|
Sada je: ned 13 ruj, 2026 4:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Snovi
Sovereign je napisao/la: Noćas sam sanjao da igram C&C Generals Zero Hour u mreži sa Cvičekom, SM-om i zmajchekicom protiv Ernesta, The Boza, Fallen One i još nekog gatera. Uglavnom Gateri su igrali s GLA-om (teroristima), a mi sa Chinom i USA-om, a ja sam imao neku mix vojsku (USA i China u jednom). I tak izgradio sam ja dosta vojske, a i ostali moji saveznici, ali su Gateri izgradili još veću vojsku i krenuli u napad i prvo su na mene krenuli i to svi Onda sam kao razmišljao pa piz*a mu materina još će me uništit sad Te se sjećam da sam poslao N2 bombardere i aurore i skršio im dio vojske i obrana, a Cviček, SM i zmajchekica su mi došli u pomoć i svi smo poslali vojsku na Gatere (sjećam se da sam ja poslao hrpu Overlorda, Heelixa i Laser tenkova) Izbio je bio žestoki okršaj, al se nažalost ne sjećam kak je završilo Jel ti to opet igraš akcijske igrice prije spavanja ?
|
| čet 16 srp, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
redhair je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Noćas sam sanjao da igram C&C Generals Zero Hour u mreži sa Cvičekom, SM-om i zmajchekicom protiv Ernesta, The Boza, Fallen One i još nekog gatera. Uglavnom Gateri su igrali s GLA-om (teroristima), a mi sa Chinom i USA-om, a ja sam imao neku mix vojsku (USA i China u jednom). I tak izgradio sam ja dosta vojske, a i ostali moji saveznici, ali su Gateri izgradili još veću vojsku i krenuli u napad i prvo su na mene krenuli i to svi Onda sam kao razmišljao pa piz*a mu materina još će me uništit sad Te se sjećam da sam poslao N2 bombardere i aurore i skršio im dio vojske i obrana, a Cviček, SM i zmajchekica su mi došli u pomoć i svi smo poslali vojsku na Gatere (sjećam se da sam ja poslao hrpu Overlorda, Heelixa i Laser tenkova) Izbio je bio žestoki okršaj, al se nažalost ne sjećam kak je završilo Jel ti to opet igraš akcijske igrice prije spavanja ? Jedino što sam igrao prije spavanja su KOTOR 2 i Ogame al moram priznat da je i meni čudno od kud mi C&C u mojoj ludoj glavi unatoč tome što ga nisam igrao već dosta dugo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 16 srp, 2009 1:21 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Sovereign je napisao/la: redhair je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Noćas sam sanjao da igram C&C Generals Zero Hour u mreži sa Cvičekom, SM-om i zmajchekicom protiv Ernesta, The Boza, Fallen One i još nekog gatera. Uglavnom Gateri su igrali s GLA-om (teroristima), a mi sa Chinom i USA-om, a ja sam imao neku mix vojsku (USA i China u jednom). I tak izgradio sam ja dosta vojske, a i ostali moji saveznici, ali su Gateri izgradili još veću vojsku i krenuli u napad i prvo su na mene krenuli i to svi Onda sam kao razmišljao pa piz*a mu materina još će me uništit sad Te se sjećam da sam poslao N2 bombardere i aurore i skršio im dio vojske i obrana, a Cviček, SM i zmajchekica su mi došli u pomoć i svi smo poslali vojsku na Gatere (sjećam se da sam ja poslao hrpu Overlorda, Heelixa i Laser tenkova) Izbio je bio žestoki okršaj, al se nažalost ne sjećam kak je završilo Jel ti to opet igraš akcijske igrice prije spavanja ? Jedino što sam igrao prije spavanja su KOTOR 2 i Ogame al moram priznat da je i meni čudno od kud mi C&C u mojoj ludoj glavi unatoč tome što ga nisam igrao već dosta dugo za tvoju ludu glavu ništa nije čudno
|
| čet 16 srp, 2009 1:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 16 srp, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Vjerojatno zbog dogđaja koji su bili na chat boxu jučer ja sam sanjala našu nam dragu majku trap kao texaškog renđera....Imao je dugi kaput šešir i bradu ..dakle tako utjeće mimin western na mene
|
| čet 16 srp, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| čet 16 srp, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
da jest
|
