|
Sada je: čet 20 kol, 2026 9:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa i samo ne spominjanje enterprisea dok govori o ST serijama je neka vrsta misljenja, kaj ne? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 03 srp, 2006 11:36 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Tako je. A rekao je i:"Voyager je moja prva ST serija koju sam gledao. Nakon nje je sve ostalo bilo za k.... ", a dobro znamo da nakon Voyagera nisu snimani samo filmovi. Jel' tako 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 03 srp, 2006 11:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovo je najgore citanje izmedju redova koje sam ikada procitao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 srp, 2006 12:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pustite da dečko odgovori, pa ćemo onda raspraviti ok??
| uto 04 srp, 2006 1:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam komentirao Terneka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 srp, 2006 1:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...znam , zaboravio sam napisati
| uto 04 srp, 2006 1:32 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
cvicek je napisao/la: Ovo je najgore citanje izmedju redova koje sam ikada procitao 
Ne znam kakvo je to čitanje itmeđu redova, prije sam mu pročitao misli.
Vi EnT-ovci užasno plašite ljude, i kad netko kaže nešto protiv Ent-a, nedaj bože kao T'Grel i ja da to nije ni Trek, svi graknete i raspravljali bi o tome do sudnjeg dana. Možda čovjek samo ne želi dosađivanje na vratu.
U biti, ne treba nikakvo "čitanje" između redova ni misli da se shvati jednoznačni smisao rečenice: "sve nakon Voyagera je za k...". Treba li nekome crtat kaj je pjesnik time time htio reći?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 04 srp, 2006 10:12 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Kada smo vec kod voyagera....
Ona klinka koja se rodila na brodu....ona je jedna velika greska rezisera...
Ona nikako nije mogla biti starija od 6 godina, ali izgleda kao da ima 10....nigfdje se ne spominje tocno njene godine....ali 'pogledajte je malo...
|
| uto 04 srp, 2006 12:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Da. Pošto joj je mamica (esg. Samantha Wildman) Zemljanka i na Voyager je došla trudna (u prvom tromjesečju jer bi se inače trbuh vidio i vjerojatno je nebi primili na brod dok ne rodi radi njene sigurnosti), vjerojatno se rodila negdje nakon 6-7 mjeseci, a s obzirom da je Voyager putovao kući, tko bi rekao, 7 godina, mala Naomi nije mogla imati više od 6 i pol godina na kraju putovanja, a izgleda malo prenapredno za svoju dob (kognitivne sposobnosti, svi zubi su joj narasli, perfektno govori bez dječjih grešaka i poteškoća u izgovoru komplicirannijih riječi). S obzirom da joj je otac K'tarijanac, moglo bi biti razlike u razvoju i mogla bi biti naprednija u odnosu na ljudsku djecu, ali sigurno ne baš toliko. Producenti su jednostavno izabrali prestaru i prenaprednu klinku da je glumi, s obzirom na njenu dob i sve ostalo.
A i njen dječji razvoj je pretjeran. U jednoj epizodi ne može zaspati dok joj Neelix ne istjera "čudovišta" ispod kreveta i ispriča priču, a nekoliko epizoda kasnije ona podučava 7/9 kako poboljšati interakciju sa posadom da bi napredovala u proširenju aspekata svoje ljudskosti. 
|
| uto 04 srp, 2006 2:00 pm |
|
 |
|
Commander
|
Meni je Voyager nekako dosadan i naporan.
Nekako mi je bezveze.
Stalno putuju u prošlost,budučnost,stalno ratuju itd.
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| uto 04 srp, 2006 2:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
J.L. pekar je napisao/la: Meni je Voyager nekako dosadan i naporan.
Nekako mi je bezveze.
Stalno putuju u prošlost,budučnost,stalno ratuju itd.
Hehe, pa što ti drugo treba!!!!!!!!!!
MA Voyager je zakon!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 04 srp, 2006 2:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: S obzirom da joj je otac K'tarijanac, moglo bi biti razlike u razvoju i mogla bi biti naprednija u odnosu na ljudsku djecu, ali sigurno ne baš toliko.
citavo to brze starenje je objasnjeno time sto ima aijenske gene K'tarijanaca.
Zasto nebi mogla biti tako napredna... ako postoje Ocampe koje sav svoj zivot prozive u par godina ... dakle, fizicki i pshihicki sazdrijevaju za otprilike godinu dana zasto nebi mogla postojati rasa koja malo sporije sazrijeva od toga sazrijeva... pa onda pomjesano sa ljudskim genima da se dobije sazrijevanje tipa Naomi
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 srp, 2006 4:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
A možemo nagađati svašta, ali najbolje ćemo znati kad seciramo ljudsko-ktarijanskog hibrida. 
|
| uto 04 srp, 2006 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Buduci da se radi o Star Treku, ne postoje nelogičnosti jer za sve uvijek moze biti prica....
Ako mogu putovati Warpom, onda mogu imati i malo razvijenije dijete, iako i dalje smatram da je to greska...mozda jednostvno niosu mislili na to
|
| uto 04 srp, 2006 6:19 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Ono sta sam napiso da je gluma losa...
Nisu svi glumsci lose glumili, ali ima pacijenata koji neznaju, ali stvarno neznaju glumit... Time su zeznuli cjelu seriju TNG i DS9. Jednostavno im se moglo na licu procitat da su nesigurni itd. A Sisko(neznam ime glumca) medu prvima. Ima stav ali se previse Forsiro. Uh taj glas... Kad se sjetim toga... Zaboravim kolko mrzim djecurliju...
|
| uto 04 srp, 2006 10:13 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|