|
Sada je: ned 03 svi, 2026 4:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: 2x26 - Basics, Part I
...ferengiji su imali napravu koja je onesvjestila sve na brodu... dobro, osim Tripa koji je bio u zaštitnoj komori...
...ali Kazonci su jednostavno stisli Voyager taktički...
...ok mislim da ti je falila borba u brodu... s fazorima isl... ...no mislim da Kazonci nemaju svoje oružje namješteno na omamljivanje... te je to možda bio prevelik rizik... ...moglo bi puno posade poginuti...
| sri 02 ruj, 2009 10:22 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pa šta Kazonce briga za posadu Voya, mogli su ih sve potamanit i bok. Ovak su izgubili i brod i onu mrvu samopoštovanja što su imali.
|
| sri 02 ruj, 2009 10:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, pa Kazinci baš i nisu poznati po svojoj inteligenciji...
...bili su malo bahati što su osvojili Voyager... ...pa im se odbilo u glavu... 
| sri 02 ruj, 2009 10:49 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ferengiji su imali napravu koja je onesvjestila sve na brodu... dobro, osim Tripa koji je bio u zaštitnoj komori...
Spominjao sam TNG epizodu kad su Ferengiji zauzeli brod... ali fakat, i u Entu su Ferengiji uspjeli zauzeti Enterprise...  fakat bezveze  Uglavnom, teško mi je progutati takve epizode kad se tako lako izgubi brod, a nema skoro ništa žrtava.... previše neraalno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 03 ruj, 2009 4:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa oni imaju taktiku onesposobi ih ne nužno da se ubiju... ...opljačkaj ih, čekaj da se oporave... ...pa opet učini isto...
| čet 03 ruj, 2009 12:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nije mi se svidjela epizoda. Glupo mi je to. I Seska me živcira. I Kazonci isto. I ono biće u špiljama. I to što jedu crve na onom planetu. Sviđaju mi se oni pračovjeci na tom planetu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 08 ruj, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
3 samo ok i nista vise
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 12 ruj, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|