Sada je: sub 08 kol, 2026 10:16 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
 Zašto je Archer nepopularan? 

Jonathan Archer je...
super 64%  64%  [ 14 ]
Ne valja 18%  18%  [ 4 ]
Tko? 0%  0%  [ 0 ]
Koga briga... 18%  18%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 22

Zašto je Archer nepopularan? 
Autor/ica Poruka
nešt po svom izboru

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Post Re: Zašto je Archer tako nepopularan?
Sovereign je napisao/la:
Pa nepopularan je zato kaj se ni po kojem mjerilu nemože mjerit sa ostalim kapetanima, a pogotovo ne sa Picardom i Siskom :thumbs2:
Oni su ipak veće face od njega i tvorci ST-a i ST kanona 8) :thumbs2:

Ma nemoj....a po cemu to se on ni u kojem mjerilu ne moze mjerit sa Picardom i Siskom...ajde da cujem???.....ajd nemoj se pravit pametan i ne blebeci gluposti...Archer se nikome(skoro nikome) ne svida iz jednog razloga, a to je zato jer ti isti ne vole ENT iz glupog razloga da rusi kanon...bla bla znate sta vec ide... :sesir2:
Po meni je on najbolji iz istih razloga sto je i Suiko naveo...iz tih istih razloga mi se i ENT najvise svida....a ne kao TNG gdje na brodu ima 1000 ljudi koji se svi odlicno, pa cak i fantasticno slazu, nitko se s nikim ne svada(ok osim ako kakvo cudno bice zavlada njime)....ENT je jednostavno vise realniji nego svi ostali serijali i vise ljudski izgleda to...zbog toga mi se i svida...

sri 22 srp, 2009 5:38 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Likovi u ENT-u su puno sličniji nama nego oni iz 23. i 24. stoljeća pa se lakše možemo s njima identificirat. To se i meni odmah dopalo.

Meni je osobno Archer u 50% epki super, jedino što mi smeta kod njega što je malo pre često nadrkan (fali mu ležernosti).

Ipak mislim da se sa Kirkom, Picardom i Siskom ne može usporedit jer jednostavno nema njihov šarm, karizmu i autoritet. I ne ide mu u prilog što je posto kapetan samo zato jer mu je tata bio faca...

Od babe Katice je bolji sto puta... Baš kao što je ENT sto puta bolji od VOY-a.

Archerov naj trenutak - kad se na kraju Harbingera dere na Reeda i Hayesa.

sri 22 srp, 2009 6:02 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
_Oz je napisao/la:
Likovi u ENT-u su puno sličniji nama nego oni iz 23. i 24. stoljeća pa se lakše možemo s njima identificirat. To se i meni odmah dopalo.

Tu nemam ništa više reći...
Jer ne mogu a da nepomislim da u večoj ili manjoj mjeri da se likovi od TOS-a pa do VOY-a ponašaju ko neke puritanske američke obitelji...

_Oz je napisao/la:
Meni je osobno Archer u 50% epki super, jedino što mi smeta kod njega što je malo pre često nadrkan (fali mu ležernosti).

E tu se ne slažem... Imao je i on trenutaka kad je bio entuzijastičan, veseo i druželjubljiv (pogotovo u prvoj sezoni). Mislim naravno da u vrijeme kad Xindiji prijete Zemlji neće biti "dijete čvijeća" i to je razumljivo...
Mislim da bi večina kapetana u takvoj situaciji se ponašala kao i on (izuzetak možda TNG Picarda)...
A ako pričamo o nadrkanosti... ako je jedan kapetan nadrkan onda je to Sisko... nitko mu ne smije ništa reći kad on uđe u te svoje faze...

_Oz je napisao/la:
Ipak mislim da se sa Kirkom, Picardom i Siskom ne može usporedit jer jednostavno nema njihov šarm, karizmu i autoritet. I ne ide mu u prilog što je posto kapetan samo zato jer mu je tata bio faca...

1.) Na koji je način Kirk postao kapetan?
2.) Sisko ima šarm, Picard autoritet, i Janeway karizmu?

sri 22 srp, 2009 6:28 pm
bubica
bubica

Suikotreki je napisao/la:
Imao je i on trenutaka kad je bio entuzijastičan, veseo i druželjubljiv (pogotovo u prvoj sezoni).

Archer je u prvoj sezoni super, osim što mi je u "Breaking the Ice" malo digo živac, što je redije riskirao živote Malcolma i Travisa nego da proguta ponos i zatraži pomoć od Vulkanaca. Da ga nije T'Pol urazumila, ova dva bi poginula, a Archer završio na vojnom sudu. Doduše, to mi je jedna od najboljih ENT epki uopće.

ako je jedan kapetan nadrkan onda je to Sisko... nitko mu ne smije ništa reći kad on uđe u te svoje faze...

Sisko nije nadrkan. On je badass! Molim lijepo... :zubo:

1.) Na koji je način Kirk postao kapetan?

Stari Kirk se istaknuo kao sjajan časnik na USS Farragutu, a novi kao spasitelj čovječanstva.

2.) Sisko ima šarm, Picard autoritet, i Janeway karizmu?

Ne, Sisko i Picard imaju i jedno i drugo, a Janeway ima samo nešto šarma, tu i tamo...

sri 22 srp, 2009 6:40 pm
Profil Web stranica
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Naj Serija: VOY
Opis Stanja: </3
hunter je napisao/la:
zato jer je dosadan kao i cijeli ENT :lolsmjeh: :beee:

Argumentirano, nema šta...

sri 22 srp, 2009 9:04 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...pa anketu u kojoj je Kirk najbolji kapetan, ne treba shvatiti ozbiljno...

