|
Sada je: čet 30 srp, 2026 12:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Program za 7. mjesec
ček...ant..jel ti ideš na more....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 05 srp, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja bi volio doci 16. 7. samo me malo buni ovo spansko? Kaj nije udruga kod opatijskog?

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 12 srp, 2009 12:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
povremeno je sastanak i na lokaciji u spanskom,bila je negdje karta kako doci do tamo,ali sada je nemogu naci
| ned 12 srp, 2009 1:32 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
neka te ne buni....ponekad imamo u španskom jer su nam tamo prostori dobri za projekcije i prezentacije...btw imaš pm...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 srp, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dodao sam karte kako doći do Španskog tko nezna, u temi "O Udruzi" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 12 srp, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Može li netko od vas, tko dolazi u četvrtak u Špansko na projekciju, donijeti laptop?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 14 srp, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogu ja donjeti. Samo mi javite jel treba neki ekstraprogram instalirati. Inače, s obzirom da me je puno ljudi pitalo šta se sve po CPu foruma i bazi podataka može raditi, i ako bude zainteresiranih, jednom bih otvorio nekakav test forum, i svima zainteresiranima preko laptopa pokazao kako sve to skupa izgleda... kao i to da sami ako žele isprobaju raditi raznorazne promjene preko CPa, FTPa i baze... Možda i time zainteresiram nekog budućeg admina... ili adminicu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 srp, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Kaj nejdeš ti na more?
|
| uto 14 srp, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Idem ali u petak... dogovorio sam se tako sa Shadowmasterom da idemo u petak, tako da možemo još navratiti do udruge, a i da mogu pokupiti ljude koji ne mogu otići s posla prije petka poslijepodne.... popunim auto pa se potroši manje love za benzin, i izbjegnu vozikanje autobusima...
Enivej, da ne offtopičarim: da ja dofuram laptop?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 srp, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Onda dofuraj. Smatram pitanje laptopa riješenim onda...
|
| uto 14 srp, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Mogu ja donjeti. Samo mi javite jel treba neki ekstraprogram instalirati.
ne treba donosim ja film u .avi je I nemoj zaboraviti počinjemo u 8. podsjetnik tak da imaš vremena obaviti kaj treba prije 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 16 srp, 2009 8:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja ako treba, pokupim do 4 ljudi na remizi u 7:30 (čekam najkasnije do 7:40!) i dolazim.
|
| čet 16 srp, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Ja ako treba, pokupim do 4 ljudi na remizi u 7:30 (čekam najkasnije do 7:40!) i dolazim. OK, pokupiš mene?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 16 srp, 2009 3:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Bit ću na Remizi (na standarnom mjestu na parkingu iza Zabe kod potoka) do 7:40 i onda idem dalje...
|
| čet 16 srp, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Bit ću na Remizi (na standarnom mjestu na parkingu iza Zabe kod potoka) do 7:40 i onda idem dalje... OK, ja ću onda bit tam do pol 8
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 16 srp, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|