| čet 16 srp, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Da, naravno, mi gateri smo uzeli gimpane slabe rase, dok imbakina i uberimbausa brane boje treka :p Ja sam vjerojatno bio onaj luđak sa bombama, jelda?  ...ma nema meni do China Nuke Generala... Nucular Cannons FTW! Dakle, šta sam noćas sanjao... u 9 sam imao ispit, i usred sna sam sanjao da me mama probudila za ispit, otišla na posao, i da sam ja opet zaspao. Tada sam se ko munja probudio u panici, skočio iz kreveta i tražio po sobi sat. Pas mater, zbog ničega se probudio u pet i četrdeset 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 16 srp, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
The Boz je napisao/la: Dakle, šta sam noćas sanjao... u 9 sam imao ispit, i usred sna sam sanjao da me mama probudila za ispit, otišla na posao, i da sam ja opet zaspao. Tada sam se ko munja probudio u panici, skočio iz kreveta i tražio po sobi sat. Pas mater, zbog ničega se probudio u pet i četrdeset  Mrzim kad se to desi ja sam jednom kad sam išla na put sanjala da sam zakasnila na bus i probudila se u 3 ujutro i dalje nisam mogla zaspati
|
| čet 16 srp, 2009 1:32 pm |
|
 |
|
Overlord
|
The Boz je napisao/la: Da, naravno, mi gateri smo uzeli gimpane slabe rase, dok imbakina i uberimbausa brane boje treka :p Ja sam vjerojatno bio onaj luđak sa bombama, jelda?  ...ma nema meni do China Nuke Generala... Nucular Cannons FTW! Ne znam ko je koja rasa bio, ali bili ste mnogobrojni od nas
Što se tiče China nuke generala, on je zakon
A od USA mi je najbolji laser general i air force

|
| čet 16 srp, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Inače zbog fenomenalnog balansa snaga u igri(USA>China>>>>GLA, detaljnije USA Special Weapons>China Nuke>USA Air>USA>China Infantry>China>GLA Explosives>sve ostalo), važe razna posebna pravila na LANovima. Tipa, slabijim igračima dajemo USA, jačima Kinu, sa GLA se ne igra itd :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 16 srp, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajmo ne offtopičariti s komentiranjem igre Ja sam puno toga sanjao... ali oni "normalni" snovi, niš ludo ko prije koji tjedan... još će me za vizijama i lucidnonelucidnim snovima nostalgija uhvatiti San: Prvo da sam danas otišao u udrugu, i onda skužio da sam zaboravio dofurati laptop koji sam rekao da ću donjet ( viewtopic.php?p=142563#p142563 ) Pa sam se vračao po njega, ali nekaj nije valjalo s autom (koji sam btw, prekjučer sredio pripremio za sutrašnji put na more) I onda sam završio u nekakvoj primitivnoj verziji Bosne Ko Bosna ali u Borat stilu Sječam se da je grupa ljudi na ulici igrala nekakvu čudnu igru... imali neku životinju koja je malo ličila na psa pa malo na konja.... bili u krug i odguravali ju od jednog do drugog čovjeka .... nešto ko ruski rulet s psom Naravno da je završio i do mene... 2-3 puta.... meni to išlo na živce, a i nisam htio da baš mene ugrize.... pa sam se iskobeljao gurnuo dalje i krenuo negdje... gdje sam trebao nekakav shopping ili tak nekaj obaviti... Bio je negdje ostatak ekipe, koliko se sječam, ekipa iz udruge... Na kraju sam trebao na WC pa sam ušao u neki jadni wc... ako je to uopče bio wc... neka stračara, samo rupa nekakva je bila za wc... ko poljski WC još gore.... bez privatnosti na prozorima (drvena koliba jedva donekle ograđena) i skužio da je s vratima (starim drvenim, bez ključa, ko od šupe nekakve) povezan s nekom isto nekom oronulom kučom u kojoj je bio neki par... prekinuo sam ih u nečemu ako sam dobro skužio po zvukovima i došao je lik i reko je da je okej, da nek se popišam pa bude onda poslije on... meni bilo ful čudno da je taj javni? wc povezan s njegovom kučom... Izašao sam van i skužio sam da mi se i dalje ide na wc, i kad sam se probudio konačno sam se otišao olakšati za stvarno  Uglavnom... standardan san... bez nekog smisla i na kraju trebam na wc pa se probudim 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 srp, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Jao Cviček, koji san
Jel ti uvijek sanjaš takve smiješne i čudne snove?

|
| čet 16 srp, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne, često sanjam i čudnije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 srp, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ok, ispričat ću san koji se odvijao u mojoj ludoj glavi između nekih 2 i 7 sati.
