Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: ST shipovi kojima nije bilo suđeno
nije bilo obostrano ali ljudi ce ti svašta izmislit oko takvih stvari...poput ovog videica
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
Oh my GODS
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
...khm, a Doktor i Kes ...da mu se ona sviđa moglo se vec vidjeti u nekim epkama na pocetku
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
Smartybarty je napisao/la:
Doc i Sedma, ajmeee. To bi bio lom
stoljeća
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Miki je napisao/la:
E a Trip i ona ženska iz MACO-a? Jest mišićava, al mi se čini vatrenijom od T'Pol.
Amanda Cole (Noa Tishby iz Nip/Tucka). Mislim da se ona ne vrati živa iz Expansea, al nisam siguran. U biti totalno mi je glupo što ju nismo barem još jednom il dvaput vidjeli u seriji. Možda bi Tripu bilo pametnije da je izabrao nju, a ne T'Pol. Poštedio bi se mizerije.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Mislim da su Chakotay i Janeway trebali završit zajedno. Šteta što nisu išli u tom smjeru. U 2. sezoni je išlo u tom smjeru ali u 3. su kao odustali od te ideje.
RAI'TARA je napisao/la:
Mislim da su Chakotay i Janeway trebali završit zajedno. Šteta što nisu išli u tom smjeru. U 2. sezoni je išlo u tom smjeru ali u 3. su kao odustali od te ideje.
sada na DrgonConu je bilo postavljeno to pitanje Kati...ako te baš zanima odgovor potraži malo po youtube
da dok Katica nije sve uprskala.. mozda joj se robi nije svidio
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
pahuljica je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
sada na DrgonConu je bilo postavljeno to pitanje Kati...ako te baš zanima odgovor potraži malo po youtube
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
_Oz je napisao/la:
Hehe, odlična je. "But I'm glad I didn't sleep with Chakotay"
Evo vam ga, shipperi
...LOL... to je ona pričala za ulogu Janeway... ...a i onako je ona bila udana... pa je bolje da je završilo tako kako je završilo... ona se lijepo vratila Marku i sve je ok...
...a trebali su je pitati da li žali što nije spavala s Q-om...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.