| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Igra prijestolja
BrickTop je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Nisam ni ja pročitala do kraja, Trap. Stala sam negdje kod....hm....ma napola knjige. Nikak da se uhvatim čitanja već, a nit neću još sljedećih dva tjedna. Ajme, kakav grijeh, nisi ni svjesna. Ah....  Mea culpa. Za dva tjedna, obećajem!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 lip, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Eh da, u biti malo mi i bed komentirat sad kad ste vi svi već sve pročitali (tj. barem Igru prijestolja), a ja takav noob sad. A ne da mi se ni čitat onaj stari topic sa komentarima radi spoilera...  Ma daj, to te uopce ne traba brinit  Mislim, meni je bas super sto sad svi pisete dojmove dok citate, sjetim se kak sam i ja nekad imala puno drugacije misljenje o pojedinim likovima, kak sam zivcanila i plakala kad su neki likovi ubijeni, i super mi je i sto vam pomalo zavidim jer citate prvi put, sve vam je novo i ima jos hrpetima genijalnih stvari koje cete tek procitat Ajme, moram ja jos jednom sve to procitat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 lip, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajmeeee, šta će netko bit ubijen? Odmah prestajem čitat...  Prevencija...  A i ak prestanem čitat, stalno ćeš mi zavidit... 

|
| pet 19 lip, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, btw, bas mi je zakon to sto neznas koga bi ti mogao ubit. vec me scimao par puta... (u biti, sad sam lagano i razocaran, ali to je druga knjiga...)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 lip, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
EDIT: Skužih da spojlam pa sam obrisala cijeli post.  Tak da Trap ne bi odustao. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 lip, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Ajmeeee, šta će netko bit ubijen? Odmah prestajem čitat...  Prevencija...  A i ak prestanem čitat, stalno ćeš mi zavidit...  Hehe, pa bit ce nekolicina mrtvih  Jednog vec dvije godine ne mogu prezalit  I nemoj da ti padne na pamet da prestanes citat  Ant je napisao/la: da, btw, bas mi je zakon to sto neznas koga bi ti mogao ubit. vec me scimao par puta... (u biti, sad sam lagano i razocaran, ali to je druga knjiga...) Imamo topic i o drugoj knjizi, postaj tamo  @Mirna- ma samo stavi ova spoiler čuda i pisi sta hoces 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 lip, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: EDIT: Skužih da spojlam pa sam obrisala cijeli post.  Tak da Trap ne bi odustao.  ma spoiler code koristi i gotovo. pa se lako srede takve stvari.
|
| pet 19 lip, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: EDIT: Skužih da spojlam pa sam obrisala cijeli post.  Tak da Trap ne bi odustao.  Ma piši samo, glupo bi bilo da ne komentiramo sad ak bi netko došao za tjedan dana i mogao si spoilat. Malo ću izbjegavat tvoje postove pošto si ispred mene i riješen slučaj. 

|
| pet 19 lip, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ah, dok ja nađem taj spoiler gumbić...a tu je! Okej,htjedoh reć... u odgovor na antov post kako ga je čovjek scimao što je neke likove ubio, da je baš bedast ak ubije Eddarda.....iako....ne, ostajem pri bedastoći. 
|
| pet 19 lip, 2009 5:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma, kako je Martin krenuo, valjda se sada i previse nadam  ali ajde... imam ja povjerenja u njega... i ima jos knjiga za procitat.
btw... zasto je ovo uopce oznaceno kao spoiler?
|
| pet 19 lip, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Eh da te mogu moderirati, sad bi bila dobra prilika...  Zapravo i mogu...na neki način... Ali neću. I'm taking the high road. 
|
| pet 19 lip, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Eh da te mogu moderirati, sad bi bila dobra prilika...  (ok, kako ce ovaj post letiti...)
|
| pet 19 lip, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je zakon bilo na kraju kad je Deanerys postala majka zmajeva. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 19 lip, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Nisam napisao da je Catelyn (jel se piše tako?) bitch (smijem li napisati bitch na forumu?)... 

|
| pet 19 lip, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ma smiješ.  Istina se mora uvijek govoriti.
|
| pet 19 lip, 2009 11:29 pm |
|
 |
|