| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: ASOIAF for dummies [Q&A]
7 (ciljano) 4 (objavljeno) 800tinjak i menije prijevod legendaran  (ljudi se bude na prevođenje nekih imena gradova i slicno, ali meni to legendarno. lakse za zapamtiti, a i djeluje mi nekako blize)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 lip, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Meni je Starigrad zakon prijevod za onaj grad na jugu.
| pet 19 lip, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni su vise manje svi prijevodi ok. i da, Starigrad je bas dobar. ijako se ne spominje bas do sada.
|
| pet 19 lip, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Meni su isto prijevodi super, jedino mi se ne sviđa ono "strahovuk"  Ali ok, kad sam vidjela da srbi imaju "jezovuke" onda je ovo jos i dobro 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 lip, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Prva knjiga ima oko 800 stranica Hvala. Nemam dodatnih pitanja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 lip, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Prva knjiga ima oko 800 stranica Hvala. Nemam dodatnih pitanja  Nisi se valjda uplašio malo deblje knjige??
| pet 19 lip, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Prva knjiga ima oko 800 stranica Hvala. Nemam dodatnih pitanja  ma njegova pjesma ima rijeci ko cijeli tvoj album. ne, cek, kriva stvar...  da, njegova knjiga ima strana ko sto drugi u pet rastave.
|
| pet 19 lip, 2009 6:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa to se pročita u par dana. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 19 lip, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Prva knjiga ima oko 800 stranica Hvala. Nemam dodatnih pitanja  Nisi se valjda uplašio malo deblje knjige?? Jesam. Slobodno otvori topic "Cvicek i debele knjige" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 20 lip, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Evo jedan kveščn...  Hoće li u knjigama prikazati i one stare (nazvat ću ih) dinastije? Valjda shvaćate što želim pitati... Dakle recimo ono vrijeme kada su Targaryeni vladali kraljevstvom i tak to. Vjerujem da hoće.  To mi se čini tako nekako cool razdoblje. 

|
| sub 20 lip, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
T'Rapavi je napisao/la: Vjerujem da hoće.  To mi se čini tako nekako cool razdoblje.  da, nakon sto Tyrion izumi vremeplov kako bi obranio Kraljev Grudobran u bitci na Crnovodi biti ce prenacen stotinu godina u proslost te dalje pratimo njegove dozivljaje u doba vladavine Targaryena. 
|
| sub 20 lip, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant, idi čitaj svoj sig... 

|
| sub 20 lip, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme Ant E mislim da bi trebao pocet pisat fantasy price umjesto onih pateticnih  Te mozda i procitam Inace, stare dinastije... Pa bas i ne pretjerano...  Bar ne za sad  Mislim, tu i tamo se neki lik prisjeca kak je bilo prije, npr. Jaime kako je bilo za vladavine ludog kralja, ali nema bas nekih pretjeranih opisa tih događaja u proslosti...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 20 lip, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Šteta... al uvijek se možemo nadati da će Martin kad tad snimiti neki prequel/remake/ reboot jednog dana. 

|
| sub 20 lip, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prvo nek on napiše do kraja sagu . 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 20 lip, 2009 2:46 pm |
|
 |
|