Bio sam doma i stara je pozvala neke jehovine svjedoke u kuću koji su imali jedno 4 ili 5 djece i dopustila im da prčkaju po mojim stvarima i kompu te je to mene raspiz**lo (osim toga što su mi ta djeca prčkali po kompu i stvarima, počeli su me vrijeđat da sam sotonjara i slična sr*nja mi govorit) Onda sam se ja odjednom zaderao i istjerao glupu djecu van, pa su mi njihov stari i moja stara počeli sr*t da kao kak mogu bit tak bezobrazan - ja onak gledam WTF! Onda mi je dopizdilo pa sam se pokupio van. I uglavnom kasnije sam šetao se Zagrebom (bio je dan oko 2 sata popodne i bilo je lijepo sunčano) i došao na glavni kolodvor (na kojem je bila hrpa ljudi), i imao sam nekakve vrećice u ruci u kojima su bili kostimi od predatora, aliena..., ali kako su ti kostimi bili loši ja sam ih odlučio ostavit kod klupe na kolodvoru Onda mi je došla neka baba i počela mi prigovarat zašto ja te vrećice ostavljam kod klupe pa sam joj ja rekao zato kaj ih nemogu nikom prodat, meni ne trebaju, a ne želim ih bacit u smeće, i onda sam joj rekao da si ih može uzet i odnijest svojoj djeci I tako ja sam čekao neko dulje vrijeme tramvaj na kolodvoru i onak razmišljam si kaj se događa, zakaj nema tramvaja tak dugo (došao sam na kolodvor oko 2, a već je bilo 6 - što znači da sam ga čekao 4 sata ). I dobro čekam ja i dalje kad neka dva glupana i glupača mi dođu sr*t nešto pa sam im rekao da odje**. Uglavnom sam onda u jednom momentu vidio na stanici preko puta Cvičeka pa sam otišao do njega i pitao ga kam ide, i onda je on meni rekao da imamo kao nekakav udružni sastanak u pivnici pa sam ja rekao da ću mu se pridružit u pohodu na pivnicu U međuvremenu dok smo čekali tramvaj došli su opet ona 2 glupana i glupača nam sr*t Onda nakon nekog vremena nam je dopiz**lo ih slušat pa smo ih razbili I nakon nekog vremena je došao tramvaj i otišli smo do pivnice (tamo su nas čekali zmajchek, El Zvonko, SM, MAHER, Asimov, Dašo, Teddea, Dejanira, Ant i Trapavi - uglavnom skoro svi iz udruge ). I tako smo tamo razgovarali (ne sjećam se baš o čemu) i pošteno smo se napili i najeli Cviček je skoro zaspao u pivnici Onda smo odlučili krenut doma. Cviček me pozvao da odem prespavat kod njega kod sestre njegove. I tako smo došli tam i odmah smo zaspali (u snu naravno). Probudili smo se onda oko 5 ili 6 popodne i onda je Cviček rekao kao da on je zaboravio da treba organizirat tulum pa je brzo počeo sve pripremat za taj tulum, a ja sam mu pomagao pritom Nakon nekog vremena je sve bilo spremno i došle su prvo neke dvije cure na tulum (uglavnom nisu iz udruge, a ni s foruma). I onda smo ja i jedna od te dvije cure koja je bila crvenokosai dosta mršava, ali slatka nešto gledali na Cvičekovom laptopu. Sjećam se da sam gledao trailer za novi Harry Potter film (6. dio) I u tom traileru sam vidio da su Lunu Lovegood ubili pa sam ja popiz**o i počeo se derat da to ruši kanon i da nije uopće po knjizi i da ja to ne priznajem... Malo kasnije su došli i ostali počeo je veliki party (uglavnom se sjećam da je ta kuća od Cvičekove sestre bila veličine omanjeg dvorca i imala ogromno dvorište). Onda smo MAHER, Cviček, Asimov i ja odlučili otić po neko žešće piće (mislim da je u pitanju bila ili jeger-cola ili pelin-cola) te smo morali proć čitavo dvorište da bi došli do te prostorije u kojoj su bili hrana i cuga I tako smo se vratili natrag u dio tog ''dvorca'' gdje se održavao party sa cugom i onda sam ja tam ugledao opet one klince (koji su bili i na početku sna) i pao mi je mrak na oči te sam ih htio zatuć, ali me Asimov spriječio (iako mi je i on rekao da ih mrzi i da mi podijelio par šamara) Onda sam ja otišao malo s onom crvenom curom plesat i zbario je naravno I tako je drugi dan u nekih 2-3 sata u noći završio party te smo se Cviček, MAHER, Asimov, Dašo, Ant i ja zaputili prema udruzi Ulica u kojoj je inače udruga je bila malo drukčija (malo dalje od početka je bio neki blagi zavoj u lijevo - inače je ravna ulica). Hodajući prema udruzi smo čuli neki čudan zvuk iza nas koji nam se dosta brzo približavao te smo se okrenuli i vidjeli da prema nama juri onaj kamion za čišćenje ceste (iz nekog nepoznatog razloga nas je htio pregazit) pa smo počeli trčat prema udruzi (sjećam se da se Dašo zaderao nešto tipa: Ajme majko, bjež'te ubit će nas ovaj luđak! ). Kad smo bili na manje od pola puta od udruge kamion za čišćenje je negdje nestao, ali smo sad ugledali da se netko šora pred udrugom te smo skužili iz daljine da su to Ant i Teddea Dalje se ne sjećam kaj je bilo više, ali mislim da je već i ovo bilo dosta ludo

|
| pet 17 srp, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|