| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Starbuck
zvjezdana bakica aka starbuck. buntovna tomboy zenica koji vozi viper ko da je rodena u njemu.  kara thrace je po meni odlican lik. svida mi se sto je tolko luda za adrenalinom, zvrkasta, sto sve podj*bava i jos je k tome i pilotkinja  u napetim situacijama se stvarno iskazala.i znala je biti ozbiljna cak  . bilo bi jos super i da konzumira starbucks kavu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 10 svi, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Starbuck [BSG]
Meni se ona odmah svidjela kao lik iako ima podosta mana. Sviđa mi se to što je uvijek za akciju i voli se zafrkavati. Ne sviđa mi se to što je cmizdrava.  Pogotovo što je bila tako neodlučna između Leeja i Andersa. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 svi, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Meni je u početku bila ooodlična (jer sam i ja malo tomboy  ) , ali se kasnije nekak razvodnila. Koji joj je vrabac bio s onom neodlučnošću između onog....uhm...muža  i Adame.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 1:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zanimljiv lik... ali opet isfrustrirana do bola... ..pa ju je lako ne voljeti i zaobilaziti u širokom luku...
| ned 10 svi, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa istina je da bih se i ja mučila malo da mogu birati između njih dvoje. 
|
| ned 10 svi, 2009 1:36 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jako dobar lik, i jako zgodan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 10 svi, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sovereign je napisao/la: Jako dobar lik, i jako zgodan ovo je tocno ,ali tocno i Bobi razmisljanje totalno je frustrirana !
| pon 11 svi, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Koji Adama vam je draži?
ajoj da starbuck je u originalnom bsg-u muskarac  ali anders i zenska kara su bas super 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 25 lip, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
bogami i u nuBSG-u 
|
| čet 25 lip, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
_Oz je napisao/la: bogami i u nuBSG-u  ma ona je samo ... tomboy nije muskarac i s dugom kosom izgleda zenstvenije. 
|
| čet 25 lip, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: bogami i u nuBSG-u  I to veća muškarčina nego Dirk Benedict, možeš joj kroz ekran osjetiti ustajali vonj mužjačkog mošusa. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 25 lip, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
|
Ajme ne, Starbuck je tako zakon.  Takve bi trebale biti žene. Onak ratoborne. 
|
| čet 25 lip, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Hrčak je napisao/la: Ajme ne, Starbuck je tako zakon.  Takve bi trebale biti žene. Onak ratoborne.  ma starbuck je zakon 
|
| čet 25 lip, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Starbuck
Meni je ona super ali mislim premišljanje između Leea i Andersa....Mislim Debelee je strašno iritantan a Anders je ...uhm pa Anders
|
| pet 04 ruj, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Starbuck
...kara ah...nemam pojma od kuda da krenem ...veoma kompliciran lik, uvijek sa njom nekih problema...nikad mi nije bila nešto posebno...cak mi je bila i dosadna malo sve do epizode Maelstrom jer se stalno ko ping-pong loptica vracala andersu i leeju... ...od te epizode mi je postala puno zanimljiviji lik, naravno...pogotovo kada se ponovo pojavila...nitko nije znao šta je?! ta njezina vriska oko Zemlje, pa potraga za njom pa kada su je napokon našli evo i njezinog leša tamo...covijeku ta prica postane malo primamljivija...tako da mi je prema kraju cak i postala zanimljiva kao lik... ...e sada, te note ta muzika...ispada da su kodovi koje je nakon danima mucenja i analiziranja uspijela skontati tek kada je bilo najkriticnije...i eto, njezin povratak sa ciljem da floti nađe dom je bio uspiješan...mission complete you can go home now  i tako ona ošla...anđeo poslan za spas covijecanstva...lijep mi je bio kraj sa leejom no isto tako i užasno tužan sa andersom  no they are now on the other side, happy 
| sub 05 ruj, 2009 12:10 am |
|
 |
|