| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Novi udrugaši...
Hello.... mene zanima hoće li nam ponovno doći nova lica sutra 19.02. i što ćemo raditi....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 19 vel, 2009 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Novi udrugaši...
dašo je napisao/la: Hello.... mene zanima hoće li nam ponovno doći nova lica sutra 19.02. i što ćemo raditi.... nešto je bilo rečeno večeras da možda da  i imamo dogovor za fašnik kak se sječam 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 19 vel, 2009 2:09 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ja moram pitat neke forumaše iz zagreba zašto ne žele doć u udrugu i vidjet kako to nama ide..... tipa hrčak, mirna, alokin....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 18 svi, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja želim doć dašo....pa rekla sam ti da hoću. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 18 svi, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
kad
|
| uto 19 svi, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Pa neee znam...uhm...reci ti meni. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 19 svi, 2009 12:03 am |
|
 |
|
dr.med.
|
ja u ovaj čet... imam prezentaciju
|
| uto 19 svi, 2009 12:06 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ja u ovaj čet idem na predstavu, imam karte i sve. Sori. 
|
| uto 19 svi, 2009 12:06 am |
|
 |
|
dr.med.
|
ah, ok..... onda u nedjelju....
|
| uto 19 svi, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
dašo je napisao/la: Ja moram pitat neke forumaše iz zagreba zašto ne žele doć u udrugu i vidjet kako to nama ide..... tipa hrčak, mirna, alokin.... Alokin bi došao u Udrugu al nije iz Zagreba 
| uto 19 svi, 2009 8:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ima ih još koji su iz ZG-a, neznam zakaj neće doći Pa ne jedemo ljude  osim kad smo gladni 
|
| uto 19 svi, 2009 8:21 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: Ima ih još koji su iz ZG-a, neznam zakaj neće doći Pa ne jedemo ljude  osim kad smo gladni  A ne znam, ali ima nekih kaj su izvan Zagreba pa bi došli, a nemogu zbog udaljenosti , a ovi mi nisu jasni koji su iz Zagreba pa ih nema
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 19 svi, 2009 10:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
dašo je napisao/la: Ja moram pitat neke forumaše iz zagreba zašto ne žele doć u udrugu i vidjet kako to nama ide..... tipa hrčak, mirna, alokin.... ...ja bi tome pridodao no_namea ... bb1983 je isto iz zg-a... ...MacGyver...
...a i neki koji su svratili mogli bi opet... ...npr. vb, Kai Dddie, Nightshot, Jogi...
| uto 19 svi, 2009 10:58 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
El Zvonko je napisao/la: Ima ih još koji su iz ZG-a, neznam zakaj neće doći Pa ne jedemo ljude  osim kad smo gladni  Ja vas se bojim. 
|
| uto 19 svi, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Ima ih još koji su iz ZG-a, neznam zakaj neće doći Pa ne jedemo ljude  osim kad smo gladni  Ja vas se bojim.   zakon nikad neznaš bolje biti "on the safe side" tek sam sad vidio naslov teme-trebalo bi biti "novi udrugari" 
|
| uto 19 svi, 2009 1:56 pm |
|
 |
|