala do kraja, obično kad ona navrati iz nekog razloga je duplo mirnije :D)

hm :-k ovo je i meni čudno
Cvicek je napisao/la:
I ja lupim rukom po stolu da ih stišam na trenutak i onda od Anta ja ispadnem bad guy jer je taj stol kao jako lomljiv i mogao se strgati :beee:

Pa je dobro ti je Ant rekao kaj se tiće stola
Uvijek mora biti protuteža znači ak si lupil sam, stol se je nagnul i mogel bi puknut :lolsmjeh: :zubo:

Cvicek je napisao/la:

Sve osim prve 2 poruke nemaju veze s temom - da se te poruke odvoje u temu "drinkanje u udruzi" ili tako nešto? :)

rado ali nemam access :?

sri 23 ruj, 2009 6:35 pm
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
El Zvonko je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:

rado ali nemam access :?

Također :neznam:

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 23 ruj, 2009 6:37 pm
Profil YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: