| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Jeste li do sada bili na nekoj konvenciji?
Ni na jednoj... ako saznam šta propuštam, možda i odem 
| ned 19 srp, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...WOW ove godine već na dvije... Sferakon i Liburnicon...
...a možda se i treća zalomi ako se neke stvari pokolope...
| sri 29 srp, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Moj novi update je da sam bio na Liburniconu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 29 srp, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| sri 29 srp, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Sovereign approves Vidimo se na Rikonu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 29 srp, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ne znam zašto, ali dok sam tipkao post, bio sam miljun % uvjeren da će prvi reply bit "Sovereign approves" 
|
| sri 29 srp, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Ne znam zašto, ali dok sam tipkao post, bio sam miljun % uvjeren da će prvi reply bit "Sovereign approves"  Uff a to je bilo teško za pogodit. Ja bi se zabrinuo kad ništa nebi odgovorio... ili kad bi odgovorio da se sljedeći put ne želi napit! 
| sri 29 srp, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...a ja cu sve to zabilježiti i staviti na ovaj divan forum 
| čet 30 srp, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
ja sam bila na Sferakonu ..... mozda odem na Rikon vidjet cu kako cu imati vremena... hm iako bi na neki vani con... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 01 ruj, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Također yanna je napisao/la: hm iako bi na neki vani con...  Fedcon  , spremala se ekipa prošle godine pa neki od nas nisu sakupili lovu na vrijeme Možda ove godine, ...veliko možda...lovu već treba sad početi skupljati jel će biti uplate već u veljači 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 01 ruj, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mislim da ni ove godine neće biti ništa od mojeg Fedcona Štedim lovu za novi komp pa neću imat za Fedcon. Osim ak nekakve veće pare ne dobim (zaradim)

|
| uto 01 ruj, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
El Zvonko je napisao/la: Fedcon  , spremala se ekipa prošle godine pa neki od nas nisu sakupili lovu na vrijeme Možda ove godine, ...veliko možda...lovu već treba sad početi skupljati jel će biti uplate već u veljači  ok cool mogla bi ići skupljam lovu vec od sad....
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Zadnja izmjena: Cvicek; sri 02 ruj, 2009 4:53 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
popravio quote
|
| sri 02 ruj, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 02 ruj, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
a mogli bi... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 02 ruj, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe, jep...baš jucer bila na njihovoj stranici i malo se inforimirala ...eh, šta bi dala  ...ja bi na Dragon*Con ošla 
| sri 02 ruj, 2009 7:08 pm |
|
 |
|