| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Koji SF namjeravate pogledati
...onda si ti bolje infromiran...
| ned 31 svi, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Krenuo s detaljnim gledanjem Andromede... Planiram skinut Farscape. Za Babylon 5 nisam siguran...
| sub 15 kol, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: Krenuo s detaljnim gledanjem Andromede... Planiram skinut Farscape. Za Babylon 5 nisam siguran... predlažem da pogledaš babylon 5
|
| sub 15 kol, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: predlažem da pogledaš babylon 5 A neznam... B5 filmovi me se baš nisu dojmili 
| sub 15 kol, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: predlažem da pogledaš babylon 5 A neznam... B5 filmovi me se baš nisu dojmili  pogledaj seriju
|
| sub 15 kol, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
A cuj, vecina B5 filmova je losa ... ali ako imas vremena onda svakako predlazem da pogledas. Meni iskreno najdraza SF serija. Ako volis stvari koje imaju odlicnu pricu, koja se prozete kroz vise sezona onda sa B5 nemozes pogrijesit. Dejanira/T'Rap vidim da ste napisali da cete gledat B5 ... bude to  (ako trebate dvd-e samo javite)?
|
| sub 15 kol, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
ernesto je napisao/la: Meni iskreno najdraza SF serija. Bolja od ST-a??
| sub 15 kol, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Alokin - meni je recimo B5 u rangu sa DS9 koji je u nekim segmentima dosta slična serija (radnja na jednoj svemirskoj stanici, diplomacija, veliki rat i sl.)
Ja sam trenutačno (uz ponovno gledanje Voya brzinom kojom ide na HRTu) počeo gledati Farscape... i sad razmišljam da li da otvorim temu za komentiranje 1. sezone, ili da ne otvorim... Po prvim dojmovima mi je ispred Andromede, pogotovo Andromede u kasnijim sezonama, ali su Trek, BSG, B5 i SG daleeeeko ispred...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 15 kol, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
I meni je B5 najdraža SF serija, to se jednostavno mora pogledati.
da ne budem off topic, namjeravam pogledati BSG i možda Farscape.
| sub 15 kol, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Andromeda... to bi volio ponovo pogledat... Serija koja ima puno potencijala...
| ned 16 kol, 2009 12:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Andromeda je serija koja je imala puno potencijala, i jako mi se svidjelo i to što je to Geneova ideja, i koncept Nietzcheanaca, futurističkog "mračnog doba" itd... pogledao sam sve do kraja, ali sam poprilično razočaran... umjesto da serija postaje sve bolja, postajala je sve lošija  Prije Andromede definitivno predlažem i B5 i BSG i SG, ako nisi gledao...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 16 kol, 2009 1:17 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Alokin je napisao/la: Bolja od ST-a?? Aha. Meni niti jedna ST serija nije bas top3. Andromeda je nesto izmedju. Definitivno nije dobra kao vecina navedenih, ali ako vec volis SF, zasto ne.  Zadnja sezona je inace uzasna. Neznam kako su mogli tako nes stavit, ali ajd.
|
| ned 16 kol, 2009 12:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Stargate, čim si nabavim novu pržilicu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 16 kol, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Rezident evil 2
| ned 16 kol, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
@ernesto se smije znati koji su onda tvoji top 3?
a inace da su andromedu ubili nakon 2 sezone bilo bi bolje od ovog,mislim genijalan pocetak i prva sezona je zakon,druga je isto dobra i negdje pred kraj druge promjene scenariste i ode kvragu
| pon 17 kol, 2009 3:57 am |
|
 |
|