|
Sada je: uto 21 tra, 2026 12:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Tuvok - Simple Logic
Jedan topic za obozavatelje tuvuka , jedinog postenog vulkanca u serijema nove generacije (TNG,DS9 STV) Sto vam se najvise sviđa kod tuvoka i mislite li da se on odmah uklopio u seriju za razliku od ostalih likova ? Dal je jedan takav jaki vulkanski lik bio potreban u serijama kao TNG ili DS9 ?
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 29 lip, 2009 2:07 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Re: Hard and Simple Logic -Tuvok
pa u ds9 definitnivno netreba jos vulkanac kada je odo preuzeo tu ulogu,barem vecim dijelom,on je uvijek bio onaj skeptik i proracunat
| pon 29 lip, 2009 7:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da da i da... Tuvok je genijalan lik... ...i u treku bez bulkance među glavnim likovima mi uvijek nešto fali...
...njegova bezprijekorna logika... je fantastična... ...odma se dobro uklopio u posadu... ...funkcija na Voyageru je idealna za njega...
...i da u TNGu i DS9-u mi fali baš jedan dobar Vulkanac, makar bio i samo sporedni lik...
| čet 02 srp, 2009 11:09 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i da u TNGu i DS9-u mi fali baš jedan dobar Vulkanac, makar bio i samo sporedni lik... TNG ima Datu, a DS9 Oda. Vulkanci s drugom maskom... Njih dvojica su zasigurno vulkanskiji od npr T'Pol.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 02 srp, 2009 1:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ali Odo je naproran 5 sezona barem... ...ono, nije mi sjeo baš taj lik...
...a ako Datu uspoređuješ s Vulkancima... ...onda još moraš puno pouta gledati serijale...
| čet 02 srp, 2009 4:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Dal je jedan takav jaki vulkanski lik bio potreban u serijama kao TNG ili DS9 ? Meni se ne čini da je on samo "jaki vulkanski lik". Kroz cijeli Voyager se provlači njegova unutrašnja borba između logike i agresivnosti koju katkada nije uspio obuzdati.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 02 srp, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Lore je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...i da u TNGu i DS9-u mi fali baš jedan dobar Vulkanac, makar bio i samo sporedni lik... TNG ima Datu, a DS9 Oda. Vulkanci s drugom maskom... Njih dvojica su zasigurno vulkanskiji od npr T'Pol. Što bi to trebalo značiti "vulkanskiji?" T'Pol je u prve dvije sezone ENT-a tipična, uzorna Vulkanka, koju su kasnije učinili "živčanom" da bi iz tog izvukli malo drame. Jedino što je iskakala iz tadašnjeg vulkanskog društva u kojem je vladalo licemjerje.
|
| čet 02 srp, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a ako Datu uspoređuješ s Vulkancima... ...onda još moraš puno pouta gledati serijale...  [/color] Problem je u tome što ti u Dati vidiš samo humor. Data je osmišljen tako da zamijeni Spocka. Isto tako i u DS9-u Odo. Kada su osmišljali likove, rekli su da im treba jedan Spock/Data character. Problem je u tome što je Odov lik upropašten u zadnjim sezonama. Oz je napisao/la: Što bi to trebalo značiti "vulkanskiji?" T'Pol je u prve dvije sezone ENT-a tipična, uzorna Vulkanka, Što bi to trebalo značiti? Hmm... evo citirat ću maXa maX je napisao/la: btw. ak mene pitate kaj je lose kod T'pol -to je da ona uopce ne glumi vulkanku! pa covjece gledam ovog Spoka koji je jos samo POLU VULAKNAC i kazem: "vau kak je fora lik!" ova T'pol je PUNI VULKANAC a ponasa se samo ko prosjecna sponzoruša! (ono dignut nos, ko fol nedodirljiva, bolja od drugh... samo sam ceko da se u nekoj epki pojavi jos jedna vulkanka pa da se ocerupaju  ) ne bi imo nis protiv nje i njenog mazanja uljem itd. da je bila hladna bičura artronomske inteligencije s neshvatljivo dobrim mogucnostima racunanja u floating point aritmetici napamet, da je vise podjebavala sve kak su iracionalni i kak smrde ...da se vidilo kak zivcira ljude sa svojom vulkanskom nadmocnoscu (ko spok mckoya) , kak je stvarno sposobnija od drugih, a ne samo sponzoruša
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 02 srp, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Lore objasni kako ti misliš da je Odov lik uprošten u zadnjim sezonama ako nije problem? A Tuvok je meni car samo mi je bad što je crn, ja sam naučio na bijele i blijeđe Vulkance.... I fora mi je njegov odnos s Neelixom i Kimom ....
|
| ned 12 srp, 2009 12:13 am |
|
 |
|
The Traveler
|
PrincMatias je napisao/la: [color=#00BFFF]Lore objasni kako ti misliš da je Odov lik uprošten u zadnjim sezonama ako nije problem? Pisao sam već o tome pa mi se neda opet... Prolistaj malo DS9ov podforum... 
|
| ned 12 srp, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
tuvok, iza EHM-a je definitivno naj VOY lik 
_________________ resistance is futile!
|
| uto 14 srp, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lore je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a ako Datu uspoređuješ s Vulkancima... ...onda još moraš puno pouta gledati serijale...  [/color] Problem je u tome što ti u Dati vidiš samo humor. Data je osmišljen tako da zamijeni Spocka. Isto tako i u DS9-u Odo. Kada su osmišljali likove, rekli su da im treba jedan Spock/Data character. Problem je u tome što je Odov lik upropašten u zadnjim sezonama. Hm.. po tome bi se onda dalo govoriti da je i Data "upropašten" jer je pred kraj dobio emotion chip, postavo više "ljudskiji" isto kao i Odo. Tuvok je uz raznorazne turbulencije samo prikazan detaljnije, kompleksnije, ali je a kraju bio manje više isti kao što je bio i na početku DS9. Jedino je postao malo više prijatelj s ostatkom posade... na svoj Vulkanski način (ono mrdanje nogama kao da pleše, ili onaj govor kako je naučio tolerirati neke od njih  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 srp, 2009 1:33 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Cvicek je napisao/la: Lore je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a ako Datu uspoređuješ s Vulkancima... ...onda još moraš puno pouta gledati serijale...  [/color] Problem je u tome što ti u Dati vidiš samo humor. Data je osmišljen tako da zamijeni Spocka. Isto tako i u DS9-u Odo. Kada su osmišljali likove, rekli su da im treba jedan Spock/Data character. Problem je u tome što je Odov lik upropašten u zadnjim sezonama. Hm.. po tome bi se onda dalo govoriti da je i Data "upropašten" jer je pred kraj dobio emotion chip, postavo više "ljudskiji" isto kao i Odo. Pa i jest. Ali Datin chip smo "trpili" samo 4 filma. A Oda smo trpjeli 4 sezone.
|
| uto 14 srp, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 15 srp, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Lore je napisao/la: Pa i jest. Ali Datin chip smo "trpili" samo 4 filma. A Oda smo trpjeli 4 sezone. IIRC, u Nemesisu čip nije ni spomenut.
|
| sri 15 srp, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|