Sada je: ned 13 ruj, 2026 11:43 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Sljedeća
 Snovi 
Autor/ica Poruka
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Post Re: Snovi
Uuuu ja u fajtu...da, zvuči ko moja svakodnevica. :zubo:

Jel to zato jer sam visoka ha? Znam ja, diskriminacija je to, eto šta je.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

pet 03 srp, 2009 2:29 pm
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Mir'Na Riker je napisao/la:
Uuuu ja u fajtu...da, zvuči ko moja svakodnevica. :zubo:

Jel to zato jer sam visoka ha? Znam ja, diskriminacija je to, eto šta je.

Mirna, Mirna [-X :zubo:

To je bio samo san :thumbs2:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 03 srp, 2009 2:30 pm
Profil YIM Web stranica
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Nda izlike izlike...podsvijest ne laže. :zubo: Ok, zafrkavam te malo... :zubo:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

pet 03 srp, 2009 2:47 pm
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Možda ne spada u temu o snovima, već je više kao iskustvo... ali bilo je totalno spooky...

Uglavnom, kako zadnjih 10ak dana skoro niš ne spavam, bez obzira na to dosta mi je teško zaspati... no obično se ne sječam kako sam zaspao.

Uglavnom danas ujutro legnem ja da ću zaspati... mrtav umoran...
I taman kad ću utonuti u san... skužim da ću zaspati... i osjetim da sam negdje na pola puta između toga da zaspim...
No najednom kroz mene prođe nekakvi trnci, energija, vibracije, kao neki šok.... i na kraju se sav zbunjen probudim....

Najčudnije je bilo što sam taman prije ulaska u san imao, skoro pa bih rekao poneku audio-vizualnu halucinaciju.... kužio sam da samo "glasno" čujem nešto iz glave, neka šaputanja, par riječi, i da nisu to tuđi glasovi nego moji.... zaboravih šta su rekli... i nakon toga mi se prikaže broj 32 i broj 38 (e sutra idem uplatiti loto, baš me briga :lol: ) i mislim nobig dijl.. slabo sam spavao to je normalno da tada čudnije zaspiš... i nastavim drijemati i taman u tom polusnu čujem trubicu kao onu koja se razvlači kad se puhne u nju - ko u temi o Baltazaru. No truba nije imala takav zvuk, nego izobličen, užasan, dublji, rastegnut, kao zvuk nekakve ranjene zvijeri.... :shock:

Idućih pola sata sam ležao, buljio u strop i brijao "FTW, jel sam to na neki način dotakao svoju tamnu stranu" :shock: :?
(znam da bezveze zvuči, ali takav sam imao osječaj)

Pa sam ponovo pokušao zaspati, ali ovaj put nisam ništa "čuo" ili "vidio", samo sam opet bio svjestan da ulazim u san, kao da ću svaki tren zaspati.... skroz čudan osječaj.... i opet čudni trnci.... skužio sam da mogu kontrolirati disanje i da ako počnem disati kao da se budim, ako prestanem da tonem u san.
Bila mi je u tom trenutku užasna misao da prestanem disati pa sam ubrzao disanje i probudio se...

Treći puta nakon pol sata-sat (u međuvremenu mi se nije uopče spavalo) sam zaspao okej.

Naravno, opet sam odspavao samo 3-4 sata i opet sad u poslijepodnevnim satima zijevam, ali ignorirati ću to jer me čeka teretana i biljar :)

Inače, zadnjih par dana se super osječam, slabo osječam gnjev u bilo kojim situacijama, sve pokušavam preokrenuti na šalu,... ali ovo je bilo ludo.... kao da sam imao svoju prvu viziju.... jedino je bila zastrašujuća kao da su mi se pah utvare obratile (znam, glupo do bola... :lol: ali eto...)

