|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 3:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Snovi
BrickTop je napisao/la: Sinoć sm imao neke isprekidane snove, nikako se nisam dobro naspavao, a jedino čega se sječam iz tih isprekidanih snova je Enterprise iz novog filma. Nekanonski izgled te proganja i imaš noćne more... svrati kod Teddee, pa ćemo smisliti nešto. 

|
| pon 11 svi, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Joj, ja sam imao čudnih snova sinoć i preksinoć
Idemo prvo onaj od preksinoć: Uglavnom, nije baš da ga se sjećam, ali znam da sam farbao nekom kuću i zaradio gro para. Bio je to prilično debel snop novčanica od 10, 50 i 100kn (najviše je bilo onih od 50 i 100kn)
Što se tiče sna od sinoć, ide ovako: Bio je poprilično isprekidan san. Uglavnom bio sam sa bivšom i njenim frendicama i nekaj smo pričali, i ja sam se bario s bivšom Poslije toga sam išao prema doma i vidio da na mjestu gdje se trenutno gradi kuća u dvorištu do mojeg, stoje ogromni klimavi tornjevi, koji su podsjećali na stupove od dalekovoda, samo su bili daleko viši (uglavnom vrh im se nije ni vidio), i bila su tri takva te je jedan od njih izgledao ko da će se srušit na moju kuću Preko puta je susjed imao širom otovren prozor i nekakva drvena daska koja je bila nakošena prema gore je bila pričvršćena na njega te je služila susjedu da pomoću nje skače s motorom (tomosom) van na cestu, i on se kad je skočio ispred mene zabio u ogradu preko puta  Poslije toga sam sanjao da sam bio u kinu i gledao novi ST XI (sjećam se scene u kojoj Narada izlazi iz crne rupe), i nešto sam komentirao ljudima pored sebe (mislim da je Ant sjedio pored mene) kak je zakon film i kak su efekti super  Nakon toga sam ušao u neki auto (ne znam odkud mi auto pošto ga nemam ), i uglavnom vozio sam se gradom (uglavnom jako brzo) i kružio oko njega i tak, a svi semafori su pokazivali ili žuto ili zeleno (a ja sam se stalno bojao kak će mi se crveno upalit)  I na kraju sam se vratio doma i igrao sam Command & Conquer 3 Tiberium Wars protiv Shadowmastera i rasturio sam ga uglavnom (on je igrao s NOD-om a ja sa SCRIN-om) 
Sve neke čudne snove sanjam - ne mogu da vjerujem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 13 svi, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| sri 13 svi, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja sam sanjala da me plišani medo davio žicom računala.  Probudila sam se sva u znoju.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 13 svi, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
oke sad me strah teddy bearsa 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 13 svi, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Točkica je napisao/la: Ja sam sanjala da me plišani medo davio žicom računala.  Probudila sam se sva u znoju. Iliti se bojiš da će ti neka naizgled bezazlena osoba okrenuti leđa i povrijediti te? Ja sam sanjala da je Dašo postao neki fensi šmensi fizičar Cerna i da je voditelj projekta sudaranja dvaju čestica u Large Hadron Collideru. Iz nekog razloga, Cern se ne nalazi u Švicarskoj, već u Francuskoj i to negdje oko Toluousea, a Dašo će promatrati eksperiment na sigurnoj razdaljini od 50 km jugozapadno od Toulousea. Ja sam neki nezavisni istraživač i radim na istom tom eksperimentu također u Francuskoj, ali meni se sve izjalovi, čestice se sudare i nastane velika eksplozija, radioaktivno zračenje i zeleni dim(?). Sablažnjena ovim otkrićem, hitam u Dašino sjedište obavijestiti ga da ne smije nastaviti s tim osim ako ne želi pretvoriti Zemlju u postapokaliptičnu pustopoljinu. No dok dolazim tamo,on već izdaje naredbu i tu je kraj. Sna jel. A možda i same Zemlje. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 13 svi, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
tan-tan-tan-tan.... pjesnička pauza... i finale....
super je san....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 13 svi, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Iliti se bojiš da će ti neka naizgled bezazlena osoba okrenuti leđa i povrijediti te? Ne, plišani je medo bio nešto ljut na mene, a ne ja na njega. Ja sam njega povrijedila, ne sjećam se više čime pa je bacio adapter na mene i počeo me daviti žicom. To se događalo u starom stanu. Što Vi mislite, doktorice Freud? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sri 13 svi, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Točkica je napisao/la: Ne, plišani je medo bio nešto ljut na mene, a ne ja na njega. Ja sam njega povrijedila, ne sjećam se više čime pa je bacio adapter na mene i počeo me daviti žicom. To se događalo u starom stanu. Što Vi mislite, doktorice Freud?  Pa hm....možda si ti nesvjesno povrijedila nekog za koga smatraš dobrim prijateljem te je ta osoba sad ljuta na tebe u toj mjeri da odašilje veliku količinu negativne energije koja se tebi manifestira u snovima. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 13 svi, 2009 4:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Točkica je napisao/la: Ja sam sanjala da me plišani medo davio žicom računala.  Probudila sam se sva u znoju. Već vidim ideju za reklamu... Onako medo s psihotičnom facom davi... kad ono samo odjedamput prestane... Slijedeća scena, vidiš uletava frajer i kaže... ovo se nebi dogodilo da je koristio durasel baterije. 
| sri 13 svi, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... usnuo sam ja danas jedan san.
sve je pocelo sa citatom iz (nedavno na telkiponovno prikazanog) filma Contact, "Funny, I've always believed that the world is what we make of it." onda dolazi Daso i ja i on krenemo u raspravu o tome koliko mi u biti utjecemo na svojet oko sebe i tako polako pređemo u sferu predodređenosti i pocnemo diskutirati je li budućnost fiksna, te moze li se predvidjeti, uz dovoljno podataka. i onda se tu negdje pojavio i Talos i i onda je sve zavrsilo tako sto smo ja i on, setajuci Trgom, Dasi objasnjavali Heisenbergovo nacelo neodređenosti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 14 svi, 2009 12:09 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Danas sanjah pitomiji san: Vratila sam se u prošlost (bila je prisutna jaka asocijacija na bojnicu Kiru cijelo vrijeme) i bila u tijelu sebe kao bebe, ali imala sam svoju sadašnju svijest. Stari stan je izgledao potpuno drukčije nego što je zaista izgledao, a iz susjednog stana svirala je ,,Fortunae plango vulnera".
|
| čet 14 svi, 2009 12:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam opet sinoć imao zanimljiv san, navodno sam se nekako prijavio za sudjelovanje u Farmi kao neki osamljeni radnik. I tako idem biciklom i tražim to mjesto gdje moram doći, a mjesto se zove Safarij i skriveno je u dvorištu neke kuće. Kada sam stigao dočeka me neki čovjek i povede me prema skrivenoj strani tog dvorišta gdje se nalazi Farma. Na ulasku sa lijeve strane je oskudno odjeveno sjedila neka zgodna cura, jedna od Hrvatskih silikonskih manekenki, ne znam joj ime, samo to da ima crnu kosu pa nije Simonica. Tamo me dočeka nekolicina glavešina sa kojima sam se upoznao, rekli su mi da neće biti previše snimanja sa mnom, ali da ću dobiti pristojan honorar. Odjednom se nađem u nekoj kolibi koja je moja spavaonica i dok se raspremam, ulazi ta zgodna i ovo ono, malo bi, malo ne bi, i taman kad bi, dođe još nekolicina meni poznatih ljudi i svi se nešto muvaju oko nje. CUT
| čet 14 svi, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Nešto redovito sanjam stari stan u zadnje vrijeme, ali bolje i to nego povratak u osnovnu školu, što također često sanjam, osobito kad je neko stresno razdoblje. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| čet 14 svi, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 14 svi, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|