... :lolsmjeh:

...naime on je izgubio najviše članova posade u svojim misijama... što više reći na to...

...aha da, Archer je zakon... !!

...i Oz, nije samo Archer zato postao kapetan radi oca, već je i to sam zaslužio svojim zalaganjem u svemirskom programu... ;)

sri 29 srp, 2009 11:39 am
Profil ICQ Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Archer mi je drag u 1.sezoni ali kasnije je mrzovoljan i nadrkan te mu više nije stalo do uljudnosti i gostoprimstva. Sve gleda s rezerviranošću u prevelikom oprezom da se slučajnu ne bi obrukao i fali mu šala....
Tipični Dalmoš.... :lolsmjeh:

sri 29 srp, 2009 2:06 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

...aha, bi vidio tebe kako bi bio veseo i nasmiješen i uvijek raspoložen da o tebi odvisi sudbina Zemlje i da je jedino ti možeš spasiti a ni sam neznaš kako...

...to šti je ostavio takav dojam, to se i tražilo od njega...
...da uvede dojam napetosti i dočara ozbiljnost situacije...

...dakle, po vašim kritikama, glumački dio posla je odradio savršeno... \:D/ \:D/

sri 29 srp, 2009 3:09 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Ono što ja zamjeram Archeru je što je u 4. sezoni dozvolio Tripu da samo tako ode na Columbiju. Da je moj dugogodišnji prijatelj u pitanju, vezao bih ga za stolicu i ne bi mu dao ni kruha ni vode dok mi ne kaže što ga muči.

sri 29 srp, 2009 3:22 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

_Oz je napisao/la:
Ono što ja zamjeram Archeru je što je u 4. sezoni dozvolio Tripu da samo tako ode na Columbiju. Da je moj dugogodišnji prijatelj u pitanju, vezao bih ga za stolicu i ne bi mu dao ni kruha ni vode dok mi ne kaže što ga muči.

E tu je jedna od glavnih razlika između TNG-a i ENT-a i razlog zašto je ENT bolji.

Da Trip je Archerov najbolji prijatelj, ali to neće Archeru davati razloga da odlučuje o Tripovom životu i da ga sputava u njegovoj starfleet karijeri.
(Ok, znamo da je razlog zašto je Trip napustio Enterprise isključivo da izbjegne T'Pol al to ovdje nije ni važno).
Ovo je u svakom slučaju bolje i realnije od odnosa Picard/Riker, gdje je Riker bezveze 8 godina proveo kao prvi časnik iako je imao mogučnosti sam postat kapetan, i to u više navrata i to sve zbog kvazi obiteljskih odnosa...

sri 29 srp, 2009 3:56 pm
bubica
bubica

Da Trip je Archerov najbolji prijatelj, ali to neće Archeru davati razloga da odlučuje o Tripovom životu i da ga sputava u njegovoj starfleet karijeri.
(Ok, znamo da je razlog zašto je Trip napustio Enterprise isključivo da izbjegne T'Pol al to ovdje nije ni važno).

Kako nije važno? Njegov najbolji prijatelj donosi ishitrenu odluku koja ukazuje na ozbiljne emocionalne probleme, a njega zaboli lakat! :wtf:

sri 29 srp, 2009 4:00 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

_Oz je napisao/la:

Kako nije važno? Njegov najbolji prijatelj donosi ishitrenu odluku koja ukazuje na ozbiljne emocionalne probleme, a njega zaboli lakat! :wtf:

Postoji jedna stvar koja se zove privatnost i nemješanje u tuđi život.
Mislim, naravno da je Archeru bilo stalo do Tripa... ali i sam je znao da nije njegov posao mješat se u njegov privatan život...osim ako to sam Trip tako odluči i povjeri mu se...
I tu je ta razlika...
Svatko odlučuje sam za sebe... on jedino što je mogao jest savjetovati mu da nejde s broda... ali mu nikako nije mogao zabraniti.

sri 29 srp, 2009 4:04 pm
bubica
bubica

_Oz je napisao/la:

Mislim, naravno da je Archeru bilo stalo do Tripa... ali i sam je znao da nije njegov posao mješat se u njegov privatan život...osim ako to sam Trip tako odluči i povjeri mu se...
I tu je ta razlika...
Svatko odlučuje sam za sebe... on jedino što je mogao jest savjetovati mu da nejde s broda... ali mu nikako nije mogao zabraniti.

Ni jedno malo banalno "Wanna talk about it?" nije dobio Trip od Archera... Čak ni kada mu je sestra umrla...

sri 29 srp, 2009 4:06 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

_Oz je napisao/la:
_Oz je napisao/la:

I tu je ta razlika...

Ni jedno malo banalno "Wanna talk about it?" nije dobio Trip od Archera... Čak ni kada mu je sestra umrla...

Ok... priznajem taj dio je propust u obradi njegovog lika.
Al pak s druge strane bi moglo biti razumljivo zbog tog što je sudbina cijelog čovječanstva bilo u njegovim rukama...

sri 29 srp, 2009 4:13 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

...to su sve scenaristi krivi... :lolsmjeh: :lolsmjeh:

sri 29 srp, 2009 4:17 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: