|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 1:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: desktop
Da nisu neka božanstva u igri?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lip, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Božanstva? Nisu, i nije da si posebno blizu, al ajde, bar napredujemo prema nekom smjeru... Evo, dat ću vam hint. Razoćaran sam da do sada niste pogodili jer znam da među vama ima pnp roleplayera...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Boz priznaj da si clan neke sekte i bok  Inace eto i moj (kad ga ovdje vec nisam stavio) 
|
| sri 24 lip, 2009 7:10 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Kul desktop @Boz: neka Stargate fora??
| sri 24 lip, 2009 8:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ne, nije vezano za Stargate... ovo se pretvorilo u Desktop Asocijacije :p
|
| sri 24 lip, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
mene podsjeća na ono iz schizma... i na neš vezano za magiju...
| sri 24 lip, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
moj trenutni  A dobro se uklapa u ovu Bozovu zagonetku:D
| sri 24 lip, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Odlično BrickTop!  Sad bih trebala ja stavit svoj al sam na faksu, pa mislim da vas neće zanimati plavi ekran...
| sri 24 lip, 2009 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Spet je napisao/la: Odlično BrickTop!  Sad bih trebala ja stavit svoj al sam na faksu, pa mislim da vas neće zanimati plavi ekran... trebalo bi isprintat za udrugu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 24 lip, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
The Boz je napisao/la: Razoćaran sam da do sada niste pogodili jer znam da među vama ima pnp roleplayera... Blah... znači nešto vezano za roleplay? BTW, Ant... šta kažeš na to da podjeliš ova pogađanja u novu temu "Pogodi desktop" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 lip, 2009 3:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Za DnD, točnije...
|
| sri 24 lip, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da nisu neke rase u pitanju?
|
| sri 24 lip, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Znam  Znam, znam, znam  Ove male slikice u malim trokuticima su simboli za magije, tj. razlicite vrste spellova Dakle, imamo abjuration, conjuration, divination, enchantment, evocation, illusion, necromancy i transmutation  Jel je?  Jel je?  Reci da je A ne znam sta predstavlja ova velika zvijezda, al nemoj mi rec, skuzit cu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 24 lip, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
OMG pogodila je! 
|
| sri 24 lip, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 24 lip, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|