Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Stargate Atlantis
Dejanira je napisao/la:
Ajme kako ja mrzim Stargate
Kako su mi to mogli napravit
Sad znam kako se Daso osjecao kad je Fraiserica poginula
Mislim, ubit Becketta
Evo, ja trenutno cmizdrim ko nenormalna
A ja u zivotu nisam plakala zbog neke serije ili filma
Ma necu vise uopce ovo gledat
Stargate je sranje.
Uistinu, znam kako se osjećaš... zbog te epizode sam mrzio McKaya...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
Dejanira je napisao/la:
Stargate je sranje.
u svezi becketta ...
vrati se u 4 sezoni.
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Dejanira je napisao/la:
Ajme kako ja mrzim Stargate
Kako su mi to mogli napravit
Sad znam kako se Daso osjecao kad je Fraiserica poginula
Mislim, ubit Becketta
Evo, ja trenutno cmizdrim ko nenormalna
A ja u zivotu nisam plakala zbog neke serije ili filma
Ma necu vise uopce ovo gledat
Stargate je sranje.
...joj, znao sam da ce se to dogoditi... ...kad si počela onako lijepo govoriti za njega...
...meni je isto bilo bad... pošto mi je jedan od najboljih likova... ...ni nisam baš plakao...
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Ah, kad mi Martin nije ubio ni jednog od najdrazih likova
Ok, je jednog koji mi je bio genijalan, ali Beckett... Ajmeeee...
I ne, nisam zadovoljna zamjenom
Ali ajde, ako ce se vratit
Zivot mi opet ima smisla
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
Dejanira je napisao/la:
Zivot mi opet ima smisla
bit će sve u redu...
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Dejanira je napisao/la:
Ah, kad mi Martin nije ubio ni jednog od najdrazih likova
Ok, je jednog koji mi je bio genijalan, ali Beckett... Ajmeeee...
I ne, nisam zadovoljna zamjenom
Zivot mi opet ima smisla
...hehe... muškom rodu se svidjela zamjena... ...no samo je upola dobra ko Beckett... ...a tek njih dvoje zajedno je dobitna kombinacija...
...budes vidjela u narednim sezonama koga će Kellerica smotati...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ma nemre se zamjena mjeriti sa Beckettom, nije ni blizu...
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Mr.bobo je napisao/la:
Znam kog ce smotat
Zato mi se i ne sviđa
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
ok ljudi PRESTANITE SPOJLATI dejaniri!!!!!!!!
Dejanira je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...ok, koga misliš da će smotati...?
Pa... McKaya... jel?
mckay je sam po sebi smotan, ne treba ga više motati.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.