| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 LOST (IZGUBLJENI)
Evo ne znam koliko od vas ljudi prati ovu seriju, ali meni je jednostavno je**na, neki Sf je! Radnja serije je fenomenalna i vjerujte mi trenutno na televiziji jedina dosljedna zamjena Star Treka, za sada naravno dok ne dođe opet ST, onda opet strepit na reprizama do ne znam 4 sata u noći. Da se vratim na temu, malo sam bio zalutao jer Star Trek je ipak.......Star Trek
I evo ako netko gleda tu seriju neka je slobodno komentira, i iskaže svoje mišljenje, ja sam iznio svoje. Ne mora biti pozitivno mišljenje, može i negativno, samo da uvidim popularnost te serije ovako među St fanovima, ja joj dajem svoj glas i da za one koji su se malo izgubili u ovom textu.........govorim o seriji IZGUBLJENI!!!! 
|
| ned 25 lip, 2006 9:09 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Nisam gledao
|
| ned 25 lip, 2006 11:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
gledao do kraja 2. sezone i jednostavno je odlicna radnja serije... misterija oko otoka je opako dobra
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 lip, 2006 12:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nightshoot je napisao/la: Nisam gledao
Trebao bi........imam ti ja stranicu/forum gdje možeš skinuti sve epizode, ali neću sada spamat, pa ako bi želi samo mi se javi na msn 
|
| pon 26 lip, 2006 10:33 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Serija je preplitka sa bezveze nabacanim kao fol cudnim dogadjajima, samo da nas prikuju uz istu dok oni smisle kako sve povezat.
Ali drama i glumci su ok! 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sri 05 srp, 2006 1:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nabijem ja taj tvoj pogled na zagonetke u serijama
jos bus rekao da su u b5 bezveze stancali dijelove radnje a poslije zmisljali kako to sve zatvoriti
pogledaj prvo malo vise losta pa onda poci pljuvati po scenariju ...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 srp, 2006 1:30 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Gledao dovoljno......
ALi kao sto sam rekao gluma je odlicna kao i zapleti medju likovima...
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sri 05 srp, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
pazis na brojeve?

|
| sri 05 srp, 2006 1:39 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Nisam gledao, ali ispravite me, ako griješim:
Ovo nije SF serija. 
| sri 05 srp, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
hmmm.... jos se ne zna 

|
| sri 05 srp, 2006 7:35 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Meni je serija dobra. Cak stovise.... volim takve serije mada to i nije bas neki SF
|
| sri 05 srp, 2006 8:58 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Ja sam totalno "izgubljena". Obožavam Lost i pogledala sam do kraja druge sezone... I want moreeee...
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| sri 05 srp, 2006 10:09 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Također, fenomenalna serija, šteta što je jednom tjedno jer radnja ide jako sporo, pa jedva dočekam taj četvrtak, oni koji još nisu gledali obvezno pogledajte!!!
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| čet 06 srp, 2006 12:56 am |
|
 |
|
Admiral
|
damirbbb je napisao/la: Također, fenomenalna serija, šteta što je jednom tjedno jer radnja ide jako sporo, pa jedva dočekam taj četvrtak, oni koji još nisu gledali obvezno pogledajte!!!
Slažem se u potpunosti sa tobom, ja isto jedva čekam svaki sljedeći četvrtak, jednostavno serija je toliko napeta i toliko napeto završi, da jednostavno moraš znati što će se dogoditi sljedeće!!!!!!!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 06 srp, 2006 12:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: LOST (IZGUBLJENI)
...jućer je bila samo prikazana jedna epizoda...! ...a baš sam se bio naviknuo na dvostruki Lost...
...moram reći da ova 3 sezona nije loša... ...samo što se više bave ovima koji su zarobljeni nego onima na otoku...
...no i sljedeća epizoda će biti zanimljiva... kad se vrate s čancem na njihov otok...
| sub 13 lis, 2007 4:37 pm |
|
 |
|