Da spomenem negativne stvari:
Kiša je poprilično padala u poslijepodnevnim satima, meni nije toliko smetala jer je prestala taman prije odlaska na koncert... kasnije je samo povremeno kapala...
No, zakomplicirala je život kamperima.
Evo jedne kvaziumjetničke slike kiše kraj ulaza u dvorac

:

Komarci Bili su neumoljivi, čak i preko dana a ne samo u predvečer/večer...
I Pijani luđak koji nas je sve maltretirao u subotu ujutro...
Prvo je, kako čujem, počeo lupati nogama po ekipi u sobi pored one u kojoj sam ja spavao, i vikati da je 3 popodne, dok još nije bilo ni 11 sati (a dio nas je išao spavati tek ujutro... ja sigurno nisam zaspao prije 7 ujutro)
Mene je probudilo urlikanje i udarci s partvišem
Tako da sam tokom subote cijeli dan bio pospan.
Ali barem imam izliku kako to da u kvizu nisam prepoznao Shinzona
...
U petak je bilo druženje u Domu mladih, i bilo je sasvim okej... tulum ljubitelja Treka i UFOa

a u subotu su uz druženje bili i koncerti i oba dana se je sakupilo dosta ljudi... mislim da i najviše do sada (u ove 3 godine)
Uglavnom, iako se Dejaniri nije toliko svidio metal koncert bilo je i druge vrste muzike - uz metal koncert bio je i koncert još nekih rokera i na kraju i rapera...
3 banda (možda 4.. ali nisam ziher, jer sam zbog neispavanosti ujutro pridrijemao kojih sat vremena u autu... pomoglo je donekle...
Nije ni meni skroz legao taj metal band, ne volim takvu vrstu metala (Maher, koju vrstu oni sviraju?), previše su samo nabijali... ali drago mi je da je bar Maheru i Zmajček bilo zabavno

Kako čujem, bilo je i poganja

Također je ekipa 30ak metara od doma slušala neku muziku iz auta...
A bilo je i pjesme uz gitaru

Bilo je rasplesane ekipe

Teddea, dobro raspoložena kao i uvijek

Vani smo pijuckali i pričali s organizatorima i ostalima

...
I par komentara....
Meni na konu ne mogu reći da je bilo dosadno.... bilo je trenutaka da mi nije bilo toliko zanimljivo, ali uvijek se nešto može raditi, pričati s ljudima, otići okolo razgledati i sl...
Recimo dok su bili bandovi koji nam nisu pasali, vani smo Maher, Zmajček, ja i drugi pričali...
Volim što se zadnje vrijeme oko svega udružnog Zmajček i ja poprilično dobro slažemo

Čak nema ni ništa protiv da se na forumu pišu konstruktivne kritike, onaj topic i trkeljanje "Što očekujete na sastanku u udruzi?"joj je okej

)
Fora je koliko može bez prestanka pričati nakon što popije koji bambus

)[/size]
Što se spavanja tiče,
nisam primjetio da je itko od nas koji smo išli u DM napisao ili rekao išta loše glede organizacije smještaja...
Recimo na Liburnikonu i Rikonu (spavanje u dvorani i prostoru konvencije) dopuste ti spavati do određenog sata - recimo na Liburnikonu do oko 10 ujutro i nema dalje - diži se i miči iz prostorije!
Pa trebaš razmišljati o tome da ideš spavati dovoljno rano da se naspavaš...
A u DM spavaš do kada želiš, i kada se probudiš javiš nekome od organizatora da dođe zaključati prostoriju i to je to... čak je program prilagođen tako da počinje poslijepodne, da se svi mogu dobro odmoriti..
A incident s partvišem

nije greška organizatora....
I još su eto ponudili poneko rješenje kako da bude bolje iduće godine, da nas još više dođe... pa će iduće godine biti još bolje...
Što se tiče dosade...
Okej, nema tako puno sadržaja kao na drugim manjim konvencijama (Rikon, Liburnikon) ali je konstantan program cijelo poslijepodne i poslije druženje u Klubu.
(Možda nekome smeta što nema organiziranog cuganja preko dana

.... meni je takav koncept sasvim okej.... ozbiljni preko dana, neozbiljni navečer

Došli su i osječani pa smo se i s njima vidjeli, i još neki drugi su došli po prvi puta, i opčenito se vidi da sve više i više ljudi prepoznaje Domikon kao konvenciju koja ima potencijala postati i više od onoga što je sada...
Nemam šta za prigovoriti za program jer su nam više puta nudili da i mi dođemo s više programa i javimo im šta bi organizirali... mogli smo se potruditi pa imati još poneko događanje uz onaj kviz... svatko je mogao smisliti nešto što bi održao na konu - ne vjerujem da bi ga Zmajček i Ant odbili

A recimo okolni prostor (ako gradske vlasti dozvole) je dušu dao za raznorazne igre i natjecanja na otvorenom, super bi bilo da se iduće godine park iskoristi za nešto u stilu onih igri koje smo imali na Istrakonu, Konfuziji i drugim konovima...
Domačinima, kao i svake godine, skidam kapu
Bio sam na hrpi konova (na oko njih 30) i što se mene tiče, s obzirom na mogućnosti, na samom su vrhu što se tiče gostoprimstva! (uz Čarobnjaka, Osječane i druge

)
Ekipa iz DMa su super ljudi, spremni da pomognu da nam na konu bude što ugodnije, i pravi trekeri koji se u jednom mjestašcu u Slavoniji već treću godinu zaredom trude organizirati JEDINU Trek konvenciju u Hrvatskoj.
Ako ću biti u mogućnosti, svakako dolazim i sljedeće godine.