| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Avatari & Potpisi
Eto ga. 
|
| ned 05 srp, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| ned 05 srp, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| ned 05 srp, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Miki je napisao/la: Inače, jel se meni čini, ili sam jedini na forumu bez potpisa?  Naravno da nisi  Moram priznat da ne kuzim zasto stalno tolko mijenjate te avatare. Taman se navikenm da pamtim nekog po necemu i onda promijeni ... grr
|
| pon 06 srp, 2009 12:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Ernesto - to ti je da budeš IN ... kužiš ono ne ... kao što druge skupine ljudi kupuju novu odječu i obuču ... ljetna kolekcija, zimska kolekcija i tak...  BTW, Ant... to sa "2 500 000 tons of spinning metal" je moja provala od prije neki dan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 srp, 2009 1:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: BTW, Ant... to sa "2 500 000 tons of spinning metal" je moja provala od prije neki dan  sorry, ja sam mislio citirati Sinclaira, ali moguce da sam nesto fulao... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 srp, 2009 1:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: BTW, Ant... to sa "2 500 000 tons of spinning metal" je moja provala od prije neki dan  sorry, ja sam mislio citirati Sinclaira, ali moguce da sam nesto fulao...  Ti nisi sposoban nešto tako perverzno smisliti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 srp, 2009 1:34 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
perverzno? kakve to ima veze sa ikakvim perverzijama? 
|
| pon 06 srp, 2009 1:37 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
evo... moj novi izgled... like it? (btw. mislim da će tek rijetke osobe shvatiti u čemu je štos...  , a avatar i potpis jesu povezani...  )
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 06 srp, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hmmm... a da još u "opis stanja" dodaš i "Pazi, grizem!" 
|
| pon 06 srp, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mimi je opasna postala 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 07 srp, 2009 12:17 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mimi Sky je napisao/la: evo... moj novi izgled... like it?
Joj meni se jako, jako sviđa ovaj citat A ni avatar i sig nisu losi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 srp, 2009 9:18 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
hvala... hvala... onaj tko je pročitao New Moon mogao bi shvatiti o čemu se radi... kako scene sa snimanja cure... cccc... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 07 srp, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
New moon je jedna od onih Sumrak-knjiga, jel?  Nisam citala  Nda, da nisam skroz off topic... Ovaj spinning metal u Antovom sigu je bas super Cornflakes mi se i dalje ne sviđa 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 srp, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira je napisao/la: Cornflakes mi se i dalje ne sviđa  probaj ga sa mlijekom i nekakvim voceom 
|
| uto 07 srp, 2009 5:51 pm |
|
 |
|