|
Sada je: pon 03 kol, 2026 10:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Novi udrugaši...
Zakon? Da, to zvuči ohrabrujuće, nema šta. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 19 svi, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Ima ih još koji su iz ZG-a, neznam zakaj neće doći Pa ne jedemo ljude  osim kad smo gladni  Ja vas se bojim.  Čula si svakakvih priča o Teddei i Daši, je li tako?  @Zvonko renejmaj temu ako treba - ipak je u udružnom podforumu... 509C i tak to 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 19 svi, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: @Zvonko renejmaj temu ako treba - ipak je u udružnom podforumu... 509C i tak to  a čuj ovo "udrugaši" mi vuče na ono...podrumaši 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 19 svi, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Čula si svakakvih priča o Teddei i Daši, je li tako?   Koje priče?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 19 svi, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 19 svi, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 19 svi, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ja sam kost i koža, nemojte mene. Ugl, ma da...ovaj...doć ćemo, bez brige. 
|
| uto 19 svi, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Imam par pitanja Zašto u pristupnici kod datuma rođenja ima dva polja? Mislim na ovo:  I jel se ona e-mail adresa ime.prezime@usscroatia.hr dodatno plaća? 
|
| uto 26 svi, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj, ma upišeš u jednu od tih dvije, a za adresu ne plaćaš dodatno
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 26 svi, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
|
Ok, hvala. 
|
| uto 26 svi, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 26 svi, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
|
Kak se dođe do udruge? 
|
| pon 01 lip, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ima sve informacije kako doći do nas na webu: http://www.usscroatia.hr/index.php?opti ... &Itemid=40Evo kako nas naći:  Ispred zgrade mjesne zajednice  Ulaz, i onda se spustiš stepenicama i uđeš na vrata lijevo Također se možeš s nekim dogovoriti da se nađete na Remizi...
|
| pon 01 lip, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dakle...ako razmišljaš doć u četvrtak postupak je ovakav.... sve što trebaš učinit je javit mi da dolaziš preko pm-a, al da sigurno dolaziš pošto mi mobitel šteka, i doć na remizu.... tamo te sačekam ja i dovedem do udruge.... sad u četvrtak čekam jednog novog lika...pa dođi ako možeš....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 01 lip, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto, mislim da neće biti problema s nalaženjem  @Dašo - tko još dolazi?
|
| pon 01 lip, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|