---

Uglavnom, mislim da nisam offtopic, jer glupo mi je takvo iskustvo prozvat vizijom, zovom pah utvara, boga ili bilo čime u tom smislu :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:
Nisam spavao puno ovih dana, pa mislim da je to normalno... Ali je**no spooky :)

edit: nisam bio pod utjecajem nikakvih droga ni alkohola... jedino veće količine nikotina jer pušim više nego inače ovih dana...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 03 srp, 2009 5:53 pm
So Say We All

Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Sanjao sam Usud Drvo

Neki će razumjeti što je to.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 08 srp, 2009 8:10 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

OMFG!!! :shocked: Moje novo spooky iskustvo sa snovima...

:|

Uglavnom....

Sad popodne sam bio ručao, počeo dalje gledat pilot Voyagera (do tam negdje dok se susretnu Janeway i Chakotay, i Bellana i Kim)
I osječao sam se prilično dremljivo, pa rekoh da s obzirom da ova 2 tjedna nisam imao nadoknadu sna (a spavao sam po 3-6 sati svaku noć) da je okej da si jedno sat vremena odrijemam... da ne budem pospan u udruzi poslije... pa sam porihtao mobitel sam da zvoni u 15:05 (mobitel je jedan od rijetkih zvukova koji me može probuditi) ... tako da ne odrijemam previše pa da si opet ne zeznem bioritam koji mi je počeo jako odgovarati (ići spavati između ponoći i 4 ujutro i buditi se između 7 i 10 ujutro)
Zaspao sam ekstremno brzo... (za moje pojmove - neki puta satima nisam mogao zaspati, sad za 5 minuta možda i manje)

Ne sječam se početka sna...
Bio sam negdje... filing da u Zagrebu.... sječam se da se nisam mogao pomaknuti, ko da mi netko hoće nauditi, svezati, silovat.. ne znam.. nešto u tom stilu..... da me netko ili nešto držao čvrsto tako da ne mogu pobjeći i nije bio tu neki osjećaj bola, više osjećaj bespomoćnosti da se ne mogu pomaknuti, pobjeći...

Išao sam dalje i vidio da je percepcija cjelog Svijeta čudna... mutna.. i došla mi je ideja da sanjam, makar eto nisam bio siguran....
Ne sječam se detalja... ali nakon nekog vremena, raznoraznih neugodnih događaja sam skužio da sanjam ... ali nisam znao kako da se probudim,... e da... počeo sam se pljuskati po licu da se probudim i kad sam skužio da me ne boli koliko god se lupam, tada sam postao poprilično siguran da ne sanjam... :mrgreen:
Bio sam se sječao da sam zaspao na krevetu, ali neko vrijeme sam mislio da sam zaspao u autu dok sam tko zna šta čekao... pa sam se u jednom od scenarija budio u autu samo da bih skužio da se san nastavlja...

Pa sam se kao uspio probuditi u kući i kao da ću ustati iz kreveta... ali onda sam vidio da se nisam probudio nego da se san samo nastavlja s nekim novim scenarijem...

U jednom trenutku sam čak i pomislio da sam počeo bulazniti u snu, i da pokušavam pričati s "budnima" koji me vode u bolnicu jer sam kao da sam bio pod sedativima, ovi me voze u bolnicu jer bulaznim a ne mogu se probuditi.... (znam blesavo al je**ga)...

U zadnjem "scenariju" sam bio u nekoj bolnici... moguće Klaićeva (gdje sam proveo oko 2 tjedna kao mali, s 5-6 godina a činilo mi se kao cijela vječnost jer sam tamo bio skroz sam bez roditelja ili ikoga koga znam)

Bio sam kraj nekih bolničara, nešto su pričali meni... ne znam više šta... i jedan od njih je držao nekakvu ne tak veliku injekciju u ruci koja me je totalno plašila...
[inač mi je dobivanje injekcija u tim rijetkim prilikama mala neugodnost ali nikakav big dijl]

Počeo sam bježati od njih i došao do prozora (i s obzirom da sam bio poprilično siguran da sam u snu) htio skočiti kroz prozor da pobjegnem.... no zakačio sam se za nekakvu zavjesu, žice ili tako nešto i nisam mogao dalje....

