|
Sada je: sri 19 kol, 2026 12:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Igra prijestolja
Čini mi se kao da se netko lako uplaši. Ja napredujem polako, ali sigurno. Mislim da me čak Trap prestigao...ili mi je za petama. Nope, prestigao. I da, imam problem. Kako prođu oko dva tjedna između mojih čitanja, svima im zaboravim imena i onda staaaalno moram čitat onaj popis na kraju. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 30 lip, 2009 9:58 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Heh, ja sam citao oko mjesec i po  Sad na 'Clash Of Kings' sam vec valjda tjedan dana, a tek 160 stranica prosao ... (neki bi rekli da ako ide tak sporo da i nije nes  )
|
| uto 30 lip, 2009 10:24 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ZAto se jedna knjiga treba procitati u max tjedan dana i sve vam bude jasno. 
| uto 30 lip, 2009 11:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Nebude, treba ostaviti neko vrijeme da se upije... Za soma stranica je idealno sto stranica dnevno, tako da se bar jedan cijeli dan radnja sto stranica marinira u mozgu, a da je ukupno vrijeme deset dana...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 30 lip, 2009 11:07 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja napredujem polako, ali sigurno. Mislim da me čak Trap prestigao...ili mi je za petama. Nope, prestigao. I da, imam problem. Kako prođu oko dva tjedna između mojih čitanja, svima im zaboravim imena i onda staaaalno moram čitat onaj popis na kraju.  Možda, nisam baš siiguran... Ha? Ima popis na kraju? 

|
| uto 30 lip, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Da vidiš koliki je popis u četvrtoj knjizi 
| uto 30 lip, 2009 9:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ja sam na prvom citanju imao gripu,pa sam bio doma,prve 3 knjige pale u tjedan dana. 
| uto 30 lip, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BrickTop je napisao/la: E da, kako sam to mogao zaboravit spomenuti. Kako mi je genijalan onaj zatvor u kojeg su zatvorili Tyriona. Čelija u stjeni sa 3 zida, četvrti zid je rupa, nema zida, samo velika provalija ispod, a sad sam već zaboravio da je i rupa u podu, a pod malo nagnut, moraš da pukneš u takvom zatvoru. Hehe, baš je cool bio taj zatvor.  A genijalan je bio i tamničar.  No oko svega toga me živciralo ono malo derište sa svojim, želim vidjeti patuljka kako leti ili šta je već brbljao... UPOZORENJE...  Mirna i ostali što čitate, ja sam došao negdje do 600. str. i nekaj sitno, pa odmaknite pogled od sljedećih redaka.  Hvala! Dakle, Bran nam projaho, niš posebno... ajd bilo je kakti zanimljivo kada su ih napali oni divljaci.  Da nije bilo strahovukova, ne bi se ni izvukli iz tog živi. Bravo za strahovukove. Ona Lysa, Catelynina sestra je još gora od ove same. Ponudila Tyrionu baš ono što mu je trebalo, a mali mudrac neće propustiti iskoristiti takvu priliku. Iako mi je i samo njegovo zarobljivanje bio glup potez. Jedan u nizu promašaja Starkovaca, a o tome ću se još nadovezat kasnije. Ali to Orlovo gnijezdo mi premoćno djeluje. Navodno neosvojivo i takvo je bilo godinama, stoljećima, ali nekako sumnjam u njegovu neosvojivost. Jaime zaskočio i dočekao u zasjedi Eddarda, ništa čudno i neobično. Dobro je i prošao sa samo slomljenom nogom.  Eto još jednog dokaza da se nisu tako lako trebali upustiti u sukob sa Lannisterima. Inače, odlični su mi bili oni njegovi snovi iz prošlosti, o ratu i zbacivanju Targaryenova sa prijestolja. Recimo onaj sukob protiv one trojice, a njih sedam i samo su on i još jedan izvukli živu glavu. Bilo je opet i spominjanja Rhaegara i Lyanne. Dobra mi je bila ona Robertova kako je Rhaegar pobijedio jer je on s Lyannom, a on jadničak zapeo s Cersei. Tyrion je dakle izborio svoju slobodu i to je još jedan as koji je ispao iz rukava Starkovih. Dok se za to vrijeme Ned svađa sa Robertom, baš mi je nekako bedak ispao... Mislim da bi i sa kraljem na svojoj strani teško mogao išta protiv Lannistera, a bez njega jednostavno nije mogao ništa. Još pogotovo okružen onim Maloprstim i sličnim ljudima kojima ni kralj nije vjerovao. Onda je još poslao u lov na Gregora... mislim, ovaj je palio po kraljevstvu, al opet... trebao je pričekati kralja sa tim. Ovako je još poslao svoje stražare i dodatno se oslabio. To be continued...

|
| pon 06 srp, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Onaj razgovor s Cersei u božanskoj šumi je bio zanimljiv. I poštenjačina Ned umjesto da opali kraljicu i uživa, on joj još dodatno prijeti. Tu si je mislim presudio. To da je Jaime otac kraljeve djece me nije ni najmanje iznenadilo, očekivano. No zanimljivo je bilo čuti i Cerseinu stranu priče... Robert ju je nazvao Lyannom u prvoj bračnoj noći, malo je mlatnuo tu i tamo. Nije ni njoj bilo lako. Osim toga, kralj je imao kopiladi da ni sam ne zna... Dany će sina nazvati Rhaego, fora...  A njen brat je konačno dobio ono što je toliko žarko želio. Drogo ga je konačno okrunio... šta reći nego dostojan kraj za kralja. Ned je zadnju slamku spasa propustio kada je odbio Renlyjevu ponudu. Ne znam stvarno di mu je pamet bila i šta je toliko bio zapeo sa onim Stannisom? Kralj skoro skončao u lovu na vepra, no nije dugo poživio nakon toga. Nekako mi se čini da je Cersei opet imala prste u svemu tome preko onog svog nećaka (mislim) što je bio njegov štitonoša. I tako je Ned ostao i bez posljednjeg uporišta i kada je pokušao izvršit prevrat, Maloprsti ga je izdao. Ništa čudno, rekao mu je sam da mu ne vjeruje.  I tako je krenulo krvoproliće u Grudobranu. Ajd, barem se Arya uspjela izvući iz svog tog čumeza. Baš me zanima dokle će i kako... Sansa se nekako priklonila svom budućem mužu, ipak će on biti kralj. A i Cersei je vrlo slatkoriječiva i uvjerljiva. Otpor je jalov!Jon nije dobio izvidnicu na zidu, već je postao Mormontov upravitelj, nije mu se baš svidlo. Imao je i blizak susret sa onim bivšim stražarem... i tu postaje sve zanimljivije. I stigao sam do djela kada Robb kreće sa okupljenom vojskom prema Rijekotoku... a s druge strane i khal Drogo ima namjeru prejahati more i osvojiti prijestolje... Tolko za sada, valjda nisam natrkeljao previše gluposti.  Uglavnom, bit će tu još zanimljivih stvari i sukoba. Iako je ovaj početni sukob oko prijestolja gotov, naziru se novi. I sa sjevera dolaze lude stvari. Pitam se što je s Benjenom? Razlomit ću post na dva, da ne ispadne jedan divovski, nego dva divovska...  Možda netko i pročita... 

|
| pon 06 srp, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Onaj razgovor s Cersei u božanskoj šumi je bio zanimljiv. I poštenjačina Ned umjesto da opali kraljicu i uživa, on joj još dodatno prijeti. Tu si je mislim presudio. E pa ja stalno ponavljam da je Ned budala, al pojedinci ne slusaju T'Rapavi je napisao/la: To da je Jaime otac kraljeve djece me nije ni najmanje iznenadilo, očekivano. No zanimljivo je bilo čuti i Cerseinu stranu priče... Robert ju je nazvao Lyannom u prvoj bračnoj noći, malo je mlatnuo tu i tamo. Nije ni njoj bilo lako. Osim toga, kralj je imao kopiladi da ni sam ne zna... Pa normalno da joj nije lako... Robert ju vara na sve strane, tuče ju, priznaje da je još zaljubljen u drugu... Tko mu ne bi htio nabit rogove? Posebno ako imas nekog plavog ljepotana kraj sebe  T'Rapavi je napisao/la: Dany će sina nazvati Rhaego, fora...  A njen brat je konačno dobio ono što je toliko žarko želio. Drogo ga je konačno okrunio... šta reći nego dostojan kraj za kralja. Eeeeeeee bas mi je bilo zao kad je Viserys okrunjen  On mi je bio jedan od najzanimljivijih likova...  T'Rapavi je napisao/la: Kralj skoro skončao u lovu na vepra, no nije dugo poživio nakon toga. Nekako mi se čini da je Cersei opet imala prste u svemu tome preko onog svog nećaka (mislim) što je bio njegov štitonoša. Nije joj necak, nego bratic... Lancel je sin njenog strica Kevana T'Rapavi je napisao/la: I tako je Ned ostao i bez posljednjeg uporišta i kada je pokušao izvršit prevrat, Maloprsti ga je izdao. Ništa čudno, rekao mu je sam da mu ne vjeruje.  I tako je krenulo krvoproliće u Grudobranu. Ponavljam, budala  Al zato je Maloprsti zakon 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 srp, 2009 9:16 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: E pa ja stalno ponavljam da je Ned budala, al pojedinci ne slusaju Iskreno, i on i ostatak Stark družine je ispao tako naivan, budalast i bedast...  Mislim, poštujem ja tu svu njegovu čast i poštenje, al bedak ostaje bedak. Dejanira je napisao/la: Pa normalno da joj nije lako... Robert ju vara na sve strane, tuče ju, priznaje da je još zaljubljen u drugu... Tko mu ne bi htio nabit rogove? Posebno ako imas nekog plavog ljepotana kraj sebe  Hehe, njih dvoje su naprosto rođeni jedno za drugo (a i jedno za drugim). Dejanira je napisao/la: Nije joj necak, nego bratic... Lancel je sin njenog strica Kevana Indeed! Dejanira je napisao/la: Ponavljam, budala  Al zato je Maloprsti zakon  Da, obično su takvi likovi najzanimljiviji. Od njih nikad ne znaš šta možeš očekivati pa nerijetko iznenade. Lovci u mutnom...  Dok recimo od Neda uvijek znaš što možeš očekivati.  BTW. ajd barem je netko pročitao da nisam tipkao džabe. 

|
| uto 07 srp, 2009 10:56 am |
|
 |
|
Admiral
|
meni je bas zakon bila krunidba ovog slabica Viserys-a  predobre scene a što se tiće blizanaca i nije sve toliko savršeno stvoreno jedno za drugo,oni koji su citali kasnije knjige ce se sjetit kada jamie ostane bez ruke i postane voda kraljevske straze da mu cersei vise nije toliko draga @trap inače evidencije radi pročitao i ja postove 
| uto 07 srp, 2009 11:59 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nije Ned....be...  be....  bedak.  Savjest je gadna stvar, ne možeš protiv nje ako ti je prerazvijena (nije da sam došla do tog dijela pa da znam o čem se radi, ali svejedno). 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 07 srp, 2009 12:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
MAHER je napisao/la: meni je bas zakon bila krunidba ovog slabica Viserys-a  predobre scene a što se tiće blizanaca i nije sve toliko savršeno stvoreno jedno za drugo,oni koji su citali kasnije knjige ce se sjetit kada jamie ostane bez ruke i postane voda kraljevske straze da mu cersei vise nije toliko draga @trap inače evidencije radi pročitao i ja postove  Ne bi ja rekla da mu ona vise nije draga... On je samo razocaran i jako povrijeđen... Ali mislim da ju i dalje voli najvise na svijetu... Sto se tice te njihove veze... Jaime je uvijek bio zaljubljen u Cersei puno vise nego ona u njega... Ali toga nije bio svjestan dok mu Tyrion nije rekao s kim je sve Cersei spavala... On je nju tolko volio da nikad u zivotu nije ni pomislio na drugu ženu, a kamoli bio s drugom, i onda saznaje da je ona spavala ne samo s Robertom, nego i sa hrpom drugih, zna da nije bila prisiljena na to, zna da je mozda uzivala u tome cak i vise nego sto je uzivala s njim... Mislim, Robert mu nikad nije predstavljao konkurenciju jer je znao da je Cersei s njim samo zato sto mora bit, znao je da se nije udala za njega iz ljubavi i znao je da ga mrzi, znao je da Cersei spava s njim iskljucivo zbog tih "bracnih duznosti" koje ne moze izbjec. Ali onda saznaje da se njegova ljubav jebe i sa Kotlocrnim i sa Lancelom, i sa tko zna kim jos... Sto ga uzasno pogađa, na neki nacin mu je "nabila rogove"... Ja ne vjerujem da je on prestao nju voljeti, niti da mu je postala manje draga, ali one rijeci "jebala je lancela i osmunda kotlocrnog, cak i malog lunu kolko ja znam" su ga toliko povrijedile da ga ponos sprijecava da ima ista s njom... Na neki nacin zeli joj se osvetiti, i zato i odbija doci se boriti za nju... Eto, samo moje mišljenje  Mir'Na Riker je napisao/la: Nije Ned....be...  be....  bedak.  Savjest je gadna stvar, ne možeš protiv nje ako ti je prerazvijena (nije da sam došla do tog dijela pa da znam o čem se radi, ali svejedno).  Ned je bedak  Ned je bedak Sorry, morala sam 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 srp, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Admiral
|
stark nije bedak,previse odan mrtvom robertu i liniji nasljedstva ali nije budala,znao je da moze poginut ako ode kvragu @dejanira nije samo zbog onog sto mu je brat rekao,kada se tek vratio u grudobran,ono u crkvi nad jeffyevim truplom,nakon sto je prasnuo cersie,pricaju i on joj kaze da nemoze zalit za jeffryem jer mu on nikada i nije bio sin. vec tamo su se oni zakacili ( nisam vise siguran jel to oluja maceva ili gozba vrana ). kasnije ga je cersei jos napadala kao vodu straze i provocirala ga,a on je odlucio da nece prijeci preko toga,onda mu se i ona viteska zena pocela svidat... + sto bi vjerojatno samo glavu izgubio da je sestru isao izvlacit,nije da je neki macevalac bez ruke,a ima covjek i pametnijeg posla nego spasavat njezino jeftino dupe  e da i sto se tice cersei i njezinog mrzenja roberta,ona njega nije mrzila zbog njega samog,cak joj je u pocetku braka bio privlacan,problem je sto je prve bracne noci izgovorio lyann-ino ime i sto on cak i sada voli mrtvu lyan-u , a ne cersei i ostatak lannisterskih zmija
| uto 07 srp, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|