| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ferengiji su mi bili komedično kad su nosili stvari... 
...i kak ih je Trip vodio po brodu da traže trezor...
| sri 14 vel, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da , tako je nenametljivo opisana gramzivost i sto je sve netko spreman ucinit za materijalno da bolje nije moglo bit .
Naravno u "bajci" ono zavrsava ko u svakom dobrom holiwudskom filmu , osramoceni ferengiji ne samo da su morali vratit sve nazad vec in je sef posta "najmanje pametan" [ s najmanjim usima , to je valjda kao IQ kod ljudi] clan grupe ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 14 vel, 2007 2:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Najbolji cliff Enterprisa
Shockwave mi je nekako osta u sicanju, jer ako se dobro sican HRT nije odma pusta dalje drugu sezonu. Vjerojatno radi toga mi je bio nekako najnapetiji. Archer osta zarobljen u razrusenoj buducnosti. Jos se sican te zadnje scene kako gleda iz one zgrade.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 10 ruj, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Kakva je ovo anketa; fali par ovih cliffova, archeva, čega već....da ne spominjem tipfelere. 
|
| čet 10 ruj, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
In a mirror darkly bi bio moj prvi izbor, a drugi Shockwave
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 11 ruj, 2009 11:43 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Bobo je laganini FAIL-ovao sa ovom anketom (sorry Bobo, NHF), fali "TERRA PRIME, FOREVER!" i pola treće sezone (kao što je McGyver spomenuo).
BTW, ne znam dal se to računa kao cliff, ali kraj epke "Home" definitivno ima onaj "to be continued" feeling i to mi je vjerojatno najbolji i najmoćniji kraj od svih 98 (pardon, 97) epki Enterprisea.
|
| pet 11 ruj, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Bobo je laganini FAIL-ovao sa ovom anketom (sorry Bobo, NHF), fali "TERRA PRIME, FOREVER!" i pola treće sezone (kao što je McGyver spomenuo).
...eto ti zadaća... ...otvori anketu... koji je najbolji terran svemir... ...pa će tvoja terranska strana biti zadovoljna...
| sri 16 ruj, 2009 2:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nema uopce price In a mirror darkly
| pet 18 ruj, 2009 9:55 pm |
|
 |
|