|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 22 kol, 2026 9:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Hoćemo sisate alienke u novoj seriji!
Hoćemo sisate alienke u novoj seriji!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Hoćemo sisate alienke u novoj seriji!
Meni je prvo poslije slike zapeo za oko natpis FREE HUGE... (a onda sam se razočarao kad sam vidio da u nastavku piše ST poster) 
| ned 16 kol, 2009 9:46 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cover je zakon
BTW ta igra (STO) će mi bit buduća zabava
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 16 kol, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Meni je prvo poslije slike zapeo za oko natpis FREE HUGE... (a onda sam se razočarao kad sam vidio da u nastavku piše ST poster)  A šta si ti htio, free huge dildo? 
|
| ned 16 kol, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: Ajme šta ste sve nadrobili, stvarno... I oštro protestiram protiv naziva topica jer je uvredljiv za jednu forumašicu...  ajme ovo sam tek sad skuzila genijalno ma kaj bi se uvrijedila, ovo ionak nema veze samnom 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 16 kol, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Alokin je napisao/la: Meni je prvo poslije slike zapeo za oko natpis FREE HUGE... (a onda sam se razočarao kad sam vidio da u nastavku piše ST poster)  A šta si ti htio, free huge dildo?   Ne... vidio sam huge TITS na naslovnici i mislio sam da dobiješ kupon za popust u Jiggly Roomu 
| ned 16 kol, 2009 5:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|