Tada sam se opet probudio... ali ovaj puta za ozbiljno (well... kad se zaozbiljno probudiš - odmah to shvatiš) .... mobitel je zvonio :hug2:

E sad... inače znam svašta sanjati ali mi je sve to vrlo zabavno, fora,,,... a kad ponekad skužim da sanjam krenem se zezati u snu ali se nakon par sekundi probudim...

Ovaj puta se nisam mogao probuditi iz noćne more za koju sam znao da je samo noćna mora (tj. dnevna jer spavao sam preko dana :) )
Još od malena nisam imao spooky snove, bar ne tako intezivne... a mogao sam gledati ko zna kakve horrore a da se ne uplašim... a sada ako je to radi one scene eksperimentiranja nad Bellanom i Kimom, onda ne mogu da se ne nasmijem sam sebi :lolsmjeh:
Dobro da nisam gledao epku

Sad si razmišljam koji je naj način da ako opet tako nešto sanjam, da uspostavim "kontrolu" nad snom za koji znam da je san, a ne da ne uspijem.... i samo nastavim "pakao" ...

Dobro da prije spavanja nisam gledao epku u stilu "Frame of mind" :lolsmjeh:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 09 srp, 2009 4:16 pm
anarho trekkie

Sanjao sam da sam došao na forum i vidio da je Maher plave boje... ozbiljno!

slika

sub 11 srp, 2009 12:12 pm
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Ja sam preksinoć sanjao da sam se našao u igrici Call Of Duty 2 i da sam bio Amer i ubijao švabe, i čak mi je dobro išlo sve dok jedan nije na mene zapucao iz bazuke. Srećom sam se uspio maknut raketi, al me nažalost ta raketa počela slijedit, i bježao sam joj i nikak joj nisam uspio pobjeć :? Onda sam čak počeo izvodit akrobacije i letit po zraku i pucat po raketi i nikak je nisam mogao sredit...ne sjećam se kaj se dalje desilo, al nadam se da sam ipak uspio pobjeć toj raketi :mrgreen:

slika

ST battles audio/video tribute!

sub 11 srp, 2009 1:08 pm
Profil YIM Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Cvicek samo nas i dalje izveštavaj o snovima. Trebao bi spremiti te tekstove o snovima pa ponuditi nekoj novini da ih izdaje u nastavcima kao bonus.... 8)

sub 11 srp, 2009 1:32 pm
Felis Minor

Opis Stanja: namjerila se kosa na brus
Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Cviček, oba tvoja ,,čudna" doživljaja, glasovi i sanjanje o buđenju kad shvatiš da sanjaš, kod mene su već jako dugo redovite pojave.
Osim toga, ne sjećam se kad sam zadnji put sanjala, a da nisam imala noćnu moru ili barem neugodan san (bez strašnih elemenata, ali tužan ili uznemirujuć). ](*,)

da ne bude tako nam.

Hugo Badalić, Otkud pjesan?

ned 12 srp, 2009 6:59 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

@PrincMathias i @Točkica, meni su obično snovi onako uobičajeni.... pa su mi ova 2 koje sam opisao bili fascinantni :)

slika

ned 12 srp, 2009 7:31 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Točkica je napisao/la:
Osim toga, ne sjećam se kad sam zadnji put sanjala, a da nisam imala noćnu moru ili barem neugodan san (bez strašnih elemenata, ali tužan ili uznemirujuć). ](*,)

Također :(
"misliš previše valjda", kao i ja :?
toliko sanjam u posljednje vrijeme da mi se ne isplati ni ovdje napisati :thumbs3:

ned 12 srp, 2009 9:00 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
anarho trekkie

Ako opet sanjaš članove i članice iz udruge, bilo bi to zanimljivo za pročitati :)

slika

ned 12 srp, 2009 9:30 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Joj... kakvih snova ima ovdje... dobro je da mene nitko ne sanja... :zubo:

ned 12 srp, 2009 9:32 pm
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
vidim da se mene sanjalo vise od jednom,ali jos uvijek najveci lool su sovereign-ovi snovi

mislim u svakom snu imas silovanje ili neke rakete :D

ned 12 srp, 2009 9:58 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: