|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 7:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Snovi
Mimi Sky je napisao/la: Joj... kakvih snova ima ovdje... dobro je da mene nitko ne sanja...  Ja ponekad sanjam Neretvanske doline ....
|
| ned 12 srp, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Ako opet sanjaš članove i članice iz udruge, bilo bi to zanimljivo za pročitati  Sanjam sanjam itekako...a i one koji nisu nikad bili u klubu zanimljivo kak mogu sanjat osobe koje nikad nisam vidio; znam samo po imenu Od prošlotjednih kraćih: 1. Radnja se odvija u klubu za kompom ili kod Lea doma...predložio sam da se nešto na glavnu stranicu udruge stavi Leu i on je rekao da ne može. Onda se tu umješala Zmajchekica i rekla je da će to ona napraviti. Tu je počela diskusija njih dvoje. Ant i ja smo se povukli i pustili njih da riješe problem. Hm ne sječam se da li je bilo ostatka ekipe. 2. Ternek i ja šetali smo gradom i tražili neku banku koja je bila u ilici ...itd. više se ne sječam kaj je bilo 3. Cvicek, Maher, Leo, Frenky, i ja negdje smo se našli i onako razgovarali bez neke tematike 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 srp, 2009 8:13 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 13 srp, 2009 12:03 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Noćas sam sanjala da smo Spock ,Kirk , Chekov i ja spašavali Picardovu ribicu koja je ispala iz akvarija Problem je bio u tome što nigdje nismo mogli naći vodu i nakon ne znam koliko duge potrage ribica je bila na samrti te ju je Spock oživljavao Nakon što smo našli vodu i stavili je u akvarij došla je Minerva McGonagall iz HP-a pretvorila se u mačku i pojela ribicu NAkon toga cijela posada je bila vrlo potresena i onda smo organizirali sprovod ...i dalje se ne sjećam
|
| pon 13 srp, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ajme, koji čudan san redhair
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 13 srp, 2009 12:57 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
brinem se za tvoje psihicko stanje nakon ovog jadna pikijeva ribica, ne volim mcgonagall vise  a spockovi manevri ozivljavanja - priceless 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 13 srp, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| pon 13 srp, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| pon 13 srp, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Napokon nisam imala ni noćnu moru ni neugodan san! Sanjala sam nešto iz knjige koju sam sigurno čitala prije više od sedam godina. Morala sam napraviti film po njoj, a glumci su bili moji poznanici. U svakom slučaju, ekstremno ugodan san kad se usporedi s ostalima. Čim sam se probudila, išla sam ponovno pročitati tu knjigu... i još mi je dobra iako je pisana za djecu, dapače, fenomenalna! Ako koga zanima, knjiga je Kušanov ,,Zagonetni dječak". 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 srp, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja sam nocas sanjala da se Raitara vratila na forum  Al da uopce nije htjela komentirat novi film  I nije pisala u zelenoj boji Hehe, izgleda da mi stvarno fali 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 srp, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dejanira je napisao/la: Ja sam nocas sanjala da se Raitara vratila na forum  Al da uopce nije htjela komentirat novi film  I nije pisala u zelenoj boji Hehe, izgleda da mi stvarno fali  OMG, ti imaš nekakav "girl crush" na tu curu? 
|
| sri 15 srp, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
_Oz je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Ja sam nocas sanjala da se Raitara vratila na forum  Al da uopce nije htjela komentirat novi film  I nije pisala u zelenoj boji Hehe, izgleda da mi stvarno fali  OMG, ti imaš nekakav "girl crush" na tu curu?  ne možemo sa sigurnošću reć da je ona cura
|
| sri 15 srp, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: OMG, ti imaš nekakav "girl crush" na tu curu?  Hahaha, brijem da nemam Doduse, vjerojatno je toliko lijepa i zgodna da ni muskarci ni zene ne mogu ostat indiferentni kad ju vide I da, ovo je bio samo dio sna, al ostalo mi se nije dalo pisat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 srp, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam jučer sanjao da smo bili kod nekog vrtića... tamo je (slabo se sječam točno) bila još neka klinka koja je pobjegla iz njega, preko ograde.... komentirao sam da je baš uberpametna za svoje godine.... a bilo je nešto da se htjela vratiti ali da ju ne skuže da je pobjegla... ne sječam se ziher... Uglavnom ja sam razgovarao s nekom ženom starijom od sebe na nekakvim klupicama pored ograde vrtića. Čini mi se da je ona tamo radila kao čistačica... Pričali smo o uzimanju kredita, pa mi je objašnjavala u detalje kakav je postupak, koliko se treba čekati da se dobije, uvijetima i sl... mene je to iz nekog razloga zanimalo (u stvarnosti nemam namjeru dizat kredit) A kad sam se probudio navratio je otac i htio je da popričamo o zemljištu, imovini, kako mi ide posao i slične teme... Uglavnom, kvragu i sve, vrijeme je! viewtopic.php?p=143285#p143285
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 srp, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Noćas sam sanjao da igram C&C Generals Zero Hour u mreži sa Cvičekom, SM-om i zmajchekicom protiv Ernesta, The Boza, Fallen One i još nekog gatera. Uglavnom Gateri su igrali s GLA-om (teroristima), a mi sa Chinom i USA-om, a ja sam imao neku mix vojsku (USA i China u jednom). I tak izgradio sam ja dosta vojske, a i ostali moji saveznici, ali su Gateri izgradili još veću vojsku i krenuli u napad i prvo su na mene krenuli i to svi Onda sam kao razmišljao pa piz*a mu materina još će me uništit sad Te se sjećam da sam poslao N2 bombardere i aurore i skršio im dio vojske i obrana, a Cviček, SM i zmajchekica su mi došli u pomoć i svi smo poslali vojsku na Gatere (sjećam se da sam ja poslao hrpu Overlorda, Heelixa i Laser tenkova) Izbio je bio žestoki okršaj, al se nažalost ne sjećam kak je završilo

|
| čet 16 srp, 2009 11:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|