|
Sada je: pon 17 kol, 2026 2:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Prijedlozi
Mislim bd bi bilo pametno da kraj chata stavimo smajliće. I pala mi je napamet ideja da nove korisnike na forumu jedan od 'obojenih' pozdravi PM-om... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 27 srp, 2009 8:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: Mislim da bi bilo pametno da kraj chata stavimo smajliće. Ahem, "stavimo?" U prijevodu: "Mislim da bi bilo pametno da Cviček stavi smajliće" BTW, Oz approves! Mimi Sky je napisao/la: I pala mi je napamet ideja da nove korisnike na forumu jedan od 'obojenih' pozdravi PM-om...  A već imamo threadove za to.
|
| pon 27 srp, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Mislim da bi bilo pametno da kraj chata stavimo smajliće. Ahem, "stavimo?" U prijevodu: "Mislim da bi bilo pametno da Cviček stavi smajliće" BTW, Oz approves! da... da... 
|
| pon 27 srp, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
slazem se s ovim za smajlice, ali mi se cini malo problematicno kam ih zguziti kraj chata, jedino da bude u obliku linka mozda?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 27 srp, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Već sam imao ideju da "stavim" smajliće pored chata ( i meni neki puta to fali pa za one koje ne znam napamet moram do neke teme uzeti kod.. pa kopipejstat... gnjavaža ) Pričao sam o tome s ekipom dok smo bili na moru... ali su bili protiv toga... da bi se chat zakomplicirao.... da je to nepotrebno.... pa sam odustao od toga da to isprobam... @Alienka - da moglo bi biti samo link ispod online liste.... A za pozdravljanje novih forumaša - zašto ne... to ionako bobo često radi...  Da li se ti to Mimi službeno prijavljuješ za taj posao? Ili bi i za to mogao složiti dodatak (primjetih to na phpbb sajtu prije koji tjedan) koji će automatski slati PM novoregistriranima... poželjeti im dobrodošlicu, da se jave na "Predstavite se", link na pravila foruma i sl.... _Oz je napisao/la: Ahem, "stavimo?" U prijevodu: "Mislim da bi bilo pametno da Cviček stavi smajliće" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 27 srp, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Ili bi i zato mogao složiti dodatak (primjetih to na phpbb sajtu prije koji tjedan) koji će automatski slati PM novoregistriranima... poželjeti im dobrodošlicu, da se jave na "Predstavite se", link na pravila foruma i sl....
...e to bi bilo fora... ...i super možda se kojem novom članu to svidi pa se ''upaca'' na forum...
| uto 28 srp, 2009 3:17 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ili bi i zato mogao složiti dodatak (primjetih to na phpbb sajtu prije koji tjedan) koji će automatski slati PM novoregistriranima... poželjeti im dobrodošlicu, da se jave na "Predstavite se", link na pravila foruma i sl....
...e to bi bilo fora... ...i super možda se kojem novom članu to svidi pa se ''upaca'' na forum... Nije loše, pa kaj mi to već nemamo I za smajliče dobra ideja staviti ih uz chat, makar one osnovne ako je naravno izvedivo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 28 srp, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa osnovne smajlice koje koristis svako malo znaš već i napamet... ako bi se stavljali onda treba neke druge... 
| uto 28 srp, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
ma stavite link kao ostali smajlići samo što bi tu trebalo pisati smajlići
i mislim da bi i automatizirana poruka bila u redu, iako ne bih imala problema da osobnoi pozdravljam... itd.
|
| uto 28 srp, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Ja bi rado da forum ima neki skin koji nije fiksne (ili ovako male) sirine, jel ovo trenutno izgleda bezveze na vecim rezama. Koristi se 30% ekrana.
|
| čet 30 srp, 2009 11:22 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
ernesto je napisao/la: Ja bi rado da forum ima neki skin koji nije fiksne (ili ovako male) sirine, jel ovo trenutno izgleda bezveze na vecim rezama. Koristi se 30% ekrana. Potpisujem, i meni ovo definitivno izgleda pre usko na 1680x1050. Ilustracije radi:  Iako ne mogu reć da mi sad baš smeta...
|
| čet 30 srp, 2009 12:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Postoji ctrl+scroll na mišu  Imam dojam da sam to već pisao... ali uglavnom, raspravljao sam s ekipom o tome i zaključak je da se tekst lakše čita na užem forumu nego na preširokom (tipa SGA forum) i da to nećemo mijenjati... Mogao bih složiti "široku" verziju nekog od naših (acidtech based) skinova... jednom... A neki drugi skin - nema šanse za sada.... koji bi to posao bio da još jednom radi 1 skina instaliram za njega sve one dodatke...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 30 srp, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Cvicek je napisao/la: Mogao bih složiti "široku" verziju nekog od naših (acidtech based) skinova... jednom... A neki drugi skin - nema šanse za sada.... koji bi to posao bio da još jednom radi 1 skina instaliram za njega sve one dodatke... Da tako nesto bi bilo idealno, nisam ni mislio na neki novi skin ... ovaj nije ruzan 
|
| čet 30 srp, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Namjeravamo jednom napraviti i Orion slave girl verziju naših skinova Sad mi prije nego će mi se dati, samo trebam odlučiti koji bi od trenutačna 4 upotrijebio za široku verziju  (još 4 široka bi bilo malo too much  )
|
| čet 30 srp, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|