| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Russell Crowe drooling corner
Mir'Na ovo je za tebe... Asovi s Aljaske... Meni osobno jedan od dražih njegovih filmova...   Robin Hood. Nadam se da će ovaj film uskoro doć u kina...  Zaboravih: Cinderella man  L.A. Confidential  A beautiful mind...  Master and Commander... nisam mogla nać bolju...  Gladiator  A Good Year  3:10 to Yuma... tak se puca...  Ne smijemo zaboravit Hando-a... Romper Stomper... šteta nema fotke gdje bilda usred noći...  Molim, ak sam neš zaboravila... nadopunite! 
| uto 23 lip, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Russell Crowe drooling corner
14. svibnja 2010. 
|
| uto 23 lip, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Meni jedan od najdražih glumaca,pogotovo u Gladiatoru i u Beautiful Mind ,obožavam njegov naglasak,nije mi onak zgodan zgodan ali tip definitivno ima ono nešto
|
| uto 23 lip, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Samo se ti belji... tko se posljednji belji, najslađe se belji... A to ćemo bit Mir'Na i ja nakon filma... 
| uto 23 lip, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobar karakterni glumac 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 23 lip, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ja mislim da ti nije potpuno jasno značenje pojma karakterni glumac. Nije bed, to jako često vidim u nas...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Samo se ti belji... tko se posljednji belji, najslađe se belji... A to ćemo bit Mir'Na i ja nakon filma...  Hehe, samo se šalim, meni je on jedan od najdražih glumaca. Evo gledo neki dan po stoti put "Virtuosity" sa njim i Denzelom, i ful mi je jak film, iako ga svi živi pljuju.
|
| uto 23 lip, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Jooj, Virtuosity je tako krvavo zabavan film! Melike!
|
| uto 23 lip, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
The Boz je napisao/la: Ja mislim da ti nije potpuno jasno značenje pojma karakterni glumac. Nije bed, to jako često vidim u nas... Glumac koji ima dovoljno talenta da se uzivi u niz uloga koje nisu jedna drugoj slicne a da ostane prepoznatljiv po necemu 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 23 lip, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Upravo suprotno, makar tvoje shvaćanje često vidim okolo.
|
| uto 23 lip, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ajme Spet  ajme ajme ajme ajme ajme! Ljubim te u čelo dušo  ne možeš vjerovat kak je dobro doć kuć s ispita i ovo vidjet. On je prvenstveno ODLIČAN glumac, a k tome i PREEEEEZGODAN. I mogu ga gledat bilogdje i u bilokakvim ulogama, pogotovo u Genijalnom umu i Gladijatoru. Ajme, Gladijator.  Dođe mi da vratim onaj predivni sig. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 23 lip, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajme, Gladijator.  Dođe mi da vratim onaj predivni sig.  Vrati sig vrati sig
|
| uto 23 lip, 2009 6:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Evo, vraćam. Čist zato jer mi je Russell uljepšao dan.  EDIT: Vraćen. Na zadovoljstvo sviju. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 23 lip, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
"At my signal... unleash hell."
|
| uto 23 lip, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Evo, vraćam. Čist zato jer mi je Russell uljepšao dan.  EDIT: Vraćen. Na zadovoljstvo sviju.  Hvala Mirna
|
| uto 23 lip, 2009 6:21 pm |
|
 |
|